Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לנתון חסר משמעות הזה של המיאוץ הקלאסי,ישנם גורמים אחרים אשר חשובים הרבה יותר.

מומנט המתקבל בסל''ד נמוך ומאפשר זריזות וכוח כבר מתחילת הנסיעה(כאן עומד לטובת הסופרב המגדש,בעזרתו יש לה מספיק כוח זמין כבר ב1500 סל''ד לעומת האקורד שצריכה 4500 סל''ד).

גם הגיר מהווה תפקיד חשוב 7 היל' DSG לעומת 5 טיפ' באקורד.

אז כן ניתן לומר שהסופרב זריזה יותר.

נוחה יותר עם רצועת כוח גמישה וזמינה יותר

פורסם

אני מאמין שההונדה תצמצם פערים במהירויות גבוהות. הניחוש שלי שככל שנתקרב (ונעבור) את ה200, ההונדה סביר להניח תעבור את הסופרב. אבל כנראה שלמעט המצב הזה, ב90 אחוז מהמקרים הסופרב תהיה מהירה בפער מכובד.

פורסם

האקורד 2.4 היא כמעט במחיר הסופרב 3.6.

וכמו שצויין, ה-1.8T מנוע הרבה יותר יעיל עם מומנט גבוה מה-2.4 וזמינות הכח בתחתית הסקאלה לעומת שיא המומנט באקורד המתקבל ב-4000 סל"ד.

:evilbat:
פורסם

לגבי המחיר זה באמת נכון. הונדה יושבים להם שם במרומי הר האולימפוס (עם המחירון שלהם)- באמת שלא יודע למה אנשים קונים את הרכב הזה במחיר הזה. אם נשווה את האקורד למאזדה 6 לדוגמה, אז הפער באיכות לא פרופורציונלי לפער במחיר.

לטעמי, הפאסאט עדיפה על אקורד 2 ליטר בכל מצב (והסופרב עדיפה על הפאסאט אבל לא הנקודה) ותמורת המחיר של ה2.4, עדיף סופרב 3.6 או אולי אפילו אינפיניטי בגרסת הבסיס שלה (תמורת עוד כמה זוזים).

פורסם

כן, אבל אם אתה כבר מוציא 260K על רכב, אז לדעתי שווה להתאמץ עוד טיפה. לא לכולם, מי שיכול...

וד"א, האקורד 2.4 בתוספת של כמה מערכות נושקת ל300K - דבר מופרך לחלוטין אם שואלים אותי.

פורסם
מעבר לנתון חסר משמעות הזה של המיאוץ הקלאסי,ישנם גורמים אחרים אשר חשובים הרבה יותר.

מומנט המתקבל בסל''ד נמוך ומאפשר זריזות וכוח כבר מתחילת הנסיעה(כאן עומד לטובת הסופרב המגדש,בעזרתו יש לה מספיק כוח זמין כבר ב1500 סל''ד לעומת האקורד שצריכה 4500 סל''ד).

גם הגיר מהווה תפקיד חשוב 7 היל' DSG לעומת 5 טיפ' באקורד.

אז כן ניתן לומר שהסופרב זריזה יותר.

נוחה יותר עם רצועת כוח גמישה וזמינה יותר

תוסיף למה ש- GTI33 רשם את העובדה שהבדלי המחירים בין המכוניות הם 179900 לסופרב 1.8 הדגם היותר מאובזר, לעומת 255000 של האקורד 2.4

בעודף שישאר לך אם תקנה את הסופרב תוכל לקנות צ'יפ שיעלה את ההספק ל200 כוחות סוס והבדל משמעותי כמו שאתה יכול לקרוא פהhttp://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=294146 ועוד ישאר הרבה עודף

אכן זיו הפנה אותי.

הבוקר פניתי לE&A ואלי עשה לי את העבודה ב-15 דקות. אמר לי לא לשלם לחזור עוד יומיים ולהחליט.

האמת לא חשבתי שהשיפור משמעותי אבל.... ר-א-ב-ק! מטוס קרב! המנוע מגרגר לקרב ומוכן לעקוף כל דבר על הכביש.

עכשיו אני מבין למה אלי הסביר לי שזה בא בחבילה עם ולנטר ומשבש ראדר.

מומלץ בחום הרכב פשוט מאיץ כמו רכבים שעולים פי 3 ומעלה וזה בסך הכל עדכון תוכנה.

תודה למסייעים!

הדעה שלי היא שהסופרב היא התמורה ההכי טובה לכסף, נראת טוב נוסעת טוב ומהר ומגיעה עם מגילה של אבזור וכל מי שקנה את האוטו מרוצה ממנו מאוד http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=269154

• תוכן חדש...