Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי מגבר וסאב ומערכת של kenwood בלי יציאת RCA רק AUX קידמית.

אני רוצה לחבר את המגבר לרכב אבל אין לי יציאה RCA חבר המליץ לי לקנות מתאם מ AUX לRCA השאלה היא האם המגבר יעבוד..?

ואם כן, יש שינוי בחיבור כזה לחיבור RCA מובנה למערכת..?

תודהה לכל העוזרים..!

פורסם

זה תלוי מאוד בעלות הרדיו דיסק עצמו,רוב המתאמים האלו מתחילים ב100 וניגמרים ב200(אולי אפילו יותר למתאם טוב),אם הרדיו דיסק שלך נע סביב 200-300 שקל הוא לא שווה את ההשקעה הזאת-עדיף כבר לשדרג לרדיו דיסק אחר עם יציאות RCA (קיום יש דגמים עם 2/3 יציאות במחירים טובים) ואולי אפילו על הדרך איזה כניסת USB-כל זה יהיה הרבה יותר משתלם לדעתי,מה גם שמתאם לא איכותי לא "יפעיל טוב" את המגבר,בהצלחה!

פורסם

בגדול אם יש לך יציאת AUX סטנדרטית (בננה כמו של אזניות) אתה יכול לקנות כבל פשוט מבננה ל-RCA ולחבר למגבר אבל יכול להיות שתהיה לך בעיה אחרת, אם אין לך יציאה למגבר לא בטוח שיהיה לך חוט REMOTE ואז לא יהיה לך איך להדליק את המגבר ואתה לא רוצה להפעיל אותו על מתח קבוע.

מה שכן אולי יהיה לך חוט לאנטנה חשמלית ואז תוכל לחבר אותו בתור REMOTE רק תבדוק כמה מתח הוא מוציא ואם זה מתאים למגבר.

אבל במקום כל הבלגן הזה למה שלא תשקיע ב-HU נורמלי 600 ש"ח עם USB ויציאות למגבר ? אפשר אפילו ב-400 ש"ח יד שניה .

מה שלא יהיה - שיהיה בהצלחה.

אלעד

פורסם
זה תלוי מאוד בעלות הרדיו דיסק עצמו,רוב המתאמים האלו מתחילים ב100 וניגמרים ב200(אולי אפילו יותר למתאם טוב),אם הרדיו דיסק שלך נע סביב 200-300 שקל הוא לא שווה את ההשקעה הזאת-עדיף כבר לשדרג לרדיו דיסק אחר עם יציאות RCA (קיום יש דגמים עם 2/3 יציאות במחירים טובים) ואולי אפילו על הדרך איזה כניסת USB-כל זה יהיה הרבה יותר משתלם לדעתי,מה גם שמתאם לא איכותי לא "יפעיל טוב" את המגבר,בהצלחה!

הבנתי אחי.. ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום***

הבעיה היא ככה שכבר נגמר לי הכסף כשקניתי סאב ומגבר ותיבה וחיווט ופיוז וכו'..

אז חשבתי אולי אני יוכל להסתדר איכשהו עם מתאם זול עד שאני יקנה מערכת חדשה..

HRCA.jpg

יש לי מתאם כזה.. האם זה יעבוד?

רק שבסוף שני הRCA נקבות..

פורסם

עזוב אותך משטויות, אל תתעסק בהם.!

אתה תקבל איכות ירודה מאוד לדעתי שלא ישתלם לך המאמץ בכלל.. תישאר ככה בלי מגבר או שתקנה מנחת ותחבא את המגבר בעזרת אר סי איי כמו בנאדם.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני לא יודע איזה איכות יש לרדיו דיסק שלך אבל ממה שהבנתי הוא לא מושקע בטירוף פשוט רדיו דיסק שעושה את העבודה כמו שצריך.

אם אתה לא רוצה כרגע להשקיע תעשה מה שאמרתי לפני כן ( ההודעה עם הREMOTE ) ובקשר לכבל שלך יש מתאמים ב-2 ש"ח של נקבה לזכר וכו'

פורסם

רדיו דיסק עם AUX אבל בלי RCA ?

נשמע לי דיי מוזר.

אפילו ברדיו דיסקים הסיניים כגון דרגון פליי יש יצאת RCA אחת.

וזכור לי שהיה לי פעם רדיו דיסק של JVC ממש עתיק שלא קורא MP3, ואפילו לו הייתה יצאה אחת.

בדקת מאחור אם אין לך יציאות ?

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

חחח בדקתי היום ולקחתי אותו לחבר שלי שמבין פחות או יותר..

אין לי יציאת RCA יש לי AUX INPUT יציאה קידמית..

חשבתי שאולי אני יצליח לשים מתאם שיתחבר מהיציאה הקידמית ויהפוך את זה ליציאת RCA..

תמונה קידמית של המערכת שלי..

kenwood-kdc138.JPG

פורסם

אז מתברר שחבר שלך לא כ"כ מבין.

אין מצב שלפאנל שעולה 650 אין אפילו יציאה אחת:

זה הפאנל שיש לך נכון ? אז יש לו יצאה אחת : http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=KDCmp208&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1&aff=Zap&lang=he

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...