Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר מקולט 94 לקולט 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

באפשרותי לעבור מקולט שנת 94 לשנת 97, במחיר זעום של סביבות ה1000 ש"ח.

קראתי קצת מידע בפורום ומצאתי נושאים שונים אך לא הצלחתי להגיע לשורה התחתונה.

האם המעבר, מבחינת כח (כוחות סוס כמובן) יורגש יתר על עמידה?

ומה לגבי הבטיחות? השילדה של מודל ה94 ממש חלשה, לכך אני מודע. אך מה לגבי המודל החדש יותר?

האם למישהו יש נסיון עם מעבר כזה?

ואחרון חביב: המכונית עברה 200ק"מ ולפי דעתי זה סביר-גבוהה, האם אני חולם?

אשמח לשמוע חוות דעת על רעיון המעבר או אפילו הצעות אחרות (בתחום הספורטיביות כמובן).

תודה מראש.

פורסם

בדגם של 97 שלאחר המתיחת פנים ההספק ירד מ113 כ"ס ל90 בלבד, אני לא בטוח עם יש הבדל משמעותי כי השנים גרמו לכמה סוסים להיעלם ויכול להיות שהמצב די מאוזן.

יש כמה וכמה יתרונות במעבר, הראשון הוא שהדגמים החדשים ימאובזרים יותר בייחוד דגם האלגנס, השני הוא מודל נמוך יותר (יותר שקט נפשי מבחינת אישורי רכב מיושן עם אתה מתכוון להישאר איתו הרבה זמן).

החסרונות? לדעתי המתיחת פנים כיערה את הקולט אבל זה טעם אישי, אתה פחות מכיר את הרכב ולא יודע בידיוק מה החליפו בו לעומת הרכב שלך שנמצא אצלך תקופה x ואתה יודע בידיוק מה הוחלף כבר ומה מצבו, 1000 שקל נראה לי קצת חשוד.

עם אתה מכיר את הבעלים וסומך עליו אז כדאי ושווה למרות שמבחינת ההספק אתה יורד בקצת.

פורסם

הקולט היא אחרי תאונה (לא שילדה), אני קונה ומשפץ אותה ובגלל זה המחיר הנמוך - קרוב משפחה מנהל מוסך ומתמחה במיצובישי ככה שאני סומך עליו בעיניים עצומות.

התגובה שלך עזרה מאוד, תודה רבה לך!

אשמח לקבל עוד תגובות.

• תוכן חדש...