Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צמיג הרוס עקב בור


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

קרה לי מקרה ממש מעצבן,

בנסיעה מפ"ת לת"א היום נכנסתי לבור בגלל עבודות שהיו בכביש ליד ז'בוטינסקי בפתח תקווה, ונקרע הצמיג בצד והתנפח.

הכביש שם כולו בורות וכולו עקום עקב עבודות שעשו שם לא ממזמן.

האם יש כאן עילה לתביעת העיריה?, הכביש עם בורות מוגזמים והנזק פה הוא באיזור ה1200-1300 שקל ל2 צמיגים שצריך להחליף עכשיו.

פורסם

קרה לי מקרה דומה מאד

הוחלפו אף שני בולמים קדמיים קיבלתי פיצוי מלא.

 

בהחלט שתלך על זה, זו זכותך.

פורסם

עיריית פ"ת- בזמנו מי שהיה מטפל בזה היה האגף לשיפור פני העיר (היום נקרא מנהל ש.פ.ע). היית פונה אליהם במכתב בצירוף תיאור/תמונות וחשבונית על הנזקים שנגרמו לך והיית מקבל החזר כנגד החשבוניות.

 

אני מציע שתצלם את הבור לפני שיעלם, את הנזק לרכב, תשמור חשבוניות ותפנה למוקד העירוני כדי שיכוונו אותך לגוף המתאים בעירייה. מנסיון עבר הם לא היו עושים בעיות בנושאים כאלה והיו מפצים. אני מקווה שגם היום זה כך.

פורסם

בדיוק מה שאביב אמר. אותי הפנו למחלקה מסויימת במע״צ שמטפלת בנושאים כאלה.

חשוב באמת שתצלם את הבור, וכל תיעוד אחר.

מישהו מטעמם קבע איתי לראות את הבור (שתוקן אגב בערך אחרי שעה ונאלצתי להסתפק בתמונה של התיקון)

אבל לזכותם ייאמר שקיבלתי פיצוי מלא בלי פרוצדורות כבדות.

פורסם

וכשאתה מצלם - תכניס סרגל לבור ע"מ לתת קנה - מידה !!

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

×
×
  • תוכן חדש...