Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עלות פילטר מקורי 37 ש"ח במוסך מורשה.

מאיפה הבאת את המחיר הלא הגיוני הזה. זה נשמע זול מדי. אולי מחיר נטו למוסך זה 37. ברוטו לקליינט זה בטח 55 עד 60.

פורסם

הפרטים שרשמת אינם קוד מנוע.

1. מסנן השמן ברכב זה מצוייד בשסתום עוקף/ביטחון הנפתח בלחץ של 1 בר במקרה שהמסנן סתום.

2. המסנן גם מצוייד בשסתום נוסף הנקרא Drainback Valve שתפקידו למנוע את התרוקנות השמן מהמסנן לאחר כיבוי המנוע.

חושב מאוד לרכוש מסנן בעל שני השסתומים בכדי למנוע נזק בלאי למנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתי בחברה בפתח תקווה ורכשתי פילטר שמן .

לפילטר יש שסתום אחד והוא מגיע עם שייבה לבורג הריקון .

40 שקלים כולל מע"מ .

בחנויות זה עולה בין 44 לבין 65 שקלים .

המסקנה היא שלפעמים שווה לבדוק במוסך המרכזי .

פורסם

יש לו רק אחד וגם דברתי עם המחסנאי .

זו לא פעם ראשונה שאני מבקר במחסן ובכל פעם אני מתפעל מאדיבותם של המחסנאים .

תמיד מוכנים לעזור ואף מייעצים בעת הצורך .

פורסם
מאיפה הבאת את המחיר הלא הגיוני הזה. זה נשמע זול מדי. אולי מחיר נטו למוסך זה 37. ברוטו לקליינט זה בטח 55 עד 60.

אתה טועה

אין שום סיבה שבעולם שהפילטר יעלה יותר.

פורסם
יש לו רק אחד וגם דברתי עם המחסנאי .

זו לא פעם ראשונה שאני מבקר במחסן ובכל פעם אני מתפעל מאדיבותם של המחסנאים .

תמיד מוכנים לעזור ואף מייעצים בעת הצורך .

ממתי המחסנאים יודעים איך בנוי פילטר השמן ברכב שלך ? את השסתומים לא ניתן לראות מבחוץ ולכן הם טועים.

בדרך כלל פילטר שמן המותקן בצורה אנכית או אופקית מצוייד בשסתום המונע התרוקנות השמן מהמסנן.

אתה מוזמן לפרק את הפילטר בעדינות ולבדוק בעצמך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...