Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמורה להיות שום בעיה עם חיבור 4 רמקולים 6X9, כמו שלא אמורה להיות בעיה בחיבור של 4 רמקולים בגודל 6.5 אינצ'.

רק תזכור שהרדיו דיסק שלך מוציא כ- 17 RMS לערוץ, וכל רמקול מסוגל לספוג 90 RMS, ככה שהם ממש לא ינוצלו.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

אפשרי אבל לא נכון לעשות ככה וזה לא שווה אתה צריך לחבר לזה מגבר

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

אוקי תודה לכם.. והבעיה שלי שיש הבדלים עצומים בוואטים נגיד אני רוצה לקנות רמקולים אחוריים של kenwood 9*6 עכשיו איזה רמקולים קדמיים של 5.25 אניץ אני יקנה כי כולם לא עוברי את ה250 ואני לא רוצה שיהיה את הקדמיים אני בקושי ישמע

האחוריים הם 450 וואט ו90 rms תציעו לי רמקולים שישמע אותו דבר ולא שאני בקושי ישמע את הקדמיים...

פורסם

קומפוננת כמו מורל טמפו

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

לבחור אין מגבר חבל על הקומפוננטים. קנה 6.5 אינצ' פשוטים אם אתה לא מתכוון להשקיע במגבר מה שחבל מאוד כי אתה לא יודע מה אתה מפסיד, אם היית יודע מן הסתם כבר היה לך מגבר באוטו. בהצלחה :-D

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

מגבר אני יקנה אבל יותר מאוחר שיהיה לי כסף...

הבעיה שיש הבדלים בוואט בין האחוריים לקדמיים אני רוצה שישמעו גם מאחור ומקדימה את אותה עוצמה...

אני צריך רמקולים 5.25 אינץ מקדימה לפיגו 205 ...

פורסם
ובדקתי את מורל טמפו הם 200 וואט ומאחורה אני רוצה את קנווד שהם 450 וואט אז בקושי ישמעו את הקדמיים

תראה תמיד עדיף לך לקנות עכשיו את המורל טמפו ואז שתקנה מגבר תחסוך את הקניה של הקומפוננט.

לגבי השמיעה מאחורה וקדימה פשוט מאוד יש לך ברדיו דיסק אפשרות להנמיך ולהגביע את הצד הקידמי או האחורי וכך גם לגבי ימין ושמאל. ( אין רדיו דיסק שלא קיימת לא האופציה הזו ) אז תתן לקידמיות קצת יותר עוצמה וזהו למרות שמנסיון אם תשים את הכל על 0 זאת אומרת שהצדדים יהיו שווים אתה תשמע את הקידמיות מעולה אין לך מה לדאוג גם אם מאחורה יש לך 700 אר אמ אס הרי הרדיו דיסק שולח להם עד 20 משהו כזה.

פורסם

עמית בוא אני יסביר לך משהו פשוט. ניקח לדוגמא שהרמקולים הקדמיים שלך מפיקים 70 וואט RMS והרמקולים האחוריים שלך מפיקים 90 וואט RMS אוקיי ? עד לפה ברור לנו שהאחוריים כביכול יותר חזקים.

המגבר הפנימי שיש לך במערכת אני מבטיח לך לא מוציא יותר מ 15X4W RMS.

כך שממסקנה זריזה אנחנו למדים שהרמקולים הקדמיים מקבלים 15W RMS וכנ"ל הרמקולים האחוריים מקבלים 15W RMS.

כך שהעוצמה היא שווה ולכן בגלל שאתה לא משתמש במגבר זה לא משנה מי יותר חזק.

כמו שציינו לפניי יש אפשרות במערכת לניתוב העוצמה קדמיים / אחוריים כך שתנתב אותה לפי רצונך . בהצלחה :-)

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם

אני רוצה סתם לידע כי אני יקנה מגבר אז בגלל זה אני רוצה לדעת עכשיו

איזה רמקולים אני יקנה ואז אני יקנה את המגבר ולא סתם שאני יחליף את הרמקולים ויבזבז כסף..

פורסם
לבחור אין מגבר חבל על הקומפוננטים. קנה 6.5 אינצ' פשוטים אם אתה לא מתכוון להשקיע במגבר מה שחבל מאוד כי אתה לא יודע מה אתה מפסיד, אם היית יודע מן הסתם כבר היה לך מגבר באוטו. בהצלחה :-D

אל תשכח שיש פה גם את הפקטור של הנצילות במשוואה, ורוב ה6X9 יותר נצילים וכך מתווצר מצב שהאחוריים עושים יותר "רעש" מהקדמיים.

שרון.

• תוכן חדש...