Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי לנצ'יה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני לא יודע אם איני פותח ת'רד במקום הנכון אבל אני בטוח שתסלחו לי בכל מקרה.

בשבת שעברה, בעודי מטייל באיזור שינקין גבעתיים, צדה את עיניי מכונית קטנה עם שתי דלתות ושתי מקומות עם מספר כיתובי לנצ'יה (99% בטוח..) ועם מנוע אחורי/מרכזי.

במבט ראשון הייתי מוכן להישבע שמדובר ברכב משנות ה80 אבל המספר הצהוב היה בין שבע ספרות כשהשניה מינין היא 0, משמע, להבנתי, שנת 90+.

עשיתי חיפוש באינטרנט והגעתי לדגם מסויים של הלנצ'יה סקורפיון/מונטה קרלו, רק שהלנצ'יה הספציפית הזו יוצרה עד לשנת 82'. אני טועה ?

משהו כזה:

250px-Lancia_Monte_Carlo_Milanesa.jpg

רק בלי המשולש מעל מכסה הבגאז'.

יש למישהו כאן מושג במה מדובר ?

...CASKA for life

פורסם

אתה לא טועה.

זו אכן לנצ'יה בטא מונטה קרלו\סקורפיון שיוצרה בין השנים 75' ל 82'.

אני אישית מכיר אחת כזו, שחורה, במצב מדהים, ששיכת לחבר מועדון.

המכונית הגיעה לארץ ביבוא אישי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

זאת שאני ראיתי הייתה במצב סביר (מכות, פגושים מעוכים - רכב יום-יום) ובצבע אפור עכבר. כמה שווה צעצוע שכזה במצב שכזה +- ?

...CASKA for life

פורסם
זאת שאני ראיתי הייתה במצב סביר (מכות, פגושים מעוכים - רכב יום-יום) ובצבע אפור עכבר. כמה שווה צעצוע שכזה במצב שכזה +- ?

לפי התיאור הזה כנראה שראית לנצ'יה בטא קופה, שאמנם מזכירה עיצובית את המונטה קרלו, אבל הרבה פחות מיוחסת. עוד מסתובבות כאלה שהחלודה לא אכלה , כולל כמה באפור/כסוף.

Lancia_Beta_Coupe_2.0ie_1982.jpg

פורסם

גם הלנציה בטא שהציע חיים K (ברוך שובו) לא שווקה בשנות ה-90, אלא רק בשנות ה-80, ולכן לא עונה לשאלתך לענין לוחית רישוי של רכב משנות ה-90.

לסקורפיון יש אכן מנוע אחורי.

ראה תמונה זו ממפגש מועדון ה-5 האחרון בגעש.

יכול להיות שראית לוחית רישוי של רכב אספנות מייבוא עכשיוי, ולכן ראית 7 ספרות. (ועדיין, הספרה השניה מימין אינה "0").

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מדהימה !! למ לא ללכת על המנוע של הקאפא טורבו ? הוא יכול בכלל לשבת שם ? הגיר הפוך או ברגיל ? מעניין..

...CASKA for life

פורסם

למיטב זכרוני לעיתונאי הרכב אדוארד אטלר יש אחת בדיוק כמו זאת שראית (הוא מחזיק גם שתי רכבים תוצרת אלפא רומיאו , והונדה אחת ולאנציה כמו זאת שראית.) אבל אם אתה אומר שזאת שראית דפוקה עם מכות אז אין סיכוי שמדובר בלאנציה שלו .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
לדעתי אתה מתבלבל - היתה לו לנצ'יה פולביה HF. יש לו אלפא 33, אלפטא GTV והונדה סיויק CRX.

אכן הייתה לו לנציה פולביה בעברHF שנמכרה מזמן . והיום מלבד שני האלפות וההונדה (אחת המשופרות והקרביות בארץ) יש לו גם לאנציה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
והיום מלבד שני האלפות וההונדה (אחת המשופרות והקרביות בארץ) יש לו גם לאנציה

איזו לנצ'יה והאם יש לך קישור או סימוכין אחרים?

ואגב, למיטב זכרוני, ההונדה בכלל בפולין.

:turn-l:
פורסם

את הדגם אינני זוכר אך אולי באמת צריך לשאול את אדוארד אטלר במה מדובר

אולי באמת הגיע הזמן שיגיב כאן (למרות שאני נוטה לחשוב שהוא קורא כאן אך לא כותב או מתייחס).

לגבי ההונדה הוא סיפר לא פעם ולא פעמיים שהיא כאן בארץ הקודש אלא אם כן יש לו 2 כאלה או לחלופין הוא שלח אותה בחזרה?

אני גם זוכר שהוא אגב, סיפר שביטל בהונדה את ההגה כוח כי לטענתו זה גורע מביצועי הרכב.

מה שבטוח הוא איש מעניין מאד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...