Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מדובר ברכב 106 שנת 98 נפח מנוע 1600.

השאלות שלי הן כאלה:

1) שברתי בטעות את ההברגה בחיבור של בורג הניקוז ברדיאטור (לא מאמין שניתן לסדר את זה) השאלה היא בכמה הכי זול אפשר למצוא רדיאטור תחליפי חדש (את ההחלפה אני יעשה לבד, לא כזה סיפור) או שפשוט לקחת דבק אפוקסי ולקבע את בורג הניקוז לצמיתות (בתקווה שלא אצטרך לבצע ניקוז בזמן הקרוב)

2) הדוד של האגזוז לאחרונה משמיע רעשים של רישרושים בעיקר בהתנעה קרה, כמה יכול לעלות דוד חדש חליפי? והאם יש חברות מומלצות? (לא אגזוז פרי פלו, אלא דוד תחליפי רגיל) וכמה אמור לעלות סט הרכבה שלו? (שייבה מצמר פלדה כזה עם כל הברגים והמסביב)

3) עוד דבר ששמתי לב לאחרונה, ישנה שלולית קטנה (10 ס"מ) שבימי הגשם יוצא לי לחצות אותה ובשנייה שאני יוצא ממנה נשמע רעש כמו של החלקת רצועה, העניין הוא שבשנייה שנשמע הרעש גם יש איבוד כוח של המנוע לגלגלים (תחושה של סיבוב על ריק) ולאחר שנייה-שתיים חוזר הכוח למגלגלים, ממה זה יכול לקרות?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אתה מתאר מצב של צירייה גמורה במיוחד אם זה פז'ו 106

פנה למוסך מקצועי בנושא (כמובן נסה לא להיות ראש גדול ולהעלות את נושא הצירייה בלי שהם אמרו כלום)

פורסם

מותר לדעת מה הקשר בין ציריה לבין מה שמתואר?

גם אצלי יש את הרעש" הנ"ל ביציאה משלולית (לא תמיד) רק שאצלי מותקן שעון מתח, שמראה באופן ברור נפילת מתח באותו זמן של איבוד הכוח.

לדעתי מראה על רצועת אלטרנטור שמחליקה כאשר רטובה.

מתחדשת*

פורסם

שבירת בורג הניקוז בפיג'ו הוא עניין שקורה די הרבה .

כמו שאמרת ניתן להדביק אותו חזרה באפוקסי , לא אמורה להיות עם זה בעיה מיוחדת .

ניתן להחליף גם רדיאטור קומפלט שעלותו 550 ש"ח כולל מע"מ .

המחיר של אגזוז אחורי HANWOO קוריאני עבור פיג'ו 106 כולל חבק לאגזוז הוא 340 ש"ח כולל מע"מ .

אביפרטס בע"מ - אימבר 12 פתח תקוה

טל' : 074-7017071

• תוכן חדש...