Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חו"ד - פיג'ו 307 XSI לצעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך האוטו מבחינת אחזקה?

יש מחלות כלשהן נפוצות?

ביטוח?

נוחות נהיגה? היגוי?

המלצות?

תודה מראש

פורסם

מחלות - ידית COM שעולה כ 1800 ש"ח (אם עדיין לא הוחלפה ע"י הבעלים הקודמים).

אם גיר ידני , אז פחות מחלה אחת.

היגוי לא רע בכלל, ביטוח ממוצע (מקיף + צד ג' על דגם XT עלה לי כ 2000 ש"ח לשנה כולל הכל)

נוחות נהיגה טובה מאד, כיף של רכב.

אחזקה שוטפת לא יקרה (טיפולים כל 30K ק"מ או שנתיים, טיימינג כל 3 שנים או 90K).

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הרכב לא חסכן בדלק ולפחות אצלי נשרפה נורה שמאלית אחרוית כל חודשיים.

חוץ מזה, הרכב מפנק, מאובזר.

אם אינך צריך רכב "משפחתי" האתה יכול לפזול לכיוון ה206 XS הידנית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בוינג... עמ' 3

בבקשה זה די דחוף.

הכי מהר - חיפוש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה לכולם

מה זה ידית COM?

XS 206 ידנית דיי קטנה והמחיר כמעט אותו דבר

חיפוש -עשיתי. לא ראיתי שום דבר לגבי ידית COM ובכלל זה חשבתי שיש דברים שלא עלו עדיין

פורסם

זו הידית איתות.

היא מתחילה להשתגע מדי פעם בלי שנוגעים בה / לא חוזרת למקום אחרי סיבוב כמו שאתה רגיל ועוד שיגועים כאלה ואחרים.

תבדוק בהיסטוריית הטיפולים אם הוחלפה , ואם לא הוחלפה, בדוק שהיא עובדת תקין כרגע.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני קניתי לא מזמן פז'ו 206 שנת 2001 אוטומט בעיקרון כרגע אני מרוצה מאוד הכל אצלי חדש. דבר אחד מרגיז זה הרגישות של המראות, לא הספקתי להתחיל לנסוע איזה אידיוט אחד פגע לי במראה(הולך רגל) ואני לא מצליח להזיז את מראה כדי לכוון אותה שאני אראה משהו.:evil:

אני בטוח שה307 לא ראה גם תקח אותה לסיבוב, תבדוק אותה.

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

אז בעצם האוטו מומלץ?

אם יש קצה שלדה לאוטו כמה ערך מהאוטו זה אמור להוריד ? [אמבטיה שתוקנה]

חץ מידית COM אין עוד מחלות?

איך מחירי הטיפולים ?

איך מחירי חלקי החילוף? הזמינות?

ממש ממש תודה רבה לכולם!

פורסם

מחירי החלפים כמו כולם פחות או יותר, סתם דוגמא , 5 ליטר שמן 5/40 יעלה לך 200 ש"ח + מע"מ + עבודה במוסך מורשה.

אין בעיה של זמינות, הרכב חולק הרבה מכלולים משותפים עם עוד רכבים של הקונצרן.

שיפוץ גיר אוט' אם תצטרך יעלה לך במכון גירים 6K + מע"מ, במורשה יעלה לך בערך 9500 ש"ח (עדיף גיר ידני - נדיר למצוא, האוט' מסרס את הרכב).

לגבי התאונה, תבדוק עם מישהו שאתה סומך עליו.

פורסם

יש גם אוטומט.

אם תקנה אוטומט בגלל ק"מ נמוך או שיקולים אחרים, אני מכיר מישהו שיכול לעזור לך להסב אותו לידני.

• תוכן חדש...