Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף ג'נריישין ידנית - 1.6 או 2.0 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש גולף ידנית בלבד מהשנים 2001-2003 והשאלה המרכזית שנותרה עוד פתוחה היא לגבי נפח המנוע.

הרכב יסע לא יותר מ15 אלף בשנה ואחת לשבוע יעלה לירושלים.

השאלה המרכזית בעצם היא בנוגע לעלויות השונות וההבדלים באופן כללי בין 2 הגרסאות.

כמה גדול ההבדל בצריכה וגם בכוח בין 2 המנועים? האם אגב קיימים הבדלים נוספים כלשהם בין 2 הרכבים מלבד המנוע? (אבזור, גודל צמיג וכו'?)

שאלה אחרונה - מישהו מכיר אולי קישור לפרוספקט המקורי של הגולף מ2001? הייתי מאד שמח לראות את המפרט המלא.

תודה רבה!

פורסם

1.6 ידני מספיק.

תאמין לי שהיא נוסעת טוב ומספקת את הסחורה (ברור שאני מתכוון לרכב מטופל )

2.0 ידני גם טובה אבל משום מה השוק שלה פחות חזק מה1.6 וגם ה2.0 שותה דלק ושלא יספרו לך שבגלל ש1.6 קטן יותר אז הוא מתאמץ אז הוא שותה יותר.

שניהם דומות פחות או יותר וקשה להשיג ג'נריישן ידני 1.6 שמורה אז זה תלוי כמה אתה יכול לחכות לחפור את יד 2

פורסם

אני נוסע לבד ברכב, לפעמים עם אדם נוסף, ממש לא רכב מלא.

בכל מקרה, האם קיימים עוד הבדלים בין הגרסאות?

מישהו יוכל להפנות אותי למקור בו אפשר לראות את המפרט של ה1.6 לעומת ה2.0 ?

פורסם

1.6 ידנית מספיק בהחלט. לבד/+1, אתה עולה לירושלים בכיף על 120+.

המקרה היחיד שהרגשתי שהאוטו מתאמץ נורא, זה כשהסעתי 4 חברות של אמא שלי מצפון ירושלים לגבעת שאול (כל חברה שוקלת פי 1.5 ממני). אני די בטוח שמנוע 2.0 לא היה משנה משמעותית.

אם יש לך עוד תהיות על 1.6, אתה יכול לקרוא כאן.

• תוכן חדש...