Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני מעוניין לרכוש למגבר לרכב בתקציב של עד 1000 שקל בלבד ולא להוסיף בכלל ....

חשוב לי שיהיה גם עוצמה וגם איכות , המגבר יגביר סאב של גי בי אל 1202d 300rms וקומפוננט של מורל דוטק אוביישן

מתלבט בין המגברים :

JBL GTO1004

Infinity REF475A

Rockford P400.4

Phoenix Gold Octane R8.0:4 (אפשר להביא במחיר זול של 1000 )

חלק אומרים שהגיבאיל מוציא 100 רמס אבל הוא פחות איכותי מהרוקפורד שמוציא רק 50 רמס וחלק אומרים שהרוקפורד מוציאים יותר רמס ממה שהם מצעירים

ולגבי האינפנטי לא שמעתי תגובות עדיין

שכל אחד בבקשה יגיד מה שהוא חושב אבל רק מישו שמבין ... תודה מראש

פורסם

האינפיניטי מוציא יותר אות מהרוקפורד והג'י בי אל.

יש לי את המגבר הזה ואני מרוצה מאוד

300rms תבדוק בחנות על המגבר, אם לא נכנס לפרוטקשיו תקנה.

פורסם

ממליץ לך לערוך חיפוש בנושא.

האינפיניטי וה JBL הם די אותו מגבר.

הייתי הולך על הפיניקס גולד שאמור להיות הזול והחזק מביניהם.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש לך את הפינקס במחיר מצויין ביד שנייה לפי דעתי זה מה שהוא התכוון.

בקשר למגברים לי היה רוקפורד T4004 והוא היה מגבר מצויין אבל שמעתי שסדרת הפאנצ' רחוקה מסדרת הפאוור

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

אני חושב קח מגבר יד 2 מחבר בפורום.

ככה תנצל יותר את הרכיבים.

HU:Clarion785 Comp:Dotech Ovation 6(Dead) Amp:Hifonics ZXI8408 Sub:Helix DB12S

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

יש לחבר שלי רוקפורד PRIME 50X4 דגם אחרון שיצא. מפיק איכות מעולה ועוצמה לא רעה בכלל

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

פורסם
למה ל א עונים?

מי לוקח האינפנטי 475

או הגי בי אל 1004 ?

למה לא מקשיב ?

תערוך חיפוש, האינפיניטי הוא מגבר זהה ל- JBL 75.4 שזה הדגם הישן שהמחליף שלו הוא ה- JBL 1004.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
יש לך את הפינקס במחיר מצויין ביד שנייה לפי דעתי זה מה שהוא התכוון.

בקשר למגברים לי היה רוקפורד T4004 והוא היה מגבר מצויין אבל שמעתי שסדרת הפאנצ' רחוקה מסדרת הפאוור

שי תקרא טוב את מה שרשמתי.

מכל ההצעות הפיניקס זה המגבר המשתלם ביותר במיוחד אם אתה יכול להביא אותו ב1000 חדש. כי בחנויות הוא עולה 1800

אחריו הJBL.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

SD-נתי צריך מגבר ארבעה ערוצים כדי להגביר בנוסף סט קומפוננט,משהו בסגנון של הדוטק.

DEUCE,לא הבנתה אותי,אתה עורך השוואה בין מגבר שלא בתקציב שלו,ה T4004 לא נע סביב 1000 שקל.

והאם הסקתה שהפניקס גולד משתלם יותר מהג'י בי אל רק בגלל שמחירו 1800 בזאפ? זה לא אומר כלום כי ליד הבית שלי מוכרים אותו 1300 עם אחריות לשנה,ואפילו זה נחשב ליקר.

• תוכן חדש...