Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתרי רכב מומלצים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ושבוע טוב לכולם,

מדי פעם אני מחפש סקירה, השוואות מקצועיות, או מבחן דרכים על רכב כזה או אחר.

לרוב אני מחפש בגוגל ומשם אני מופנה לכל מני אתרים, בארץ ובחו"ל, בהם לא תמיד אני מוצא את מה שחיפשתי, במיוחד כשאני שואף לקבל פרספקטיבה מעט יותר "חו"לית" על מכוניות (למשל, טויוטה קאמרי בארץ = מכונית מנהלים יוקרתית, באירופה/ארה"ב = משפחתית medium sized).

הייתי שמח לדעת על אילו אתרים אתם ממליצים ופונים אליהם כדי לאתר מידע אמין, מקיף ומעודכן על רכבים.

בתודה,

נדב.

פורסם

האתר המועדף עלי הוא אתר iCar.co.il. הוא מכיל ביקורות, מבחני דרכים ומפרטים מלאים לכל מכונית שמשווקת בישראל. יש גם דגמים ביבוא אישי שאינם מגיעים לארץ ע"י יבואן רשמי :)

בכל הקשור באתרים בחו"ל, Carfolio הוא האתר המוביל במפרטים, אבל פרט לזה הוא די "יבש" ואינו מכיל מבחני דרכים.

פורסם

אני משתמש לרוב בצמד האתרים הבריטים:

- http://www.whatcar.co.uk

- http://www.parkers.co.uk

באתרים הנ"ל ישנן ביקורות גולשים רבות, סדר גודל ממוצע של 50 ביקורות משתמש לכל רכב, לגבי כמעט כל רכב שנמכר בארץ בנוסף לביקורות וידאו וכתב מקיפות על מרבית הדגמים הנמכרים בארץ.

לחדשות רכב אני לרוב משתמש באתר autocar.co.uk.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בכל מה שקשור לחדשות רכב עולמיות, המקור הנרחב ביותר הוא Autoblog.com. הוא מתמקד קצת יותר בשוק האמריקאי, אבל מכסה ספקטרום רחב מאוד של חדשות רכב במהירות האפשרית.

אתר Parkers.co.uk שימושי מאוד למכוניות משומשות.

• תוכן חדש...