Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משיכת הילוך ב-I30

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז יש לי שאלה דיי פשוטה, יש לי יונדאי I30 אוטומטית עם ידית הילוכים בצורת זיגזג, עכשיו יש שם D ואז יש 3, 2, ו-1, כאשר ב-1 הוא לא מאפשר לרכב להעביר להילוך 2 וכך הלאה. (לא טיפטרוניק)

השאלה שלי היא מה קורה אם אני משלב את ההילוך 1, ופשוט לוחץ על הגז עד שהטורים כבר מגיעים לסוף, ולא מעביר את ההילוך?

פורסם

פשוט מאוד הטורים נכנס לתחום האדום ויגיע עד הסוף, אלא אם יש הגבלה ממוחשבת בגיר או מנתק הצתה.

אבל זא לא בריא בכלל למנוע וגם לגיר.

אם התשובה שלי לא מספקת אבקש לתקן.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
האם זוהי הפעם הראשונה שבה אתה נוהג ברכב המצוייד בתיבת הילוכים אוטומטית?

לא אני על הכביש כבר מעל חצי שנה, לא שניסיתי לעשות את מה שאמרתי, פשוט מעניין אותי מה יקרה, מה זה מנתק הצתה?

פורסם

זה פשוט לא יתן לך להגיע לקו האדום בטורים. כמו שנאמר לא בריא ומיותר.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם
לא אני על הכביש כבר מעל חצי שנה, לא שניסיתי לעשות את מה שאמרתי, פשוט מעניין אותי מה יקרה, מה זה מנתק הצתה?

טוב, אז בפשטות: מה שיקרה זה בדיוק מה שיקרה אם תנהג ברכב המצויד בתיבת הילוכים ידנית, תלחץ פול גז ולא תעביר הילוך.

מנתק הצתה הוא אותו התקן אשר מנתק את ההצתה כאשר המנוע מגיע לסל"ד מסויים, וע"י כך מונע ממנו מלעבור אותו. בעבר הוא היה מכאני (בדיסטריביוטר) אולם כיום הוא מבוקר ע"י מחשב ניהול המנוע.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תראה יש 2 אפשרויות....

או שזה יעביר ברגע שזה יגיע כמעט לסוף או שזה פשוט לא יעביר....

דוגמא : בסי5 שנת 2007 זה יעביר אוטומטי ובמאזדה 6 2008 זה לא יעביר

נ.ב. בשניהם זה טיפטרנויק.

• תוכן חדש...