Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4 שנים נהג חדש- הגיוני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני 3 חודשים נתפסתי בממל"ז על 116 במקום 90.

נרשם דו"ח על 111. 250 ש"ח בלי נקודות. מהשוטר הבנתי שזו עבירה קלה כי לא עברתי את ה25 מעל המותר.

לפני כמה ימים נגמר הנהג חדש ופתאום מתברר לי שבגלל העבירה השולית הזו, אני אמור

לעשות תיאוריה מחדש (מילא) ולהיות שנתיים נוספות נהג חדש !?!

הגיוני?

יש דרך לבטל את רוע הגזירה?

ההארכה לנהג חדש לא אמורה להיות רק על עבירות חמורות??

ואם במהלך השנתיים האלה אני אתפס על משו נוסף, אפילו אחד קטן, אצטרך להיות 6 שנים נהג חדש??

ניסיתי לברר עם נהגים מהמחלקה שלי שהורשעו בעבירות תנועה אם גם להם זה היה, אף אחד לא שמע על דבר כזה.

אז זה נוהל חדש?

אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אשמח מאוד.. כי אני באמת לא יודע מה לעשות

פורסם

מזל טוב,נגמר לך הנהג חדש.

כל עוד לא נשפטת,לא קרה כלום!

במידה ואכן יש תאריך למשפט ממליץ לך בחום לקחת עורך דין.

שבוע טוב וסע בזהירות!

פורסם

באיזה רכב נהגת ?

ולענין הנהג חדש - ישנן עבירות הנכללות בתוספת השלישית שאם נהג חדש מבצע הוא מקבל כבונוס עוד שנתיים נהג חדש.

למען הסר ספק, אם במהלך השנתיים הנוספות הוא שוב יבצע עבירות כמוגדר בתוספת השלישית, הוא בהחלט יכול לקבל עוד שנתיים נהג חדש וכך יהיו לו 6 שנים נהג חדש.

הקביעה לתוספת נהג חדש אינה של בית-משפט, אינה של המשטרה, היא התניה אוטומטית (שמופעלת מטעם רשות הרישוי) במקרה שהורשעת בעבירה מהתוספת השלישית. אם שילמת את הדו"ח רואים אותך כמי שהודה, הורשע ונשא את עונשו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קודם כל תודה.

אמיר, הרכב היה הונדה סיוויק.

יש משהו לעשות בנידון? ערעור, משפט?

הדו"ח לא היה מוצדק מלכתחילה אבל בגלל שהשוטר הדגיש שהוא בלי נקודות חשבתי שזה לא משו רציני והחלטתי לשלם ולא לבזבז זמן על משפט. אם הייתי יודע שזה התוצאה הייתי רץ למשפט.

Dr.Driverכל עוד לא נשפטת,לא קרה כלום!

שילמתי את הדו"ח = הרשעה\ הודאה.

פורסם
מזל טוב,נגמר לך הנהג חדש.

כל עוד לא נשפטת,לא קרה כלום!

במידה ואכן יש תאריך למשפט ממליץ לך בחום לקחת עורך דין.

שבוע טוב וסע בזהירות!

זה פשוט לא נכון וחבל שאתה מיעץ דברים לא נכונים!

יש רשימה שלמה של עבירות שברגע שנהג חדש מבצע אותן, הוא נאלץ לחזור על מלוא תקופת ה"נהג חדש" (ללא צורך במלווה).

אביב, למה הדו"ח לא היה מוצדק לדעתך? (לא שזה משנה, שילמת=העסק סגור וגמור).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

bagira- נסעתי בסיוויק עם בעיה רצינית בגיר, שבגללה הרכב לא היה סוחב בעליות.

השוטר עמד בירידה אחרי עלייה רצינית. וכשאני מגיע לירידה אני מרפה אוטומטית מהגז.

ככה שגם אם הייתי רוצה לא הייתי יכול להגיע למהירות שבה הוא תפס אותי. בעליה הייתי על 80 מקסימום והוא ירה עלי ממש בתחילת הירידה.

מה שהכי מרגיז הוא שאני לא נהג חדש עם ביטחון עצמי מופרז שעולה על האוטו פעם בחודשיים ונותן בגז.

עברתי תקופת ליווי ארוכה של 8 חודש מיוזמתי, עבדתי כנהג פרטי ועכשיו אני משרת כנהג בצבא. אני כל יום על הכביש ועוד בנסיעות ארוכות בכבישים מלאי משטרה.

נראה לי שהעובדה שקיבלתי כל הזמן הזה רק דו"ח אחד אומרת משהו. העונש הזה פשוט לא פרופורציוני לעבירה.

מה אפשר לעשות?

פורסם

טוב, את כל הטענות על השוטר לא תוכל כבר להשמיע לעולם בבית המשפט מאחר שכבר שילמת את הדו"ח.

אני חושב שהמקסימום שתוכל להוציא מהסיפור הזה זה מושר השכל שילווה אותך כל החיים, "החיים לא תמיד הוגנים" :?

פורסם

בגירה, ניסיתי לחפש את הרשימה שדיברת עליה.

אך לא מצאתי, אשמח תביא את הרשימה לכאן (עבירות שעם נהג חדש עובר אותם יש עלו גזרות)

פורסם

ברגע ששילמת את הדו"ח זה אומר שאתה מודה בעבירה, לגבי המשך נהג חדש, זה החוק ואין לך מה לעשות.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

מתוך תקנות משרד התחבורה:

הימנעות מעבירות חמורות:

spacer.gifנהג חדש שיורשע בעבירת תנועה חמורה עלול להידרש לעמוד מחדש במבחן נהיגה עיוני ו/או מעשי ו/או בדיקה רפואית – לפי החלטת משרד הרישוי. עד שיעמוד בתנאים אלה רישיונו יישלל, ולאחר מכן הוא ייחשב שוב כ"נהג חדש" למשך שנתיים נוספות.spacer.gif

spacer.gifרשימת עבירות חמורות לנהג חדש:

spacer.gif1. נהיגה ללא רישיון בתוקף, או שלא על פי תנאי הרישיון, כולל מתן רשות לאדם אחר לנהוג שלא כחוק ברכב שבאחריותכם

2. שימוש ברכב לביצוע עבירה

3. אי-עצירה לפני מסילת ברזל

4. אי-מתן זכות קדימה

5. נהיגה תחת השפעת אלכוהול או סמים

6. עקיפה שלא כחוק

7. נהיגה במהירות העולה על המותר בחוק

8. חציית מסילת ברזל בדרך לא סלולה

9. אי-דיווח על תאונת דרכים

10. אי-מתן עזרה לנפגע תאונת דרכים

11. ביצוע עבירה שגרמה לתאונת דרכים בה נפגע אדם

12. ביצוע עבירה שבית המשפט גזר עליה פסילת רישיון בפועל ל-3 חודשים ויותר

13. נהיגה ללא מלווהspacer.gif

פורסם

זה יתכן, חבר שלי נתפס בכביש בגין {ירושלים} במצלמה על 150 אחרי הפחתה וכו' 142 קמ"ש משהו כזה.

קיבל 5 חודשים שלילה אחרי המשפט, עוד חודש וחצי נגמרת לו השלילה והוא לא יצטרך לעשות טסט אלה רק תיאוריה מחדש והנהג חדש יחל לו שוב לשנתים {!} הוא היה חצי שנה על הכביש זאת אומרת שגם בסביבות 3 שנים נהג חדש.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב קיבלתי עוד שנתיים נהג חדש! השאלה היא האם אחרי שעברתי את גיל 21 אני עדיין מותר לי להסיע רק 2 אנשים או שמותר לי יותר?

פורסם

ההגיון הבריא אומר שמותר, מכיוון שנהג חדש נקבע לשנתיים או עד גיל 21.

בכל זאת זה לפי דעתי-בדוק זאת על מנת להיות בטוח ב100%.

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

לא צריך הגיון... (בריא או אחר).

ציטוט מאתר משרד התחבורה: "נהג חדש מעל גיל 21 – לא חלה עליו הגבלה של מספר נוסעים."

לפחות זה.

• תוכן חדש...