Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קולר גיר באפלאוז 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגעתי למסקנה שהרדיאטור סתום, מאחר ומיד אחרי נסיעה החלק העליון של הרדיאטור רותח וכל השאר קר.

כמובן שאעשה ניקוי.

השאלה היא האם הדבר אמור לפגוע בקירור של הנוזל של הגיר?

תודה!

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

הרדיאטור נסתם בדרך כלל בחלק התחתון שלו כי הלכלוך שוקע . לכן במידה והרדיאטור סתום , מים לא מגיעים לתחתית הרדיאטור שם נמצא קולר הגיר באפלאוז . אם המים לא מגיעים הקירור נפגע והשמן יהיה חם יותר .

ממליץ לך לבצע ניקוי לרדיאטור כדי להימנע מהוצאות גדולות בהמשך .

אביפרטס

074-7017071

פורסם

תעלומה שאינני מבין:

בוצע ניקוי לרדיאטור.

תרמוסתת הוחלף לפני 3 חודשים.

בכל זאת, לאחר נסיעה צינור תחתון וחלק תחתון של הרדיאטור קר וצינור עליון ורדיאטור בחלק עליון רותחים.

יש לציין שמאווררים עובדים על חירום (ביחד, זמן קצר לאחר ההנעה.) חשבתי אולי הם מונעים מהמים ברדיאטור להגיע לנקודת חום שתפתח את התרמוסתת.

ניתקתי מאווררים לזמן קצר, כשהמנוע על סרק - לאחר זמן קצר הצינור התחתון קצת התחמם, אך לא באותה מידה כמו העליון.

נ.ב. בכל מקרה המנוע לא מתחמם (לפי מה שמורה השעון חום), אך הסיבה לבדיקה היא- שאני רוצה לוודא שחוסר הסירקולציה לא פוגע בצינון של הקולר גיר - מה שאולי יכול לגרום לתקלה שנגרמת אצלי בנסיעה בינערונית (גיר מוריד לשלישי לסירוגין, ולעיתים נתקע בשלישי על להנעה מחודשת.)

תעלומה.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

משאבת מים הוחלפה לפני פחות משנה, ותרמוסתת לפני כמה חודשים.

פחות נראה לי הכיוון של המשאבה מכיון שאחרי נסיעה הצינור העליון רותח עם לחץ ורעשי בעבועים, בעוד שהתחתון קר, רגוע, ורך למגע. חייב להיות משהו ש"חוסם" את הלחץ. תקנו אותי אם אני טועה.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

פורסם

יש לפרק תרמוסטט ולבדוק אותו בקומקום מים חיים יחד עם תרמומטר, לפתיחה תקינה. אני מאוד מקווה שמותקן לך תרמוסטט מקורי.

אם התנהגות התרמוסטט תקינה יש לפרק משאבת מים לבדיקת השבשבות.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מבדיקת התרמוסתת בקומקום (ע"י בעל מקצוע) הוא נפתח יפה, וליתר ביטחון הוחלף לחדש (יפני, ומותאם לדייהטסו), בכ"ז יש רתיחת מים בחלק עליון וחלק תחתון קר.

הציעו במוסך לבדוק משאבת מים, השארתי את הרכב, מחר אדע תוצאות.

נ.ב. כמו שחשדתי - שעון חום מזייף.

המשפט הבא הוא אמת,

המשפט הקודם הוא שקר !

• תוכן חדש...