Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה! סרטון מאוד מרגש!:cry:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

סרטון מרגש אבל כמה מיליוני כלבים וחתולים לא זוכים לזה, זה אפילו לא טיפה בים.

רק אתמול היה כתבה במבט על בוטיק לחיות מחמד בתל אביב, הבעלים כבר לא יודעים לאיזה חור לדחוף את הכסף והשטויות שלהם, ורק בחוץ ישב חתול רחוב בודד ורעב. אם כל אחד מאותם אנשים היה תורם טיפה ממה שהוא מוציא על בגדים מטומטמים לכלב שלו, מצבם של בעלי החיים הנטושים היה הרבה יותר טוב.

אצלנו בבית יש 3 חברה (חתולים) שנקלטו מהרחוב, ותמיד אנחנו קונים גם אוכל לאחיהם שנשארו ברחוב כי מישהו צריך לעזור לחיות המסכנות.

אני אישית אם נשאר לי פה ושם קצת כסף בסוף החודש אני תמיד משתדל לתרום לאגודות של בעלי חיים, כי מה לעשות שחיות לא יכולות לבקש עזרה בניגוד לאנשים (שחלקם גם מתחזים), וגם האנשים שתורמים ועוזרים לחיות במצוקה מעטים מדי.

שתהיה שנה טובה לנו בני האדם (והכי חשוב שנתחיל להתנהג כמו בני אדם ולא כמו חיות) ולכל שאר ההולכים על ארבע.

פורסם

אני לא מבין מה הקשר למה שאמרת, אם בן אדם רוצה לקנות בגדים לכלב שלו - אז הוא בן אדם רע? כי הוא לא תורם את הכסף הזה? באנלוגיה לזה אם אני אוכל במסעדת יוקרה אני לא יודע לאן לדחוף את הכסף שלי לשטויות כי יש אנשים שאין להם מה לאכול?

איך משהו שהוא כבר חובב כלבים (ורוב הסיכויים שכן עוזר מעורה ומודע אפילו בעקיפין לנושא) הוא הכתובת שלך לתלונות?

לא פחות מגעיל ממה שהם עושים לדעתך - לדעתי זה מגעיל שאתה מרגיש זכות להסתכל על ארנקו של חברך ועל מה הוא עושה עם כספו (שלהזכירך - הוא הרוויח - לא גנב , לא רימה) ולשפוט אותו.

ליביו (חובב כלבים עם 3 כלבים בבית , וכן - ל2 מהם יש מעילים - כי קר להם)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

סתם משהו שלא קשור בדיוק לסירטון אבל לצורך ידע אישי ,מי שמתכוון לקנות כלב שיזהר מלקנות ביד 2 ,ואם כבר קונים אז רק עם תעודה מתאימה או איבחון וטרינר .

יש שם כל כך הרבה רמאים שמשתמשים בכל הכלים כדי לסחוט ולרמות אנשים ,אם חשבתם שלקנות רכב זה בעייה אז הניצול של אנשים לצורך מכירת כלבי רחוב הוא מעצבן פי 8 מכל דבר .

פורסם

איפה כתבתי שהאדם שרוצה לקנות בגדים לכלב שלו הוא רע , מטומטם אולי דיביל גם אולי,אבל רע ממש לא כי הכוונה טובה, הרי לא סתם אלוהים נתן לכלב פרווה ולבני האדם שכל, הרי בלי שכל איך היינו מעלים רעיון כלכך גאוני כמו לגלח את הפרווה של הכלב לשים לו קוקיות על הראש ואז להלבישו בסוודר וורוד וחמוד , רק כדי שלנו בני האדם יהיה צעצוע חמוד לשחק איתו.

כנראה שהרבה אנשים כאלו שוכחים שאולי הכלב/חתול לא בדיוק אוהב את זה, זה לא לשפר סיאט איביזה טורבו, שאז לבעלים מובטחת הנעה ולחתיכת הפח לא איכפת, פה מדובר בבעל חיים שבטוח לא מתלהב מהרעיון של ללכת מגולח בתוך חצאית וורודה.

לגבי הקור לכלבים אולי אם אתה חי ברוסיה, ששם 20- מעלות אז לחלק מהכלבים קר וגם לא לרובם, פה בארץ מי שאומר שלכלב קר כנראה סובל מהזיות קשות,לגבי העולם שבחוץ.

וחבל שאתה מתלהם כלכך לגבי זה שאמרתי שמי שמוציא בין מאות לאלפי שקלים על "דיביליזם", יכול לתת איזה פירור גם לאלו שלא שיחק להם המזל. כי מה לעשות חתול וכלב רחוב בניגוד לאנשים לא יכול לבכות לרשויות או לבקש עזרה לבד בצומת ובמקרה הקיצוני הרשויות "מטפלות" בחיות ע"י הרדמה כללית.

וסתם חומר למחשבה יצא לי לא מעט פעמים להיתקל בכלבים כאלו שחיו אצל "חובבי כלבים" כהגדרתך מסופרים מגולחים מפונקים, אבל איך שהכלב חלה או הפסיק להראות טוב בעיני הבעלים פתאום מצא עצמו בחוץ.

פורסם

ברוסיה ששם -20 כלבים מגדלים פרווה חורפית לקראת החורף, אבל באקלים הים תיכוני הכלבים נשארים בפרווה קיצית גם בחורף לכן קר להם.

אודי A4

דימה.

פורסם

נכון לגבי הפרווה אבל אין חורף בישראל, לפחות עדיין לא היה ואני ירושלמי שאמור להיות פה קר. חודש דצמבר אנשים מסתובבים עם חולצות קצרות .

פורסם

אני גם ירושלמי ולכלבה שלי קר אפילו שיש לה פרווה ערוכה היא עדיין רועדת בימים קרים.

אודי A4

דימה.

פורסם

לגבי רוסיה , לא יהיה לי מושג , מעולם לא הייתי שם - אם אתה אומר אני מאמין.

לגבי הכלבים שלי - אף אחד מהם לא מגולח ולא מסופר, אחת כרגע עם בעיות בפרווה עקב אלרגיות וצריכה מקלחת פעם ביומיים , ומה לעשות , היא רועדת מקור אח"כ במזג האויר הזה , ולשני יש פרווה קצרה מאוד , וגם הוא בלילה - פשוט רועד מקור.

כנראה אני סובל מהזיות - אני אבקש תרופה פעם הבאה אצל הפסיכיאטר, אני יודע רק דבר אחד - הכלב שלי רועד וקבוע מתחת לסמיכה בלי מעיל ונהנה ופעיל עם מעיל - אני יודע במה אני בוחר.

וד"א - כלבים הם לא חיה של טבע (ואפילו חלקם לא חיה של גינה בכלל אלא של בפנים של בית) - אז כן - הם לפעמים כשמתרגלים לטמפ' מסוימות - לא מתאימים לחיות בטמפ' אחרות.

לגבי איך שחלק מהאנשים האלו מתייחסים לכלבים (נעזוב את הטיפול ועלותו לפעמים) - זה אכן לפעמים ממש בעייתי, אבל ההכללות שלך מוגזמות.

אני גם רוצה להגיד לך שהרבה מהאנשים האלו - בהחלט ממנים את האגודות בתרומות - הרבה יותר ממה שנדמה לך.

וכנ"ל הרבה מהעסקים האלו שתורמים ועוזרים רבות לעמותות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יאללה סולחה, אבל כמו שאמרתה לכלב אחד יש סיבה רפואית ולגבי השני זה נשמע קצת מוזר , שכלב שגר בבית כאשר בכלל לא קר בחוץ רועד מקור. אני מכיר מלא בעלי כלבים ואף פעם לא שמעתי על כלב שקר לו בלילות, זה שיותר כיף ונעים לו מתחת לשמיכה אז זה משהו אחר.

לגבי ההכללה אני פשוט לא רואה שום סיבה לקיום "בוטיק " לחיות מחמד, החיה היא בן בית , כאשר מדובר בכלב זה גם חבר. אבל זה ממש לא צעצוע ולא בובה של הבעלים ולא צריך להתייחס אליהם כך. לגזוז ציפורניים ולקצר קצת פרווה מיותרת אפשר גם אצל הווטרינר בצורה מקצועית.

לילה טוב.

פורסם

דני זה שלא שמעתה זה לא אומר שלא קיים.

כלב זה לא בן אדם, לבני אדם תקופת התרגלות מעוד מהירה, לכלב לא.

בן אדם תוך שבוע מתרגל למזג אוויר אחר, כלב צריך חודש לבין חצי שנה.

גם התנאים שבהם הכלבים חיים בבתים שונים מהתנאים בטבע, יש כלבים שצריכים הזנחה בשביל שפרוותם תצבור קשרים שיהבו הגנה.

אותם כלבים בתנאי בית יהיו מסורקים ופרוותם לא תהיה הגנה טבעית.

יש גם כלבים שלא מותאמים למזג אוויר חם\קר לא להתבלבל 90% מהכלבים לא נוצרו בטבע, הם פותחו גנטית על ידי בני אדם לצרכים מיוחדים בטריטוריה מסויימת.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...