Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית שנתון 06-07

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לחבר הלך הרכב בתאונת טוטאל לוסט, הרכב היה קורולה 03 GLI. (כבר פתחתי שרשור אבל כאן יש מיקוד)

עכשיו משפחתו מעוניינת במשפחתית סטנדרטית, אולי אף גדולה (הם חמישה אנשים במשפחה, 3 נהגים אחד מהם צעיר ובקרוב עוד נהגת צעירה)

מכיוון שלחבר שני תביעות ביטוח יש להתייחס לכדאיות האחזקה הכוללת של הרכב (למשל B4 וקורולה עולות אותו הדבר, אך מחיר הביטוח לB4 יקר ב6K לשנה).

הרכב חייב להיות משנתונים 06-07, אוטומטי, איכותי וכדאי לאחזקה.

כרגע שלושת המתמודדות העיקריות הן המאזדה 3(הצפופה), טויוטה קורולה,(המיושנת), והונדה סיוויק(היקרה).

אשמח לעוד הצעות, אם אין אז להמלצות על דגם מבין השלישייה.

תודה רבה לכל העוזרים

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אני הייתי משתדרג לקורולה 07 אם הם מרגישים שהרכב מספק את הצרכים שלהם.

יהיו הבדלים קטנים לעומת הקורולה הישנה שלהם (לפני מתיחת הפנים), לפי מה שאני זוכר המתלים טיפה הוקשחו, הרכב פחות קופצני בתחילת נסיעה (מגיב טיפה יותר במתינות ללחיצה על הגז) והבידוד שופר קלות. לרעה אציין שבדגמי הליסינג הסירו את המערכת המובנית ושמו רדיודיסק רגיל.

אם הם חייבים מרווח יותר גדול אז כדאי להתאמץ מבחינה כספית לקורולה החדשה, היא גדולה משמעותית מהקודמת, הבידוד חומרים והאינטריור שופרו פלאים. הבעיה היא שיכנסו בתקציב רק גרסאות רובוטיות שלא כולם מתחברים, אני ממליץ על נסיעת מבחן כי אם אין בעיה עם הגיר זו יכולה להיות בחירה שתענה על כל הדרישות.

כל הנ"ל מניסיון עם קורולה 03, 06 ו-09 מליסינג (האחרונה עדיין אצלנו).

ממליץ לבדוק גם את הפוקוס, אני בטוח שהם יתאכזבו מהכח והביצועים אבל בסה"כ מדובר ברכב מצויין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הסיויק יקרה יותר בשנתונים האלה אך למשפחה היא תתאים מאוד, תא הנוסעים שלה מאוד מרווח והמושב האחורי יתאים ל-3 מתבגרים והוא מציע מרווח רגליים מעולה ורצפה שטוחה לנוסע באמצע.

גם המנוע הוא יותר מרוב המשפחתומטיות ומציע ביצועים טובים לצד צריכת דלק חסכונית ופעולה שקטה. 

הבעיה היא המחיר...

בשנתונים האלה קיימות גם סקודה אוקטביה ופולקסוואגן ג'טה שמציעות מרווח הולם אך ביצועים מעט עייפים בדגמי ה-1.6.

פורסם

הם מצאו סיוויק שמורה מאוד שהם יכולים להרשות לעצמם מבחינת מחיר קנייה משנתון 06, השאלה היא האם יהיה הבדל משמעותי בביטוח בינה לבין האופציות האחרות?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

את זה הם צריכים לבדוק מול הסוכן הספיציפי שלהם ולהתחיל לערוך השוואות בין סוכנים או חבורת ביטוח ישיר.

בגדול הסיויק נחשבת למכונית יקרה לביטוח, בעיקר כשיש נהגים צעירים בתמונה.

אגב, מדובר בדגם הקודם או הנוכחי?

פורסם

הנוכחי, ההבדל בינה לבין הקורולה עומד על אלף שקלים בשנה, מהפוקוס הם ירדו בגלל הביצועים העגלתיים שלו והאמא הכניסה עוד שחקן למשחק, מאזדה 5 :roll:(למה נשים תמיד מחפשות גודל?)

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

אם יש להם סבלנות לחפש אז פוקוס 2 ליטר היא מכונית מעולה, הבעיה היא שנמכרו מעט מאוד רכבים כאלה ובעיה מאוד למצוא אחת שעומדת למכירה.

פורסם

העלויות ביטוח למנוע 2.0 לא יהיו גבוהות יותר?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תוכן חדש...