Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בנושא מכירת רכב ! (הקונה רוצה לקבל את הרכב ללא העברת בעלות)

yairpe
שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

בשעה טובה מצאתי קונה לרכבי.

הגעתי היום למוסך של חברו המכונאי וזה בדק את הרכב ונתן את ההכשר...

הקונה נתן לי 1000 ש"ח כמקדמה וביקש ממני לחתום שאכן קיבלתי את אותה המקדמה וכמה עוד מגיע לי על הסכום.

כל זאת על צילום רישיון הרכב שלי (שזה אתה הוא קנה).

את הרכב המכונאי ביקש לקבל עוד הערב (ניראה לי קצת תמוהה, אני לא עושה עסקים כאלה בערב, בטענה שהוא רוצה לסדר מספר דברים מחר על הבוקר (הרכב לא זקוק לאף תיקון...למעט גומיית צירייה).

קבענו למחר בבוקר, כאשר הקונה לא מגיע מחר למכונאי אך נתן לו את כל הכסף להעביר לי.

ביקשתי מהקונה לסגור את הנושא של העברת בעלות כי אינני מסכים למכור רכב מבלי להעביר בעלות.

הוא טוען שמחר הוא לא יכול אבל יעביר לי פקס כי הוא מתחייב שכל נזק, קנס, תקלה או פגיעה היא על אחריותו +צילום ת.ז. וחתימה.

והוא יוכל לבצע את העברת הבעלות רק בחמישי...

הבעיות והתהיות הן..:

א. למה הוא לא ממהר להעביר בעלות (יתכן והוא סוחר רכב שמחפש קונה ולא רוצה להפסיד יד...?)

ב. מה המשמעות המשפטית של מסמך התחייבות כזה. ?

ג. כיצד אני יכול להחתים אותו במעמד מסירת הרכב שהוא מרוצה ממצבו כאשר הוא שולח אותו למיופה כוחו ?

אשמח לתגובות מהירות.

תודה.

יאיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא הייתי מעביר את הרכב ללא העברת בעלות, עוד תשלם בעוד כמה שנים פי כמה מעלות הרכב על קנסות שלא שולמות שלא לדבר על עברות תנועה.

שיקח את הרכב בחמישי כשיעביר בעלות, אל תמהר זה לא שווה את זה.

מנסיון!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

99% שזה סוחר. אל תסכים למסור לו את הרכב ללא העברת בעלות, ושלא ימכור לך שקרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

בשום אופן לא כדאי, חבר טוב מכר ג'סטי כך והעברת בעלות התרחשה רק לאחר 4 שנים!!

אכן כך הקונה נעלם וכמובן הגיעו דוחות וחשבונו וכו' ואת המשטרה לא כ"כ עניין הנייר שרשום עליו

שהרכב נמכר! ביקשו שיגיש תלונה על גניבה, שזה לא חוקי כי הרכב נמכר, שוב בשורה תחתונה תגיד לו בכיף אבל האוטו אצלי בחניה עד העברת בעלות (כך בחשבון שגם הביטוח בעיתי אם מכרת ולא העברת בעלות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקונה הוא סוחר חאפר, שמעוניין להציג את רכבך כאילו הוא מוכר "עבור גיסו", ולמנוע הוספת "יד נוספת" ברשיון, שיכולה להשפיע על מחירו כלפי מטה, או לעורר חשד של הקונה הבא שישאל מדוע הוא מוכר מייד לאחר שקנה.

בזמן שהרכב אצלו, רשום על שמו, ועדש שיצליח למכור אותו לקונה אחר תמים, דוחות החניה / תנועה שתקבל יירשמו נגדך.

מבחינת החוק, באחריותך, כמוכר לוודא העברת בעלות.

הקונה לא רוצה ? חפש קונה ישר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים יקרים,

ראשית תודה על המלצות והעזרה המהירה.

"מוטב להחכים מניסיונו של הזולת מאשר מניסיוננו אנו." אמר אזופוס...

ואכן כך עשיתי, התעקשתי שמסירת הרכב מותנת בהעברת בעלות. כמובן שהמרצע יצא מן השק ומהר מאוד התברר שמדובר בשני סוחרי רכב מנוסים.

בנוסף, החתמתי אותם (את הקונה) על חוזה שאין להם טענות כלפיי וכי הרכב לשביעות רצונם ומרגע העברת הבעלות ,הקונה נושא בכל הנטל שקשור לרכב.

בנוסף השיחות מוקלטות...

ברומא תתנהג כרומאי. עד מכירת הרכב הייתי תמים, לאחר מכן גיליתי כמה רמאים ותחמנים מסתובבים ביננו...

שיהיה המשך שבוע טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...