Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה?

בחיפושיי ברשת ל-HU שתכלול: בלוטוס, חיבור USB, כניסת AUX ושתהיה גם DVD על מנת שאני אוכל לחסוך דיסקים באוטו נתקלתי בדגם הנ"ל. רצציתי לשאול אם מישהו מכיר שמע את המכשיר, חוו"ד כללית והאם יש הצעות אחרות בתקציב של 2000 ש"ח.

אני יכול לקנות את זה בגרמניה ב-500 יורו. (משלוח ומיסים לא כלולים כי מישהו יביא לי את זה משם).

מה דעתכם על העיסקה? אני אשמח לשמוע גם על דברים שנמכרים בארץ עד סכום של כ-2000 ש"ח.

under construction...

פורסם

מניסיון עם ה AVX44 אני יכול להגיד לך שמדובר במכשיר מצויין, פונקציונלי, איכותי, נוח לתפעול, החיסרון היחיד שמצאתי בו זה שאין לו קרוסאובר להגברה אקטיבית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
מה קורה?

בחיפושיי ברשת ל-HU שתכלול: בלוטוס, חיבור USB, כניסת AUX ושתהיה גם DVD על מנת שאני אוכל לחסוך דיסקים באוטו נתקלתי בדגם הנ"ל. רצציתי לשאול אם מישהו מכיר שמע את המכשיר, חוו"ד כללית והאם יש הצעות אחרות בתקציב של 2000 ש"ח.

אני יכול לקנות את זה בגרמניה ב-500 יורו. (משלוח ומיסים לא כלולים כי מישהו יביא לי את זה משם).

מה דעתכם על העיסקה? אני אשמח לשמוע גם על דברים שנמכרים בארץ עד סכום של כ-2000 ש"ח.

כבעל מכשיר AVX11,דומה מעט,אלו סדרת מכשירי מולטימדיה,לכן כמו שציין SROOL,החיסרון זה שליטה אקטיבית,

מעבר לזה,בכדי לחסוך לדיסקים אינך צריך לצרוב DVD-AUDIO(אגב בדקת שהמכשיר תומך?) יש לך USB שקורא את הפורמטים.

אם מה שאתה מחפש זה מה שרשמת לעיל(ראה ציטוט)אז מתאים לך ובעצם הרעיון של המכשיר הזה שהוא 1DIN.

מנוע V6 בלי להתבייש.

• תוכן חדש...