Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש יעוץ ברכישת הונדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש חוות דעת על הונדה סיוויק 5 דלתות האצ'בק שנת 2002 נפח 1600,

1.איך האמינות?

2.האם הגיר האוטומטי אמין?

3.איך צריכת הדלק?

4.מהם חסרונות /יתרונות של הרכב?

יש לי אופציה לקניית רכב שכזה עם 40 אלף קילומטר ,יד ראשונה ב 53000 ש"ח האם כדאי לקנות רכב שכזה?

ובבדיקה על מה לשים דגש?

תודה רבה לעונים...

פורסם

צריכת דלק - כמו בכל משפחתית 1600 אוטומטית - בין 1 ל 8 בנסיעות קצרות בעיר עד 1 ל 12-13 בנסיעות בינעירוניות במהירות קבועה.

כמו שכתבתי בפעם הקודמת, דגם ES זה דגם מאובזר בצורה טובה מאוד, עם סאנרוף מקורי, ועוד הרבה שטויות.

40 אלף קילומטר זה אכן קורץ מאוד, מצד שני, אנישם, שבקושי מזזים את האוטו, לעותים גם לא מטפלים בו כמו שצריך, כי כואב להם הלב להיכנס לטיפול כל שנה, בזמן שעברו רק 5000 ק"מ מהטיפול הקודם.

מעבר לך, ראית את הסקירה שלי.

אם יש לך שאלות קונקרטיות, אתה מוזמן לשאול.

פורסם
צריכת דלק - כמו בכל משפחתית 1600 אוטומטית - בין 1 ל 8 בנסיעות קצרות בעיר עד 1 ל 12-13 בנסיעות בינעירוניות במהירות קבועה.

כמו שכתבתי בפעם הקודמת, דגם ES זה דגם מאובזר בצורה טובה מאוד, עם סאנרוף מקורי, ועוד הרבה שטויות.

40 אלף קילומטר זה אכן קורץ מאוד, מצד שני, אנישם, שבקושי מזזים את האוטו, לעותים גם לא מטפלים בו כמו שצריך, כי כואב להם הלב להיכנס לטיפול כל שנה, בזמן שעברו רק 5000 ק"מ מהטיפול הקודם.

מעבר לך, ראית את הסקירה שלי.

אם יש לך שאלות קונקרטיות, אתה מוזמן לשאול.

האם הוא יקר לתחזוקה?והאם היו לך בעיות מיוחדות עם הרכב?

תודה

• תוכן חדש...