Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323 אף או פיז'ו 206?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעד לקנות רכב ראשון,אני סטודנט שמתחתן עוד חודשיים

חשבתי על פיזו 206 שמחירה נע סביב 28-30 אלף שקל. חבר אמר לי שהרכב אוהב טיפולים ולא חסכוני בדלק

זה נכון?!

מה דעתכם על מזדה 323F הדגם עם הפנסים הנפתחים? אמין-זה מאזדה, אבל מיושן...איך הוא עם דלק?

מישהו יודע?

תודה מראש

פורסם

חשבתי על פיזו 206 שמחירה נע סביב 28-30 אלף שקל. חבר אמר לי שהרכב אוהב טיפולים ולא חסכוני בדלק

זה נכון?!

לרכב אין רגשות, זאת מכונה.

אבל כן, צריך לטפל בפיג'ו 206, כמו שצריך לטפל במאזדה, טיוטה, מרצדס או טנדר של טאטא.

תן עוד קצת פרטים לגבי הדרישות והציפיות של מהרכב ויהיה אפשר לכוון אותך טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לכולם.

בעקרון אני וזוגתי לעתיד סטודנטים,יש לנו יחד 30,000 שקל בערך עבור רכישה של רכב.

היא כמובן רוצה אוטו' ולכן חיסכון בדלק לא ממש בא בחשבון.

חשבנו על 206 בתור רכב קטן אך משפחתי יחסית. 1.4 חסכוני יותר לא?

וטיפולים ייעשו בזמן מז"א? רכב זה כלי וכל כלי חייב טיפול ואין סיכוי שאזניח את הרכב בקטע הזה.

לגבי הmazda 323F פנסים נפתחים,חשבתי עליו כי בתור ילד מאוד רציתי אותו,היום הוא די מיושן והבנתי שאוהב דלק (9:1) זה נכון?

אני מחפש משהו יותר בכיוון של 12:1 אם יש דבר כזה באוטומט,אני יודע שיונדאי גטס כאלה אבל זה רכב שרואה מוסך ולרוב הוא עבר באיזה ליסינג/השכרה.

תודה מראש- עמית

פורסם

הגטס פשוטה יחסית מבחינה מכנית ועד כמה שאני יודע אין לה מחלות מיוחדות שגורמות לה "לראות מוסך" יותר מרכבים אחרים.

1:12 באוטומט? אפשרי, תלוי בסגנון הנהיגה שלכם ובאופי הנסיעות.

אם הנסיעות שלכם עירוניות בעיקרן אתם יכולים לחפש טיוטה סטארלט. קטנה (מאוד!) אבל חסכונית ואמינה יחסית. אופציה נוספת היא סיריון 1300 סמ"ק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

את המאזדה 323 עם הפנסים הנפתחים אני לא מכיר

הפיז'ו ממש אחלה, ואני חייב לאמר שזה רכב שנראה די טוב, אבל בתקציב שלך כדאי מאד שתבדוק כל רכב ובפרט את ה206 טוב טוב כי סביר שתמצא רק רכבים שכבר 5-6 שנים על הכביש וגם הפיז'ו האוטומטיות ידועות בבעיות מחשב חמורות.

הגץ ממש בסדר אבל רחוקות מלהיות חסכוניות

בהצלחה

אני המקור בלי שום קשר לציפור......:2gunfire:

פורסם

תודה לכולם...

מה אתם אומרים על כריזמה אייר?

2000-2001 במחיר של 28-31 אלף שקל. איך זה?

יפניות ידועות בחלפים זולים,האם אין לה שוק

• תוכן חדש...