Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאוכזב מסאב GTO1202D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

הערב התקנתי ברכב את הסאב GTO1202D בגישור לGTO1004

הסאב יושב בתיבה MDF 50 ליטר פתוחה ומשום מה אני עדיין לא שומע את התדרים הנמוכים.

יש הרגשה כאילו החור שעשיתי 7 ס"מ קוטר יותר מידיי גדול לעומת מה שהיצרן אומר 10 ס"מ קוטר.

האוויר פשוט יוצא החוצה ורק כשאני סותם את החור אני רואה את הסאב זז יותר חזק ונותן יותר בומים

שיחקתי עם הגיין לכאן ולכאן והתוצאות שקיבלתי או שחלש מידיי או שהוא פשוט ניחנק אבל אין הרעדות כמו שציפיתי

ברצוני לציין שיצרן ממליץ על תיבה פתוחה 50 ליטר עם פורט 10 ס"מ קוטר ועומק של 25 ס"מ.

כרגע יש לי חור רק של 7 ס"מ קוטר בלי צינור שניכנס לעומק התיבה.

האם זאת הבעיה?

או שהבעיה נמצאת בגישור של הסאב?

כי לפי התמונה הנ"ל:

gto1004.jpg

הבנתי שבמחברים את הסאב בגישור כך:

מינוס של הסאב למינוס של יציאה LEFT ופלוס של הסאב לפלוס של יציאה RIGHT.

שאלה נוספת,האם יש במגבר הנ"ל חשיבות לאיזה יציאות אני מחבר בגישור FRONT/REAR

או שהגישור עובד כמו שצריך אך ורק ביציאות הקידמיות של המגבר?

כי כרגע הסאב יושב על יציאות REAR.

תודה לעוזרים.

פורסם

Zזאת החלט הבעיה. פורט זה לא סתם פתח. עם הפורט אתה יכול לכוון את התיבה כפי שהיצרן המליץ.

תגדיל את החור ותביא צינור קוטר 10 ס"מ בדיוק כמו שהיצרן המליץ.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

אם הסאב עובד והוא זז אז החיבורים בסדר. וגם לא נראה לי שהREAR והFRONT משנה.

מינוס למינוס ופלוס לפלוס, זה מה שאני יודע מגיל 5.

שים פורט ותגיד איך השינוי. הרי אם אתה אוטם את החור הכל תקין והסאב עובד.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

החיבורים שלך בסדר גמור,תבדוק שהקרוס במגבר שלך נמצא על LPF (בזוג הערוצים המגושרים).

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

החיבורים בהחלט בסדר,

הבעיה היא בוודאות הפורט, אם עושים פורט אז צריך לעשות אותו לפי הוראות יצרן או בקירוב.

כלומר עם אתה רוצה לנסות צינור 7 ס"מ קוטר ובאורך שונה מעט זה אפשרי, אך לא בטוח שישמע טוב יותר.

שווה לנסות אם יש לך את הצינור, או שאתה קונמה אז כבר עדיף לקנות לפי הוראות הייצרן.

בהצלחה,

תתחדש ותהנה (כל הזכויות שמורות לאלכסנדר 80)

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

כנראה שהבעיה באמת נימצאת בפורט.

כפי שציינתי למעלה אין לי כרגע שום צינור שמותקן לעומק התיבה אלא סה"כ חור מוכן 7 ס"מ קוטר.

אני אתקין איזהשהו צינור בעל עומק של 25 ס"מ עפ"י דרישת היצרן ואכתוב את התוצאות.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...