Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לפרק היום את הדיפון בדלת ועצרתי באמצע כי הוא לא רצה לצאת, השאלה שלי היא אחרי שכל הברגים בחוץ כולל הפלסטיק של הידית (אין לי מושג איך הכפתור יוצא אם בכלל)

איך כל העסק יוצא?

היתה הרגשה כאילו הוא תפוס עם דבק לדלת וחלק מהדבק פשוט הלך ובחלקים האלה זה השתחרר טוב, הוא יותר נתקע לי במשולש איפה שהמראה בדלת.

שיחררתי ברגים בדופן למטה, ושיחררתי את כל הידית תמיכה עם הקליפסים ואת המסגרת של הידית פתיחת דלת, פיספסתי אולי משהו?

אני רק רוצה לבדוק אם הזכוכית של החלון יושבת בסדר כי היא קצת רועדת כשהחלון פתוח (יש רעש) וגם כשהוא סגור יש תזוזות קטנות עם קירקושים עדינים. (אולי זה בגלל הגומיות מסביב לחלון?)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בד"כ הדיפון תפוס עם תופסנים לדלת כאשר מושכים את הדיפון התופסנים משתחררים.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

מכיר את הבעיה, ואנסה לעזור (בכל מקרה עם לא תבין, תגיע למפגש PSI ואני אסביר לך)

1. מפרקים את המגירה שבה אשר חלקה הקדמי הוא מכסה לרמקול. (6 ברגי כוכב)

2. מפרקים ידית (2 ברגים גדולים)

3. הפלסטיק מסביב לידית פתיחה נשלף (נדמה לי שבGTI זה עם כפתור כיוון המראות, לא סגור לגבי הפירוק שלו)

4. לאחר פירוק כל הברגים, הדיפון מתנדנד. איפו שנמצא המשולש של המראה הדיפון נכנס לתוך הפח בעזרת תפס פלסטיק ומשתחרר ב"קליק".

5. לאחר הוצאת הדיפון, יש למשוך את הניילון שמכסה את מנגנון הדלת (לרוב הניילון נקרע, לפחות אצלי)

6. חיזוק של הבורג של המנגנון (זאת הייתה גם הבעיה אצלי).

7. גזירה של ניילון חדש וכיסוי המנגנון. (עם לא מכסים אז יש רעשי רוח חזקים יחסית ולא שקט ברכב).

סגירה חזרה לפי סדר הפוך.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

תודה אני אבדוק את עניין התפס של הדיפון בפח

גם המשענת שעל הדלת התפרקה עם קליפסים שכאלה (פחדתי לשבור אבל זה יצא בסוף)

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...