Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הסקודה סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות שלדעתי יש בקטגוריה מכוניות עדיפות אבל זה לטעמי האישי (אם אתם כבר נסחפים עד למכוניות יוקרה

אל תלכו רחוק יש את המאליבו LTZ שלוקחת את הסופרב בתמורה לשקל).

אבל דיי! יש גבול הסופרב בסהכ אוטו מנהלים לא צריך להסחף.. עוד מעט אתם משווים אותה לסידרה 7 או לS קלאס.

קודם כל זה רכב שהתמורה לשקל גבוהה מאוד, על כך אין עוררין.

בנוגע להשוואה לרכבים באותה רמת מחיר אין ספק שזה רכב רמה (אם לא שתיים) מעל השאר.

השוואה למאליבו? כנראה לא ישבת בשני הרכבים. המאליבו הרבה פחות איכותית ונעימה מבחינת עיצוב פנים ואיכות חומרים, מנוע, תיבה, שאמשיך?

:evilbat:
  • תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חזרתי מהסוכנות רכב, ואני עדיין בפה פעור...

הרכב פשוט מדהים. הוא לא ארוך באופן מיוחד אבל הוא מרווח מאוד, ממש מפתיע במיוחד מאחור בצורה נדירה.

הבגאז' גם ממש מפתיע לטובה והפטנט שלו מצויין.

רמת האיבזור בדגם מרשימה מאוד, מושבים נוחים מאוד מתכוננים חשמליים מעור וכו'....

אוהב מאוד את עיצוב החוץ ועוד יותר את עיצוב הפנים, משדר יוקרה אבל לא סתם פלצנות.

רכב מעשי מאוד בלי תוספות לא הכרחיות. מאוד מאוד נח.

באמת התרשמות מאוד מאוד טובה מהסתכלות, ועם תג מחיר מפתה מאוד לקטגוריה של 180000.

נסיעת מבחן תהיה בימים הקרובים כדי כנראה לסגור את העסקה. שוב על הנייר הרכב נשמע מאוד חזק,עם ביצועים טובים מאוד לקטוגריה ועדיין חסכוני מאוד. נראה אם גם כיף לנהוג בו ואם הוא יושב טוב על הכביש וזה מבחינתנו יהיה החותם על העסקה

היינו בסוכנות הסקודה אחרי סוכנות הפורד, ואחרי התרשמות מהמונדיאו הסופרב פשוט עולה עליה בכמה רמות. פשוט רכב מדהים.

כנראה שכל השבחים שהיו פה היו מוצדקים, קשה לי לראות חסרונות ברכב הזה חוץ מאולי השם - סקודה, אבל כנראה שבגלל זה מקבלים תמורה מצויינת למחיר.

אעדכן בימים הקרובים אם תהיה נסיעת מבחן או משהו כזה.

פורסם
ואי ואי אתם מגזימים...במיוחד TheWiz.

הסופרב אוטו מאוד נחמד והכל אבל אין מה להשוות אותו לסידרה 5 , XF ואפילו לא לA4.

אתה לא מבין למה אנשים משקעים סכומים כאלה בסידרה 5? כנראה שבחיים לא ישבת באחת כזאת.

הסופרב אוטו מנהלים מאוד נחמד עם הרבה אבזור מנוע דיי טוב ותמורה טובה לכסף.

למרות שלדעתי יש בקטגוריה מכוניות עדיפות אבל זה לטעמי האישי (אם אתם כבר נסחפים עד למכוניות יוקרה

אל תלכו רחוק יש את המאליבו LTZ שלוקחת את הסופרב בתמורה לשקל).

אבל דיי! יש גבול הסופרב בסהכ אוטו מנהלים לא צריך להסחף.. עוד מעט אתם משווים אותה לסידרה 7 או לS קלאס.

תתפלא אבל נסעתי שבועיים על הBMW 523 עם מנוע עצל ואבזור מעניין ובסה"כ רכב שממש לא מצדיק את המחיר.

נסעתי שלושה ימים על היגואר עם מערכת מניעת תאונות ועוד אבזור רב אבל מרגישה קשה על הכביש ומחיר מוגזם.

כעת אנחנו שוקלים לקנות רכב יצוגי לחברה ונראה שניקח את S350 במחיר של 450,000 ש"ח (יבוא אישי) וזה בהחלט רכב שמצדיק את המחיר שלו גם באבזור הרב (ראית לילה, בלי מפתח, איורור וחימום בכל המושבים ועוד ועוד) וגם בנוחות נהיגה שמתעלה על הסופרב (כן אמרתי את זה בסוף).

אני יכול להגיד בביטחון מלאה שהסופרב במחיר של 189,000 ש"ח (הדגם שלי עם גג נפתח, מערכת שמע משופרת ועוד) הוא הבחירה הטובה ביותר עד לטווח של 400,000 ש"ח !!

פורסם

ברור שיש רכבים יותר טובים ממנו, אבל לא בכזה תקציב(לדעתי)

פשוט רמת אבזור יוצאת דופן ביחס למחיר, אוטו יפה, מעוצב איפה שצריך ולא עושה יותר מדי פוזות.

נשמע שיש לו מנוע מצויין גם חזק יחסית לקטגוריה ולמטרה וגם מאוד חסכוני, למנוע בנזין.

אוטו ממש מפנק מאוד נח ומפתיע מאוד לטובה מאחורה וגם הבגאז' פיצ'ר ממש טוב.

לדעתי המחיר האטקרטיבי נובע משום שסקודה משווקת על הפנים בארץ, כמעט ולא שומעים על החברה הזאת, לא מפרסים שיש לה דגם מנהלים, לא מנסים לשווק ופשוט עושים עבודה גרועה... כתוצאה מזה מי שקונה את האוטו הזה קונה אותו בגלל האוטו ולא בגלל השם ולא בגלל איזה פרסומת או משהו כזה, ולכן הוא נותן תמורהע מצויינת לכסף.

אנחנו עדיין צריכים לבצע נסיעת מבחן, אבל לפי הבנתי אם עד עכשיו התלהבנו אז אחרי נסיעת המבחן נתלהב עוד יותר,

אומרים שזה אוטו ממש כיף לנהיגה (שוב ביחס לקטגוריה, לא נקבל רכב ספורט) והחסכוניות שלו מאוד מפתיעה אותי.

בקיצור באמת נראה לי רכב מצויין,

ואגב כשהיינו בסוכנות היו עוד כמה אנשים שהתלהבו בערך כמונו מהרכב וגם הזמינו אותו כבר, אז נראה לי שהוא תופס תאוצה ויכול להפוף לרכב דיי פופולארי בעתיד

פורסם

אני יכול להגיד בביטחון מלאה שהסופרב במחיר של 189,000 ש"ח (הדגם שלי עם גג נפתח, מערכת שמע משופרת ועוד) הוא הבחירה הטובה ביותר עד לטווח של 400,000 ש"ח !!

לא נכון - יש בחירה טובה יותר...

הסופרב V6 :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא נכון - יש בחירה טובה יותר...

הסופרב V6 :wink:

חחח,

ענק.

נשמע גם רכב מפנק ביותר,

אבל הרבה פחות חסכוני, יותר מזהם,

ובעיקר יקר בכמעט עוד 100 אלף שקל,

נראה לי שברמת מחיר שלו,כמעט 300 אלף, יש כבר כמה אלטרנטיבות אחרות דיי רציניות.

ובכל מקרה, נראה לי שהגרסה של ה 1.8 (ועדיין חזקה בגלל סוג המנוע) ב180000 נותנת תמורה מצויינת לכסף, ובכל פשוט אחלה אוטו.

פורסם

רק אל תשכח לשתף אותנו בממצאים שלאחר נסיעת המבחן (ותעשה אותה מגוונת ככל האפשר) :evil:

You can’t really know someone until you fight them

פורסם
לדעתי המחיר האטקרטיבי נובע משום שסקודה משווקת על הפנים בארץ, כמעט ולא שומעים על החברה הזאת, לא מפרסים שיש לה דגם מנהלים, לא מנסים לשווק ופשוט עושים עבודה גרועה... כתוצאה מזה מי שקונה את האוטו הזה קונה אותו בגלל האוטו ולא בגלל השם ולא בגלל איזה פרסומת או משהו כזה, ולכן הוא נותן תמורהע מצויינת לכסף.

הייתי מתחיל מכך סקודה איננה נחשבת גם בחו"ל ליצרן פרמיום. לכן גם ספינת הדגל שלה, למרות איכותה הגבוה, נושאת תג מחיר זול יחסית. 1.8 TSI DSG ברמת קומפורט 27450 אירו בלבד. הרמה הגבוה, אלגנס, 33950 אירו. זו סביבת המחירים של במוו סידרה 3 (5 כבר יקרה בכ-10 K אירו בממוצע), ומרסדס C/CLC. הנ"ל רכבים קטנים יותר, אך סמלם יוקתי יותר. בגרמניה אודי A4 סדאן קצת יותר זולה מסופרב, A6 בערך בגודל דומה קצת יותר יקרה.

חשוב לשים לב כי את כל הנ"ל לא היינו חולמים להשיג בסוכנויות במחיר של 189 K ש"ח. כי הרי תוספת הפרמיום בארץ יקרה עד מאוד. כך שבהחלט במקרה של סופרב מדובר במחיר נוח במיוחד, גם מהיצרן, וגם מהיבואן. זכור לי כי עוד בטרם היקור הירוק המחיר היה בכלל 157 K ש"ח, ואז זאת הייתה עיסקת המאה.

פורסם

הרכב עצמו מרגיש מאוד יציב ,גם אני כיוונתי את סבא שלי ולקחתי אותו לסכוניות רכב והוא ננעל עליה.

יוצא לי לקחת אותה מדי פעם לנסיעות ארוכות.

הרכב מאוד שקט ולעיתים מגיעים למהירויות בלתי חוקיות בעליל מבלי לשים לב.

הכל מרגיש מוקפד ואיכותי.

אל תצפה לתוקפת פניות אך ניתן לומר כי האחיזה גבוהה מאוד.

לעיתים בגלל הכוח והתיבה הרכב מפרפר גם בלחיצה עדינה.

התיבה קצת מתבלבלת בעת עצירה ברמזור.

אך כל אלה נתגמדים לעומת איך שהרכב נוסע ומציע.

שיהיה במזל''ט רכישה מעולה.

נ.ב

אנו קנינו אותה במפרט אלגנס 1.8 טורבו ,רגע בטרם העלת המחיר (עמד על 173 אלף ש''ח).

עדיין עסקה משתלמת וכדאית לדעתי

פורסם

צודקים אין מה להתווכח- הסופרב היא המכונית הטובה בעולם!

ועכשיו ברצינות אתם פורום של חובבי רכב או של סוכני מכירות ? אני מני*ק אם כל אחד ואחד פה

היה חושב פעמיים אם היו מציעים לו סידרה 5 או אפילו A4 במקום סופרב .

כמו שכבר אמרתי רכב מצויין אבל ממש ממש לא מה שאתם עשיתם אותו פה .

עד 350K יש רכבים הרבה הרבה יותר טובים כמו הCTS החדשה A4/A6 פורד אדג' (ג'יפון אבל בכל זאת) ,

E class החדשה , אלפא 159, וולוו S80 2.5T וכו'.

אין אבל פשוט אין מצב שמישהו פה באמת היה לוקח סופרב ולא את אחת מהנ"ל אם היו מציעים לו . שקר.

ואם כן -אל תקראו לעצמכם חובבי הגה.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם

ועכשיו ברצינות אתם פורום של חובבי רכב או של סוכני מכירות ? אני מני*ק אם כל אחד ואחד פה

עד 350K יש רכבים הרבה הרבה יותר טובים כמו הCTS החדשה A4/A6 פורד אדג' (ג'יפון אבל בכל זאת) ,

אין אבל פשוט אין מצב שמישהו פה באמת היה לוקח סופרב ולא את אחת מהנ"ל אם היו מציעים לו . שקר.

אני לא מבין מדוע אתה מתעקש.

נכון חלק מן ההשוואת שנזרקו כאן הינן מוגזמות,אך הרכב נותן תמורה מעולה למחירו,אינני בדקתי את ההשוואה למתחרות היקרות שהועלו פה.

לדעתי כמו בממשלה הסופרב בגרסת העל שלה יכולה לעמוד מול הA6 הספרטנית (לעומתה כמובן),היא מספקת המון אבזור ומרווח לעומת המתחרות וכחבילה היא נהדרת.

האלפא מעולה גם היא (וגם אחת כזאת הוזמנה לא מזמן על ידי קרוב משפחה)אך לא לכולם היא מתאימה.

אם היו מציעים לי 520 או A4 בגרסאות הבסיס והעירומות מאבזור לצד הסופרב המאובזרת כמובן שהייתי בוחר בה.

הפורד אדג' סתם SUV אשר איננו מצטיין טכנולגית או באיכות,תג מחירו אטרקטיבי ולכן הוא נמכר בכמויות לא רעות.

מרבית האנשים שמחפשים רכבים כאלו אינם חובבי הגה או מחפשים את הצד הדינמי.

אלו שכן כבר קונים דברים אחרים ומעט אקזוטיים יותר (A4 איננה פונה לחובב ההגה וגם הE קלאס ובטח שלא הוולוו)

אז נא הפסק להתלהם,האם ברשותך ML כמו בתמונת הפרופיל שלך?(אם כן ,כנראה שגם אתה לא בדיוק חובב הגה ויותר חובב פוזה)

פורסם

אף אחד לא מתיימר שזה הרכב הכי טוב בעולם, ברור שלא.

אבל נראה שהוא נותן את אחת התמורות היותר טובות לכסף שיש לשוק בישראל הלציע

ונוסף על, לדעתי הוא לא נופל מכמה מכוניות יקרות ממנו בהרבה, כמו לדוגמה A4 ברמת אבזור נמוכה, ויש עוד כמה דוגמאות.

נכון שאם נוסעים באאודי או במרצדס או במוו או משהו בסגנון, מקבלים שם יותר טוב שעושה קצת פוזות, אבל על זה בדיוק אתה משלם והרבה.

אז ניסע בסקודה, נוותר קצת על השם כדי לקבל רכב מעולה נוח ומרווח במחיר סופר אטרקטיבי.

איכות הרכב,הנסיעה הישיבה והאבזור שלו חשובים לי הרבה יותר מהסטטוס והפוזה שהוא מציג.

ואפילו להפך אנחנו לא רוצים רכב עם שם גדול מדי כי אנחנו לא רוצים לשדר עודף יוקרה, אנחנו רוצים רכב שפשוט מפנק אבל לא עושה יותר מדי פוזות, וזה הרכב.

פורסם

מה הקשר בין כל הקשקשת הזו לשרשור?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אין אבל פשוט אין מצב שמישהו פה באמת היה לוקח סופרב ולא את אחת מהנ"ל אם היו מציעים לו . שקר. ואם כן -אל תקראו לעצמכם חובבי הגה.

באחד השעשעונים הטלווזיוניים לא מכבר הציעו לטעום יין של 40 ש"ח תוך האמירה שמדובר ביין של 5000 ש"ח והטעמים המבינים הגדולים שיבחו את הטעם, הארומה והחוזק של היין הזול. את האפקט ההפוך השיגו כאשר הגישו את היין האמיתי של 5000 ש"ח במסווה של יין זול. הנושא הינו הרבה יותר רציני מסתם בולשיט טלוויזיוני. הוא נקרה ה"מיתוג". אודי, במוו ומרסדס עבדו קשה מאוד משך עשרות שנים לא רק על מוצרהים אלה גם על השיווק הנכון ועל המיתוג, ע"מ שתשבח את כל מה שיוצא מהם ותהיה מוכן לשלם מחיר כפול ומכופל. בגרמניה אולי תצטרך לשלם אותו הסכום על המרסדס באורך 4.5 מטר כמו על סקודה 5 מטר. אבל בארץ המרסדס הנ"ל יהיה פי-2 יקר יותר! ולאחר קביעת מחיר כגון זה איש לא יעיז להשוות בין הרכבים הנ"ל. אלה הם נסים ונפלאות של המיתוג!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...