Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שמי אופק בן 17 האמת בדיוק בדרך לרשיון

אז אם רשיון אז צריך איזה מכונית אז אני מקבל את הרכב הישן של ההורים מיצובישי לנסר שנת 2001 .

עכשיו אני כבר זמן מה עובר פה באתר מנסה ללמוד לראות להבין את המחירים וכמה צריך להשקיע אני בתור חובב מוסיקה מושבע די מועניין לפחות את הכיס אבל כרגע אין לי טווח מחירים להשקע ..

מה שכן ראית והבנתי שהרמקולים האיכותים יותר שניתן להשיג הם של חברת מוראל .

נכנסתי לאתר של מוראל עברתי שם טיפה וראיתי שיש את Morel Elate Limited Edition ( 3 WAY (

הבנתי שהמוצר יוצר במספר בודד של יחדיות

אז ככה הייתי רוצה לדעת אם עדין יש אפשרות לקנות את החבילה הזאת ולמען האמת לא הבנתי מה אני מקבל בה חוץ מהרמוקולים עקב חוסר ההבנה שלי בעניין

והאם מספיק לקנות רק את החבילה הזאת ואם ישנם מוצרים נוספים הדרושים מה ההמלצות שלכם לגביהם .

אני השמח לקבל תשובות וללמוד ולהבין כמה שיותר תודה רבה חברה .

אני באמת השמח לקבל תשובות ועזרה בנושא תודה

פורסם

יש לך מושג ביכלל כמה עולה סט כזה

וזה לא ניגמר רק בסט הזה יש בדרך עוד הגברה שהיא תיהיה יקרה סט איכותי דורש הגברה ורדיו איכותי כבלים התקנה כל זה עיניין של הרבה מאוד כסף וזה יעבור את ה-4 ספרות אז תתחיל לחסוך והרבה :-P

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אחי תודה רבה על התגובה לפי הבנתי לא שאני מבין גגדול זה השקע של בסביבות ה 10 K + - לא קצת כסף בהחלט אבל אני מתסתכל על זה בתור השקעה לטווח הארוך חוץ מזה שאני פריק לא קטן בדברים האלה בקשר ללחסוך תאמין לי היה בסדר

בכל זאת יש שמה כמה שאלות כמו האם זאת אופציה ויש עדיין חבילות כאלה בשוק איזה רכיבים נוספים דרושים ומה ההמלצות שלכם ספצפיפית ואם אני כבר מגיב אז אם לדעתכם זה שווה את ההשקעה ???

פורסם

אני חייב להגיד לך שלא שמעתי אותם אני יכול להגיד שלך שהסתכלתי גם על רמקולים נוספים פשוט קראתי כל מיני תגבות באנגלית מאתרים ושמעתי דברים טובים אז זה משך אותי יש עוד כל מיני סוגים שאני מסתכל רואה ומתעניין

לא שמעתי את הרמקולים אבל אני מתכנן ללכת לחנות של מוארל ולהקשיב להם בכל זאת להוציא סכומי כסף כאלה זה לא דבר פשוט . שאלתי את השאלה פה אם לאנשים יש מידע ....

פורסם

שמע,אני לא מגזים,אבל אם זה הכיוון שלך לסט תכין ביד 40 אלף שקל נקי לרדיו דיסק טוב,מגבר,התקנה חיווט ובניות וקניית הסט,אולי אפילו זה לא יספיק,זה סט שיצא במהדורה מוגבלת של 1000 חתיכות והוא לבד עולה סביב ה15 אלף שקל.

פורסם
שמע,אני לא מגזים,אבל אם זה הכיוון שלך לסט תכין ביד 40 אלף שקל נקי לרדיו דיסק טוב,מגבר,התקנה חיווט ובניות וקניית הסט,אולי אפילו זה לא יספיק,זה סט שיצא במהדורה מוגבלת של 1000 חתיכות והוא לבד עולה סביב ה15 אלף שקל.

שי אתה טועה הסט הזה עולה הרבה פחות אל תפחיד אותו סתם :lol:

אם אתה רוצה לישמוע את הסט הזה יש אותו לחבר הפורום יחיאל מותקן אצלו ברכב {ודרך אגב הוא גם מתקין מערכות במיקצועו אולי תיסגור איתו מחיר טוב:wink:}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ישראל,היום ראיתי את הסט הזה וסתם התעניינתי במחיר,13 אלף שקל אחרי הנחה לסט המלא 3 חלקים עם הקרוסים הענקיים שלו שהם אקטיבים והכל מגיע במזוודה מעור אמיתי משהו מיוחד ויוקרי בטירוף,וזה עוד אצל מישהו שנחשב זול!

פורסם

אחי האמת שהעברתי חיפש באינטרנטוהמחיר הוא -way 3 – מחירה 7,500 גרסת Limited Edition (LE) Elate

וכל זה בלי התקנה של חוטים רדיודיסק וכל שאר הדברים .

אני שם לב שההשקעה היא בהחלט במחיר לא זול אבל כמובן שצריך לשמוע אותם ולהבין מה הם שווים באמת

טוב הכל בגדר החיפושים ואני בהחלט רוצה להשקיע במערכת שלי כמובן שלבזבז ככה כסף זה לא בקלות אז אני מנסה להתיעץ ולהבין כמה שיותר תודה לכם למי שיש עוד משהו להוסיף או למהמליץ אני השמח ... תודה !!

פורסם

אין מה להמליץ לפניי שאתה לא נותן תקציב מקסימום שאתה מוכן להשקיע במערכת כי אין לזה סוף,אם אתה מתכוון להביא סט ברמה הזאת זה בכיוון של לפחות 5 מספרים ככה שתגיד לחברים בפורום אני מוכן להשקיע 20,30,40 אלף שקל או אולי יותר אולי פחות והם כבר יתנו לך הצעות.

פורסם

שמע אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום*** קשה לי לתת לך מספר ככה סתם באוויר כי אולי זה היה בצעם חסר משמעות ופרופקציות מבחינתי אני מסתכל לכל הכיונים ומנסה להתמקד בטוח העליון כמה שניתן מה שאני יכול להבטיח לך זה שאני לא מתכון להשקיע יותר מ 15 ואין לדעת אולי בסוף אני ישקיע גם הרבה פחות מזה .

מה שמעוניין להמצליץ אני לא מגביל אותו יותר מידי שימליץ ואני יקח את כבר יקח את ההמלצה וילמד ממנה ..

תודה אחי ***ראה למעלה***

נ ב

אני מבין שאם אנחנו מדברים על הרמקולים הללו ההשקעה הסופית תהיה בסיבות ה 15

פורסם

אני חושב שקודם כל תקבל את ההחלטות הבאות ואז תבחר את סט הרמקולים 3 WAYS:

האם להתחיל מהתחלה עם 3 WAYS, יש אחלה סטים שהם 2 WAYS ותחסוך לא מעט כסף אלא אם אתה נעול על זה.

תתחיל לדעתי מלברר על התשתית - חיווט, איטום.

כמו כן אם אתה כבר מחליט לעבוד 3 WAYS, תחליט האם אקטיבי (ללא קרוסים) ועם HU ברמה גבוהה או לחילופין פרוססור או בכלל לעבוד פאסיבי (עם קרוסים מקוריים).

תצטרך בניות בקורות סביר להניח, תברר מחירים ותבין את המשמעויות.

בקיצור תנסה לקבל תמונה כוללת לקראת מה אתה הולך - תקציבית והשקעת הזמן עבורך, יש דברים שלא ימשיכו איתך לרכב הבא כמו איטום וקורות אז קח זאת בחשבון.

ברגע שהחלטת בדיוק על מה אתה הולך, תתחיל לגבש דיעה על כיוון המגברים (סוגים וכו....).

ואז תוסיף את הסט 3 WAYS וסאב אם תרצה.

המורל אלייט מצויין אך שמעתי גם DYNAUDIO שקצת דומה למורל אך לדעתי יותר טוב, כמו כן גם DLS מצויין ויש פה עוד הרבה אפשרויות כגון לגטייה של הייבריד אודיו, סינפוני ועוד ועוד....

יש בפורום פה הרבה ידע, נסה לרכוש כמה שיותר מידע וידע על מנת לקבל החלטות נבונות במיוחד בתחום שאתה פחות מבין (לפחות כרגע) על מנת לא לעשות טעויות שאפשר להימנע מהם שיעלו לך סתם כסף מיותר.

יש מפגשים, נצל אותם, תגיע תשמע ותתחיל לגבש דיעה לקראת מה אתה הולך.

אני יכול להגיד לך שאנ כבר חודשים אוסף רכיבים חדשים לקראת מעבר ל 3 WAYS (אני קונה מחו"ל) ולא צריך למהר אלא לנסות לגבש דיעה ותקנה יד שנייה מהפורום, יש פה הרבה אנשים אמינים מאוד שניתן לקנות מהם בעיניים עצומות וגם תחסוך לך המון כסף או לחילופין באותו סכום השקעה תוכל לקבל יותר.

מקווה שעזרתי והמון בהצלחה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אתה אפילו לא מתקרב לסכום הסופי אם אתה לוקח את הרמקולים האלו

בניות+מגברים ברמה+פרוססור+סאב, עברת את ה15 בלי למצמץ

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

היי

קודם כל כדאי לך לקרוא כמה שיותר פה בפורום וללמוד מה ולמה.

מבחינת תקציב תזכור שזה לא רק העלות של הסט אלה בניות להתקנה המתאימה וכאן נכנס השאלה איזה רכב זה ואיך אתה רוצה למקם את האלמנטים .

לגבי בחירת הסט - האלייט לימיטד סט מעולה ללא ספק. אבל ברמה שלו יש הרבה סטים חלקם זולים יותר חלקם לא , אבל כל אחד יפיק אופי צליל אחר ויניב יתרונות וחסרונות שונים . קניה ללא האזנה היא סוג של זלזול בכסף שאתה הולך להשקיע וחבל. אין ספק שהדבר הנכון הוא לשמוע ולראות למה אתה מתחבר . ישנם המון סטים ברמות האלו , לך ושמע לך.

כמו כן , תחשוב לגבי ההתקנה , האם אתה רוצה לעשות בניות של קיקים או לשים את המיד בבניה בקורות ?

• תוכן חדש...