Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיר אוטומט גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 4 חודשים היה לי נקישה קטנה במעבר מהילוך ראשון לשני הלכתי לצ'מפיון היה חסר לי שמן גיר הוסיפו לי עשו לי כיוון ובדיקת מחשב כיוון מצערת כיוון גיר עד היום הכול היה פיקס עד שהיום עוד הפעם מתחילה נקישה קטנה משני לשלישי אני חושש שיש נזילה של שמן גיר יכול להיות? אמרו לי ששמן גיר לא ''אוכל'' ואין חוסר רק אם יש נזילה אם היה נזילה היו אומרים לי במוסך?

תודה...

פורסם

אם אמרו לך שגיר "לא אוכל שמן" ואתה אומר שמילאו לך שמן כי היה חסר, אז כנראה שיש לך נזילה.

בדקת שלא חסר ?

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

ממליץ לך להתייעץ עם רון "ממוסך רון" הוא ממוחה לרכב הזה , גם לי היה אותו בעיה בדיוק.

אני התקנתי מקרן חיצוני לגיר ומאז הכל בסדר עם הגיר.

זאת בעיה ידועה בגולף.

פורסם

לא המוסך אמר לי שגיר לא אכל שמן אלא כחה אני יודע ולגבי בדיקת שמן בגולף בודקים רק במוסך אין מדיד שמן גיר כמו בהרבה רכבים בפעם הקודמת שבדקתי שמן הכנסתי את הרכב למוסך אמרו שחסר קצת שמן גיר השאלה שלי היא אם הם בודקים גם אם יש נזילות או שרק מתקנים מוסיפים שמן וזהו על הבדיקה +הוספת שמן+כיוון מצערת+כיוון גיר חיבור למחשב לקחו לי 370ש''ח עכשיו עוד פעם אני צריך ללכת למוסך לבדוק שמן?

*מה זה מקרן חיצוני?

• תוכן חדש...