Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 30000 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(עדיף לא צרפתי בגלל טיפולים)

קראתי על בראבה שזה אוטו די סביר במוטוקאר....גם פה שמעתי כל מני תגובות אבל אני ידעתי שמריאה היא כמו בראבה ובנאדם שיש לו מריאה סטיישן אמר שזה אוטו עגלה...עכשיו מה אתם אומרים שווה לחשוב לכיוון של בראבה???

חוץ מזה מה עוד יש במחירים האלה מעל שנת 96?

פורסם

היתה לנו מראה שנת 98, ELX,

86,000 ק"מ היא עשתה לפני שמכרנו אותה.

סה"כ האוטו היה מעולה. לא עשה בעיות מיוחדות, והעיצוב שלו והנדסת האנוש שלו היו מדהימים.

אבל אנחנו מכרנו אותו אחרי 5 שנים. מה קורה אחרי זה: לא יכול להגיד לך, אבל מנסיון שיש לאנשים עם פיאט, הדרך היא לא בדיוק וורודה.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

שני למשפחה לנסיעות יום יום מחוץ לעיר(לא כל כך רחוק)שיהיה אוטומט ושיוכלו להכנס בו אנשים בלי להימעך...וזהו משהו סביר...

פורסם

שנה, תקציב, טיפולים, צריכת דלק, נוחות... ? מה ביתר דיוק מעניין אותך? "נסיעות מחוץ לעיר" לא בדיוק מגדיר את הדרישות...

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

ניסאן סאני (אלמרה קצת יותר יקרה),תמורה מעולה לכסף,הניסנים הן המכוניות האמינות ביותר בישראל ובכלל וזו לא רק פרסומת... הכי אירופאית בין היפניות במיוחד כשמדובר במכוניות משנות ה-90

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

96 ומעלה אוטומט מבחינת נוחות ברור שאני לא רוצה משהו לסבול בו אותו דבר לגבי אמינות כל אחד רוצה רכב אמין השאלה מה רמת הממוצע.

נכון שאני צריך להגיד מה חשוב לי שכירות או נוחות אבל בכל זאת שאני לא ייתקע איתו אחרי זה ושיראה נורמלי הרכב...משהו מעניין לא קוביה...

צביקה.

פורסם
96 ומעלה אוטומט מבחינת נוחות ברור שאני לא רוצה משהו לסבול בו אותו דבר לגבי אמינות כל אחד רוצה רכב אמין השאלה מה רמת הממוצע.

נכון שאני צריך להגיד מה חשוב לי שכירות או נוחות אבל בכל זאת שאני לא ייתקע איתו אחרי זה ושיראה נורמלי הרכב...משהו מעניין לא קוביה...

צביקה.

תראה, אם מדובר ברכב שני במשפחה אז למה הוא חייב להיות כזה גדול ???

משפחתית בתקציב של 30K ש"ח ודרישה של מעל שנת 96, זה קצת יותר מדיי לבקש. הדברים היחידים שנכנסים לך לתקציב זה פיאט למניהם, יונדאי למניהם והקוראניות.

אם תרד לגודל של קומפקטית תשיג גם חסכון בדלק, טיפולים, ביטוח, אגרות וגם תוכל לעלות בשנתון ולקנות רכבים הרבה יותר טובים כגון פיאסטה, סטארלט וכו'.

אם אתה לא מוכן לרדת בגודל אז אני ממליץ לרדת קצת בשנתון, שנה או שתיים פחות לא ישנו הרבה. אני ממליץ על מאזדה 323 או אימפרזה (גרנד ליאנה) דור ראשון. אני בכלל לא מבין למה אתה מוכר את הקורולה שלך, יש לך רכב מצויין, אמין, יפה ומיוחד (בגלל שזה הדגם של ה-5 דלתות), והכי חשוב שהוא עונה לכל הדרישות שלך. אז למה להחליף ??? קניה של רכב חדש רק בשביל לעלות בשנתון לא תבטיח לך רכב אמין יותר או טוב יותר. ברכב שלך אתה יודע בדיוק מה המצב שלו מבחינת טיפולים ובלאי וברכב חדש שאתה קונה אתה בחיים לא יכול לדעת מה עבר על הרכב ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...