Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא מעיין סדרת ביניים של סדרה 4050UB לעומת 6050UB,לדעתי אין בו שום הבדל ניכר חוץ מתצוגה מעט אבל ממש מעט יותר מושקעת מה4050,בטח ובטח שלא באיכות ומעבד הסאונד שלו,סה"כ אותו מכשיר עם תחפושת אחרת מה שניקרא,6050 גם כן בערך אותו מכשיר אולי מעט יותר משוכלל אין לי נסיון איתו,אבל אני ראיתי את התצוגות שלו שהם כבר יותר מושקעות,אבל לדעתי תצוגות זה משהו שנמאס אחרי תקופה קצרה ואז שרוצים לעבור לסאונד איכותי יותר מתחרטים.

פורסם

התאמצתי ובכל זאת עדיין לא הבנתי את השאלה,נסה לפרט אותה ככל שתוכל גם אם זה ניראה לך מטופש,רק ככה אוכל להבין אותך ולנסות לעזור לך,אולי אתה מתכוון באיך שהפנל יוצא ? (כלומר פנל חשמלי או נופל והאם הכנסת הדיסק נעשת מאחוריי הפנל אחרי שהוא נופל או אל תוך הפנל שהוא יושב על המערכת כי הוא יוצא ידנית ע"י לחיצה על הכפתור?) זה מה שאני מסיק שאתה מתכוון תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

כן הכוונה בפאנל חיצוני שבו יש הכנסת דיסק חשמלי ב500UB אני לא רואה את זה.

יכול להיות שפותחים את הפאנל ואז יש הכנסת חשמלי ?

מצטער שלא רשמתי ברור מכיוון שאני לא זוכר את שמו..

• תוכן חדש...