Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האלופה הבאה מוכנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1:0 קטן לחיפה

כנראה זה מה שבשאיפה יביא השנה את האליפות למכבי חיפה

הפרש של 8 נקודות ממכבי ת"א הגוססת..

יאללה חיפה :!::twisted:

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

אני חייב להיות כנה..

מגיע לחיפה האליפות יותר מכל קבוצה בארץ.

מכל המשחקים המגעילים והקבוצות הגרועות, מכבי חיפה הכי פחות גרועה, ומשחקת הכי פחות מגעיל....

אמיר, אוהד מכבי ת"א שכבר הרים ידיים מלפני הרבה זמן!

פורסם

יש לציין לשבח גם את המשחקים הראשונים בעונה של בני יהודה!

אבל האליפות היא של חיפה. :p

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

כרגע אני לא רואה סיכוי שמכבי חיפה תפסיד את האליפות למרות שבכדורגל שום דבר לא סופי עד שזה לא נגמר. בכל מקרה אני שמח לשמוע שחיפה ניצחו ועוד יותר שמח שמיכאל זנדברג שגדל בר"ג כבש את שער הניצחון. לא ראיתי את המשחק כי הלכתי לספוג קצת אווירה באוסישקין אווירה מטורפת קהל מדהים והיכל ביתי רק חבל שאין שם הרבה חמצן בזמן משחקים :)

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

מילאן אהובתי אלופה כבר!!!!

אחרי שרומא ולציאו ניפרדו בלי נקודות בלי כלום בנתיים !!!

מילאן עם הפרש של 9 נקודות!!!! :D:D:D:D

_422140_milan150.gif

פורסם

מה שנכון נכון :) הרבה זמן אוהדי מילאן (אני ביניהם) חיכו לרגע הזה,רק עוד קצת ויש אליפות ! :roll:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

מי שחושב שמכבי חיפה משחקת טוב טועה.....

בתור אוהד שרוף שהולך כמעט כל משחק מכבי חיפה תיקח השנה את האליפות הכי מגעילה שהיתה לה ,שנה שעברה אומנם לא זכינו באליפות אבל היה כיף לראות משחקים אומנם סוף העונה היה לא טוב כל כך אבל נהנתי מכל רגע , השנה מכבי חיפה גרועה בגלל דבר אחד שזה המאמן בלי שיטת משחק, לא יודע לבחור זרים 4 זרים כושלים הוא הביא בעונה אחת (לופז,בריטס,זקיץ,וזאבדיל) בשביל מאמן שאין לו כל כך הגבלה בתקציבים זה כישלון בפני עצמו , היחס בין השחקנים למאמן ואיך שהאימונים נראים זה לא אותו הדבר כמו שהיה עם שום ועם גרנט (שם את גרנט לא אהבתי במיוחד עם השיטה הפחדנית שלו) , אבל בכל זאת יהיה סוף מתוק לעונה לחגוג אליפות בקרית אליעזר מול הצהובים זה רגע מתוק במיוחד אחרי שנה שעברה.

פורסם

מה שנכון נכון :) הרבה זמן אוהדי מילאן (אני ביניהם) חיכו לרגע הזה,רק עוד קצת ויש אליפות ! :roll:

נכון!!!!

רק צריך איזה דאבל אירופי קטן :wink::wink::mmangel:

רק לעבור את הספרדים..

פורסם
מי שחושב שמכבי חיפה משחקת טוב טועה.....

בתור אוהד שרוף שהולך כמעט כל משחק מכבי חיפה תיקח השנה את האליפות הכי מגעילה שהיתה לה ,שנה שעברה אומנם לא זכינו באליפות אבל היה כיף לראות משחקים אומנם סוף העונה היה לא טוב כל כך אבל נהנתי מכל רגע , השנה מכבי חיפה גרועה בגלל דבר אחד שזה המאמן בלי שיטת משחק, לא יודע לבחור זרים 4 זרים כושלים הוא הביא בעונה אחת (לופז,בריטס,זקיץ,וזאבדיל) בשביל מאמן שאין לו כל כך הגבלה בתקציבים זה כישלון בפני עצמו , היחס בין השחקנים למאמן ואיך שהאימונים נראים זה לא אותו הדבר כמו שהיה עם שום ועם גרנט (שם את גרנט לא אהבתי במיוחד עם השיטה הפחדנית שלו) , אבל בכל זאת יהיה סוף מתוק לעונה לחגוג אליפות בקרית אליעזר מול הצהובים זה רגע מתוק במיוחד אחרי שנה שעברה.

אני גם לא שבע רצון,אבל זה רק מראה את הרמה בליגה שלנו,שמכבי חיפה ביכולת שהיא מציגה,רצה לאליפות בפער של 8 נ"ק מהיריבות,פעם היה כיף ללכת לראות כדורגל,היום זה כבר לא זה,הכדורסל כבר מתחיל להיות יותר מעניין. אני זוכר מאבקים וכדורגל מרהיב לעין,היום כבר אני לא רואה את זה. אולי אם ראובן עטר יחזור למכבי חיפה,נראה קצת כדורגל יותר יפה ונבוא לראות כדורגל כמו פעם.

סתם לציון,מכבי חיפה רצה לאליפות השמינית שלה ב-20 השנים האחרונות [מאז האליפות הראשונה],יש למישהו עוד ספק מי המועדון מספר 1 במדינה.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...