Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפילה מבית פיאט לSX4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי רכב שנראה בדיוק כמו SX4 5 דלתות רק עם מיגונים כאלה ונראה טיפה יותר רחב. הייתי בטוח שזה SX4 עד שראיתי סמל של פיאט. הרכב נראה בדיוק אותו דבר. מישהו יודע על מה אני מדבר כי חיפשתי ולא מצאתי בקטלוג של פיאט או באתרים השונים.

פורסם

אולי בתנופה המחודשת של פיאט גם את הרכב הזה נראה בארץ?

מקווה שיגיע עם מנועי דיזל חסכוניים ובמחיר אטרקטיבי...

פורסם
כן זה הרכב. איך סוזוקי לא תבעו אותם או משהו כזה? זה אותו רכב אחד לאחד.

קוראים לזה שיתוף פעולה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מה הבעיה עם שת"פ כזה? הרי גם הדוקאטו וה J5 והסקודו, ג'מפי ובוקסר זה אותו האוטו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לרנו מאסטר יש מקבילה באופל (לא זוכר את השם).

איסוזו רודאו ואופל פרונטרה הם אותה מכונית גם כן.

מסחריות קטנות של סוזוקי נמכרות באנגליה תחת השם בדפורד.

סוזוקי אלטו ההודית נמכרה באנגליה תחת השם רובר ועוד ועוד.

זאת רשימה של מכוניות זהות עם סמלים שונים. אם תחפור תמצא שיש שיתופי פעולה במכללים מרכזיים (שילדות מערכות הנעה וכו') בין יצרנים שנראים מאוד רחוקים אחד מהשני.

שיתופי הפעולה האלה רק הולכים ומתגברים.

פורסם

אני מודע טוב מאוד לכל שיתופי הפעולה האלה, גם בקרב המסחריות ובעיקר בכל הקטע הזה של המכלולים/שלדות וחלקים אחרים בין היצרנים. אבל פעם ראשונה שאני רואה שתי רכבים פרטיים שנראים אותו הדבר ושאני אישית לא מצאתי כל כך קשר ביניהם(סוזוקי ופיאט)

פורסם

מדובר בפיתוח משותף. והעובדה ששיתוף פעולה כה הדוק קיים בין שתי חברות כל כך רחוקות האחת מרעותה, בסך הכל מראה שהמחליטים בהן לא הצליחו להפנים את מה שאנחנו כאן יודעים טוב מהם כלומר שפיאט זה "זבל איטלקי" וסוזוקי זה "פיסגת הגאוניות היפנית". בסוף אולי גם הם ילמדו. כמו שעדיין צריכים ללמוד אלו בטויוטה, שפיתחו את האייגו יחד עם פג'ו וסיטרואן במכוניות המיקרו שלהן.

פורסם

הס'דיצ'י וה SX4 חמש דלתות הן אחיות כמעט תאומות זהות וכאמור נולדו כתוצר של שיתוף פעולה בין פיאט לסוזוקי. על עיצוב שתי המכוניות אחרי סטודיו איטלדיזיין שאחרי על כמה וכמה יצירות פאר איטלקיות (מוצלחות יותר ומוצלחות פחות :wink:).

הסד'יצ'י הוא פרי תכנון של עיצוב איטלקי, הנדסה יפנית, וייצור הונגרי. גלובליזציה רולז.

לא הבנתי אם ראית אחד כזה בארץ. אם כן אני מאוד מקווה סמל"ת יביאו גם את הגרסאות היותר מוצלחות מסתם עוד 1,600 אוטומט.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כמו שעדיין צריכים ללמוד אלו בטויוטה, שפיתחו את האייגו יחד עם פג'ו וסיטרואן במכוניות המיקרו שלהן.

ומה עם הדפוקים האלה בב.מ.וו שהלכו ופיתחו מנוע ביחד עם,רחמנא ליצלן, פז'ו ?...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...