Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דילמה,למכור או לשפץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה,

ברשותי פולקסווגן ונטו 1994,אני ''מאוהב'' ברכב הזה,אבל בזמן האחרון הגעתי למסקנה שכדי שיהיה נוח והכי חשוב בטוח לנהיגה אני אצטרך להשקיע בו תיקון רציני (משהו שלא עשו לו מזמן).

כל יום מתעוררות בעיות חדשות,

עם זה סחיבה שהרכב התחיל להחנק בהילוכים ואמרו לי שזו בעיה בחיישן אויר + אגזוז כולו

עם זה רעשים מוזרים בזמן הנהיגה שבאים מחלקו התחתון של הרכב (כנראה צריות)

וכל הדברים הרגילים,ברקסים+דיסקים חדשים

בזמן האחרון אני גם מרגיש שהלך ההגה כוח,בקיצור השקעה של לפחות 5 אלף ש''ח.

וזה עוד לפני הפחחות שצריכים לעשות לו,לא מזמן עברתי תאונה לא רצינית ,יש מכה בדלת הימנית מקדימה.

מה אתם אומרים? למכור או לשפץ?

ואם למכור איפה אני יכול למכור רכב במצב כזה? חשוב לציין שהמנוע במצב מעולה,ויש המון חלקים חדשים מהקרטון,רדיאטור,משאבת מים .

(הייתי רוצה לשמוע גם מרון,מה דעתו? אולי אני אכניס אותו לשיפוץ כללי אצלו במוסך,רציתי לדעת הערכה כללית מאוד של הנזק לכיס).

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

• אחראי פורום
פורסם

אני חושב שאתה צריך לחשוב מה התוכניות שלך לגביו לשנים הקרובות.

אם תכננת להישאר איתו, אז מן הסתם אתה צריך רכב תקין.

מצד שני, הסכום שאתה צפוי להשקיע יכול לשמש אותך לקניית רכב אחר.

ולא רק זה, תחשוב שמדובר ברכב ישן שלא בטוח ש"יסיים" להתקלקל אחרי כל ההשקעה הזו

ואתה תמצא את עצמך משקיע שוב ושוב ותישאר קירח מכאן ומכאן (עם פחות יכולת להתקדם ועם רכב שעדיין בעייתי).

אני מעריך את העובדה שאתה אוהב אותו, אבל במקומך הייתי מנסה למכור.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני יכול להמליצ לך רק דבר אחד, וכאדם שמגיע מהמקצוע

אם אתה הולך לשפצ את הרכב במטרה להשאר איתו ולהנות ממנו, אז ה1000 שח שאולי תחסוך בשיפוצ "זול" יעלו לך ביוקר בהמשך כשתגיע לבעל מקצוע אמיתי לתיקון טעויות השיפוצ.

אז תשלם מראש מעט יותר ע"מ לקבל שיפוצ אמיתי וסע בראש שקט.

לרון או לכל אחד אחר אשר מתמחה ברכב הנ"ל ויש לו רצון לעבוד ורצון להוציא לקוח מרוצה ושהלקוח יפיק פידבקים חיובים ויחזור למוסך וישלח עוד לקוחות.

לגבי פחחות אני חושב שרון לא עושה ואין לי מושג איפה כדאי.

בהצלחה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בוא נחשוב שהחלטת למכור.

התקלות שתארת יתגלו בקלות על ידי קונה פוטנציאלי שיבקש לעשות סיבוב על הרכב,והוא יראה מהר מאוד שצריך להשקיע ברכב סכום כסף לא קטן.

אם אתה אוהב את הרכב ובונה עליו לשנים הקרובות,אין לך ברירה אלא לתקן.אם לא תצטרך להתפשר הרבה על המחיר שתקבל בעת המכירה.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

טוב אחרי מה שקראתי כאן ולאחר מחשבה רבה של כחודש.,החלטתי סופית שאני אוהב תאוטו יותר מידי כדי למכור אותו,

אני הולך לשפץ אותו.

תודה רבה לכולם.

מוסך רון,הנה אני בא :)

Volkswagen Vento CL 1.8 1994

• תוכן חדש...