Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו המדובר הוא פונטו ספייס 1.2 16v

בביקור האחרון במוסך התגלה כי הצנרת למטה מתחיל להחליד, ונוצר חור קטן.

אובחן כי צריך להחליף דוד אחורי + דוד אמצעי + הצינור הגמיש הזה.

עכשיו, אם כבר אני מחליף את הצנרת, חשבתי למה לא לנסות להרוויח מזה קצת כוח.

בחיפוש בפורום בחו"ל מצאתי שבעל פונטו משופרת מצהיר כי הדוד האמצעי לא ממש משפיע, אלה הדוד האחורי שהוא מאוד constrictive ואם מחליפים אותו ניתן לעלות את ההספק 3-4 כ"ס.

אני יודע שזה לא הרבה, אך זה מכין את הבסיס אם אני יחליט להביא קיט יניקה GSR ואולי לנסות Remap.

- עכשיו, האם זה הגיוני שרק החלפת הדוד האחורי תורמת כך? או שצריך עוד משהו?

(אני לא מתכוון להוריד את הממיר הקטליטי)

- יש המלצות לאגזוז פריי פלו אחורי עם רעש נעים, ולא יותר מידי

- בקשר ל-Remap אם מישהו יכול להסביר לי כיצד זה עובד? מישהו בארץ שיהיה מוכן להתעסק עם פונטו?

תודה על העזרה

ערן

פורסם

החלפת דוד אחורי לדוד ספורטיבי מחברה מוכרת ואמינה+פילטר פתוח תתן לך שינוי בוודאות 8HP ותגובת דוושה טובה בהרבה

פורסם

אצלי בפונטו באוטו דגם כמו שלך שהיה אצלי ליפני 3 שנים הוחלף רק דוד אחורי ופילטר.אני לא יודע כמה כוח זה מוסיף אבל בוודאות תגובת דוושה זה משנה לטובה.

פורסם
החלפת דוד אחורי לדוד ספורטיבי מחברה מוכרת ואמינה+פילטר פתוח תתן לך שינוי בוודאות 8HP ותגובת דוושה טובה בהרבה

גם במיני שנת 67 בעלת מנוע 850 סמ"ק שהוציא ביום טוב 30 כ"ס?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

יש לך תוצאות בדיקה שמעידות על זה ? :roll:

מוזר כי אם כן אני ויאשה רצים עכשיו לקנות 20 פילטרים ועוד לפחות 10 דודים!

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

לגבי התוספת של 8 כ"ס בגלל הפילטר ואגזוז אני לא יודע.

אך הצליחו להגיע עם קיט GSR, צנרת ו-Remap למנוע, לתוספת של כ-20 כ"ס לפונטו 1.2 16V בחו"ל.

זה נראה לי תוספת לא קטנה למנוע שההספק שלו הוא 80 כ"ס מהחברה.

כנראה שזה גם ללא ממיר, אבל זה אני לא יוריד.

פורסם

אשמח ללינק לגרף דיינו אמיתי [לא מזוייף, כאלה קושרו מספיק פה בפורום]

אישית - אני לא מאמין שאפשר להגיע לכזה שיפור ברכב אטמוספרי בהחלפה של צנרת ופילטר.

אתה מדבר על שיפור של 25% אחוז בכוח שהמנוע מפיק [80 ל-100 כ"ס]

לפי אותו הגיון - או שפיאט חונקים את המנועים שלהם למוות, או שמשהו פה ממש מזייף.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לכל הספקנים ומי שלא קרא ירחוני FAST CAR בשנות ה90 הוכח שם באמצעות דינו ומבחנים בין דודים אחוריים שונים ופילטרים

ברכבים של אותה תקופה קרי AX SPORT

AX GTI

XSI 1.4 1.6 106

106 ראלי

BMW 318IS -325

GOLF MK2 MK2 סירות אריקות פיאסטות ועוד ועוד ועוד

עיתון מכובד לכל הדעות מקצועי ואוביקטיבי שמבין קצת יותר מכל המומחים לכאורה מי שזוכר את דני נציג SUPER CHIP

בפתח תקוה כבר אז היה לו דינו

ב106 XSI שלי נבדקה על הדינו

אז שלא יעבדו עליכם

פורסם

אני לא יודע בקשר ל 8 כ"ס אבל אצלי באונו יש צנרת מה שכן יש יותר כח בטורים גבוהים אבל בנמוכים יש אנמיה משהו.

הצליל לפעמים תורם המון לתחושת הסחיבה אבל אני אישית מרגיש יותר "סוחב" עם אגזוז שקט עם האגזוז הפתוח מרגיש כאילו יותר מידי רעש ביחס למהירות.

וצנרת אם היא לא לכל אורכה באורך שווה לא תורמת הרבה או לא תורמת בכלל.

וזה ניבדק עובדתית.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

יש כרגע למכירה יד2 אגזוז של ITC, אך הבנתי שהאגזוזים שלהם מותאמים לרכב

אני מנסה להבין איך אפשר להתאים אגזוז לרכב, הרי זה אגזוז free flow שפשוט מאפשר יציאה חלקה של הגזים לא?

ועוד שאלה, האם ההתאמה יחסית? כלומר אגזוז שמותאם ל-1.6 "יעצור" יותר את יציאת הגזים של מנוע 2.0 (מייצר יותר גזים מ-1.6) ואילו מה יקרה במצב שלי, אגזוז שמותאם ל-1.6 על מנוע 1.25?

תודה רבה מראש

ערן

• תוכן חדש...