Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השיפור האחרון במערכת שלי היה הוספת כבל RCA מהיציאות שמיועדות לסאב למגבר. זה מאפשר שליטה על הסאב מהHU+ אפשר להישתמש באופציות הHPF וLPF שבHU. השיפור הזה גרם לשינוי באיך שהסאב נשמע והתחלתי פתאום להרגיש כאילו הוא מנסה לפוצץ לי את הגולגולת, בלי להיות בווליום חזק או משהו כזה. היום סוף סוף נראה לי שסידרתי את הבעיה, והגעתי לתוצאה מספקת.

עכשיו לשאלה:

האם עדיף לכוון את ה מגבר ל FULL RANGE ולבצע חיתוכים רק מהHU? או שעדיף להפעיל גם במגבר HP וLP?

מפרט המערכת:

HU Pioneer deh-3050ub

AMP: JBL GT5A604

FRONT:Morel Tempo 6.5

SUB: XSLB10S

הרכב הוא POLO2003 אם זה משנה משהו.

תודה מראש לכל העוזרים.

:)

פורסם

תפעיל רק באחד מהם

אחרת תיצור לך מתלול על מתלול ותעשה קצת סלט

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

או קיי אשמח לקצת הסבר על מתלול. ודבר שני איזה מהם עדיף מגבר או HU (אני יודע שיש HU-ים יותר טובים בהרבה)? לסאב וופר אין לי אפשרות לבטל בHU את החיתוך, אז עדיף FULL RANGE עבורו?

פורסם
האם עדיף לכוון את ה מגבר ל FULL RANGE ולבצע חיתוכים רק מהHU? או שעדיף להפעיל גם במגבר HP וLP?

אין לדעת. תכוון ל-FULL RANGE ותשאיר לזמן מה. אחר כך תפעיל קרוס/ים ועוד פעם תיסע. בסוף תבחר מה יותר טוב.

• תוכן חדש...