Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

השבוע רכשתי גולף GTI שנת 2000.

האוטו שמור מאוד וללא תוספות רציניות.

הבעלים הקודם קודם של הרכב התקין בו צ'יפ כלשהו...

הבחור שממנו אני קניתי את האוטו לא נראה אי פעם הגיע לסל"ד בו הטורבו נפתח...

בכל מקרה הרכב חזק מאוד אבל לא מכוון כלל, הוא חופר כל הילוך שני והטורבו נכנס מאוד חזק ולא בהדרגה.

רציתי לדעת היכן ניתן לכוון צ'יפ קיים ולא לרכוש אחר, או שלא ניתן?

תודה מראש,

GOLF GTI 1.8T

פורסם

זה שהרכב חופר את שני זה הגיוני,גם אצלי בקופרה זה קורה.

ניסית לבדוק איתו של איזה חברה הצ'יפ?

ישנן כמה אופציות:

*להתקין בוסט קונטרול ולשלוט בגדישה.

*להחליף צ'יפ לפחות אגרסיבי.

בדקת מה השיפורים שיש באוטו מלבד צ'יפ?

פורסם

תמכור ותקנה איזה 1600 כי אם מפריע לך שהאותו חופר שני אז כנראה ש-GTI זה לא בשבילך :lol:

עכשיו ברצינות, תמיד תוכל להוריד את הצ'יפ או לחילופין לשים צ'יפ חלש יותר, בוסט קונטרולר זה פתרון מעניין אבל אם תרכוש אחד בשביל להוציא פחות כוח אתה כנראה תהיה בין היחידים.

דעתי האישית, תתרגל. כי אם תוריד את הצ'יפ אתה תחזיר אותו מהר מאד.

***Skodillac***

פורסם

אין לי אפשרות לאתר את הבחור ששם את הציפ (הבעלים הקודם קודם)

בכל מקרה בוסט קונטרול לא נראה לי יפתור את הבעיה כי הצי'פ ממש לא מכוון.

ישנם הרבה בק פיירים וגם מתוצאות הבדיקה של הרכב נאמר לי שיש CO2 גבוה,

לכן אני שואל אם יש מישהו שמכוון את הצי'פ וניהול המנוע ע"י מחשב או תוכנה כלשהי.

GOLF GTI 1.8T

פורסם

עכשיו הכל ברור.

ישנן הרבה סיבות להתנהגות הרכב, יכול להיות שהצינור של ה-N75 שלך משוחרר מה שיגרום לגדישה גבוה ואליניארית.

קשה לי להאמין שהצ'יפ שלך לא מכוון, יותר הגיוני שתקלה כל שהיא ברכב גורמת לו להתנהג כך.

גש לאחת הסדנאות שיבדקו לך את הרכב, ממליץ על E&A במקרה הזה, הם מכירים את הרכב שלך הכי טוב וגם סביר מאד להניח שהצ'יפ שלך מהם.

***Skodillac***

פורסם

קודם כל, אל תאמין שהבעלים הקודמים של הרכב לא הגיע לסל"ד בו הטורבו נפתח.

מה גם שהגדישה לא נבנית לפי גובה הסל"ד, אלה לפי מהלך הדוושה.

אה ואם יש לך GTI עם טורבו מקורי, שחופרת את כל ההילוך השני - תחליף צמיגים קדמיים,

אין חיה כזאת.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

דור,ואם סטאפ דומה לשלו שבין היתר כולל K03 ועוד קצת חמוצים קטנים.חופר הילוך שני הכוונה מרגע לחיצה כניסה מלאה של הטורבו החל ממהירות 45 ועד ל90 ,גאנטים 17 רוחב 205,צמיגים קומהו אקסטרה סופרה עם בשר ,זה תקין? או ללכת לE&A שיבדקו למה זה ככה:-P

פותח הדיון,לגבי חפירה בהילוך שני אני לא יודע למה זה מפריע לך,לאוטו יש פוטנציאל לנסוע חזק אז למה אתה מתפלא ממה שקנית?בכל זאת זה לא ממש יונדאי גטס.

לגבי מיתון הציפ,פתרונות יצירתיים לשליטה עקיפה על הגדישה ,ובכלל פיתרון מקצועי של וואגיות גודשות.

גש לאלי ואביחי מE&A .

ואני מאמין שתקבל פיתרון לכל בעיה שיש לך עם הרכב.

אם בכל זאת לא תאהב,תעשה סיבוב על גטס אולי תאהב. :)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לפני שאתה רץ להחליף ציפ תבדוק:מצב הצמיגים,יישור קו החלפת שמנים+פילטרים,לבדוק ברקסים ,לבדוק מתי הוחלפו הפלאגים ברכב.

בדיקת מחשב כללית לשלולל תקלות של חישניים וכ"ו...

הרכב הוא שנת 2000 ממולץ לבדוק את מצב כריות הבולמים,בוקסות משולשים,גומיות של תתותבי ההגה

ואחרי כל זה:

לגשת לאחת ההסדנאות לבדיקה:של כל צינורות הגידשה,מצב הפורק ברכב,צינורות וואקום וכ"ו...

אני ממליץ על e&a מניסיון .

בהצלחה.

פורסם

טוב, הדבר היחידי שחופר כאן זה השרשור עצמו.

לפותח השרשור, הרכב שלך משופר, אתה לא יודע איך ובמה הוא משופר כך שאנחנו בטח לא יכולים לדעת ולא יכולים לעזור ורק יכולים לנחש.

על פניו, נראה שיש תקלה ברכב ושזה לא חייב להיות קשור בצורה מסוימת לציפ (שעד עכשיו אני לא מבין למה החלטת להאשים דווקא אותו).

לדעתי קפוץ לאחת מהסדנאות הגדולות, ע"י חיבור למחשב/בדיקות נוספות/ סקירה ויזואלית הם יבצעו לרכב דיאגנוזה ויראו וידעו פחות או יותר מה יש ברכב, מה לא תקין ומה צריך לעשות ברכב על מנת לתקנו.

ומילה אחרונה, יש לי טכנאי מחשבים שתמיד צוחק עלי ואומר לי ש"מחשבים לא עושים מה שאתה רוצה, הם עושים מה שאתה אומר להם".

מה הרלוונטיות פה? הרלוונטיות היא ששום רכב בעולם לא חופר, לא בראשון ולא בשני, אם אתה לא גורם לו לחפור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה אולי ישמע קצת מוזר, אבל עם הזמן כשתכיר את האוטו אתה תדע לצאת מהמקום בצורה אופטימלית ע"י ויסות הלחיצה על הגז.

גם אצלי בימים הראשונים האינסטינקט היה למעוך את הדוושה עד הסוף.

נ.ב. קיבלתי את הרכב בזמנו עם צמיגים חדשים אך רכרוכיים מסוג גודייר NCT5, החלפה לצמיג אוחז יותר , שיפרה את הנושא משמעותית!

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לפי דעתי :

בגלל שהרכב חדש(אצלך )ואתה לא יודע מה מצבו מבחינת דיאגנוסטיקה ממליץ לך בחום לקפוץ לe@a לעשות בדיקה כללית לרכב וישור קו עצבני שתוכל לנסוע בראש שקט ואמינות

פורסם

הי,

תודה לכל החברה עם התשובות הרציניות.

ולאלו שניסו לעקוץ קצת אז רכב שחופר זה לא תקין, אין לי בעיה עם הכוח ואני ממש לא רוצה להחליש את הרכב (ובטח שלא יונדאי גטס...), אני פשוט יודע שאפשר לנצל אותו טוב יותר.

בכל מקרה דיברתי עם E&A, אקפוץ לשם השבוע ואעדכן.

GOLF GTI 1.8T

• תוכן חדש...