Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרטל ווקס ופוליש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם הפוליש והווקס של טרטל הם איכותיים וראויים לשימוש?

האוטו הוא אלפא 166 בת 10 שלא עברה בחיים ווקס ופוליש.

כיצד למרוח אותם?

אם למישהו יש ניסיון עם טרטל שיכתוב את דעתו.

פורסם

לא הייתי מגדיר אותם כ"איכותיים" אלא כסטנדרט בלבד.

תוצאות נחמדות.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

המוצרים שלהם בסדר גמור , לא מחייב שיתקבלו תוצאות טובות יותר ממוצרים יקרים יותר .

הרבה יותר חשוב זה השימוש הנכון במוצרים , כאן יהיה ההבדל המשמעותי הן בתוצאות המראה והן בתוצאות ההגנה על הרכב .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

המוצרים אכן ראויים לשימוש ויתנו תוצאה לא רעה עם שימוש נכון.

כיצד למרוח?

יש כמה שיטות,אני אישית משתמש בשיטה הבאה:

שם פוליש על צמר גפן,עושה חזק בתנועות סיבוביות על אזור קטן[בערך 10X10 ס"מ],מיד לאחר מריחת הפוליש מוריד את הפוליש עם סמרטוט.

ממש לאחר שהורדתי את הפוליש עם סמרטוט שם וואקס על צמר גפן,מחכה חצי דקה בערך ואז לוקח סמרטוט ומוריד את הוואקס.

כמובן שצמר גפן אחד לפוליש ואחד לוואקס,אותו דבר עם הסמרטוטים-אל תערבב בין הוואקס לפוליש.

קיימות עוד שיטות,למשל מכונות מיוחדות שאפשר לקנות בכ-300 ש"ח[משהו נחמד] וכו'.

פורסם

תודה לכל העונים.

כשקניתי באוטודיפו אמרו לי למרוח פוליש על כל האוטו ולחכות כ40 דקות ואז למרוח את הווקס. ככה אכן נהוג?

פורסם

אם אתה יודע לקרוא אנגלית טוב אז הנה, שיהיה לך קריאה מהנה.

http://www.m3forum.net/m3forum/showthread.php?t=234114&highlight=detail

מה שאירוני כאן זה שהחתימה שלך אומרת 100% Anti Bimmer וזה לקוח מפורום BMW.

וזה Beemer לא Bimmer

Bimmer זה משומש לאופנועים גם של BMW.

הנה כמה סרטונים שיעזרו:

פוליש:

ווקס:

לאסור שהווקס והפוליש יגע בפלסטיקים.

ולבשתמש במטליות שונות להסיר את הווקס והפוליש.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

• תוכן חדש...