Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה נגמר לי המלווה סוף סוף ..

אני בן 17,אני מחפש רכב חסכוני אמין בטיחותי ..

אין לי שום ידע ברכישת רכב

אז ככה הינה רכב לדוגמא שמצאתי בלוח מכירת רכב אני רוצה לדעת למה כדאי \ לא כדאי לקנות רכב שכזה ?(נגיד שהקמ גבוה מה זה משקף)

יצרן:פיג'ו

דגם:306 - XR ידני 5 דל' 1.6

נפח:1,600

שנה:1994

יד:2

ת. הילוכים:ידנית

מחיר:7,500 ₪

סוג מנוע:בנזין

טסט עד:15-06-2010

ק"מ:230,000

צבע הרכב:לבן

מזגן:יש

בעלות קודמת:פרטית

בעלות נוכחית:פרטית

פורסם

מזל טוב, אני זוכר כמה זה מרגש כשנגמר המלווה.

ה306 הוא רכב נוח בהחלט נוח, מעבר לזה אני לא יודע מה עוד אפשר לומר עליו :roll:

בטיחות זה דבר יחסי, אני לא חושב שבשנים הללו היו בכלל כריות אויר למשל.

מבחינת אמינות והוצאות - באופן כללי לא הייתי ממליץ על צרפתיה ישנה כל כך.

אני בגיל שלך רכשתי דייהטסו שרייד 93 שהייתה אז בת 8-9 והיא שירתה אותי נאמנה כ6 שנים.

נאמנה ככל שלא תהיה, עדין ביליתי איתה כמה ימים שלמים טובים במוסכים - כי ככה זה רכב ישן.

רכב ראשון זה כיף לא נורמלי אבל חשוב שתיקח בחשבון מראש הוצאות כבדות כבר לשנה הראשונה.

באופן אישי, ויכול להיות שיהיו פה כאלו שיגידו דברים קצת שונים - הייתי ממליץ על יפנית צעירה ככל האפשר (למרות שיש עוד מספר רכבים שיכולים גם כן להתאים, דוגמת הפיאסטה)

לגבי הקילומטראז, 230 אלף ל16 שנה זה לא הרבה. אבל הרכב ישן מאד.

חשוב להבין משהו שרבים מפספסים, קילומראז' גבוה זה לא רק מנוע - זה כל מרכיב ברכב שעבד קשה יותר מאשר רכב מקביל עם קילומראז' נמוך יותר, אבל בתקציב של 10 אלף ש"ח, אי אפשר לצפות לקילומטראז נמוך הרבה יותר.

פורסם

תחפש פיאט פונטו (לא הספייס) הכי טוב בשבילך, כל האחרות בלאי גבוה ויקר וגם הרבה דלק.

לגבי הק"מ רכב שעשה הרבה מן הסתם שההסתברות גבוה יותר שיכנס למוסך תמיד יש בלאי שנישחק (בגלל זה מחפשים רכב מטופל כמו שצריך ולא ממהרים לקנות).

פורסם

לדעתי תחפש סיאט איביזה/קורדובה במחירים הללו.

רכב מאוד אמין, נראה סביר ביותר, די נוח וחסכוני יחסית.

JEP.

פורסם

אחלה כנראה שאני ילך על הפיאט פונטו

http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1397604&Code=462fd4c91eddaa5984c22c77836ae253

מצאתי את הרכב שאני רוצה עכשיו .. אני צריך לקחת את האוטו לבדיקה במוסך מורשה או שהמוכר צריך להראות לי תוצאות איך זה הולך כול העיניין הזה?

וקצת דעה על האוטו אם אפשר

פורסם

את הבדיקה אתה עושה במקום שאתה מחליט.

הייתי מציע לבדוק הרכב הספציפי הזה את אמיתות הקילומטראז'.

בעיקרון זהו הדגם היותר מומלץ של הפונטו בשנים האלו.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

בתור אחד שהיתה לו פונטו 96במשך 6 שנים ובעל פיזו 306 XR בהווה אין מה להשוות בין השניים,

ראשית פונטו זה רכב שסובל מהרבה בעיות מים והתחממות הדבר נובע בעיקר מכוון שבארץ לא משתמשים במיים יעודיים של פיאט,

וגם מאחר שבחלק מהדגמים הישנים שמו מזגן תוצרת הארץ.

באשר לפיזו רכב מצוין ,שלי שנת 96 דגם XR 4 דלתות ידני מגיע עם 2 כריות אוויר ,מכנית אמין מאוד וחסכוני בדלק,תחזוקה זולה.

לדעתי מאחר ולמצוא רכב שכזה עם ק"מ נמוך זה בגדר חלום,משתלם כלכלית לקנות רכב שעבר ק"מ גבוה ברכב(250K ומעלה) ואותו אדם השקיע ברכב,מאשר שאתה תיקנה ותצטרך להשקיע רבות....

• תוכן חדש...