Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Saab Sonett מי יכול לספק קצת פרטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאאב סונט לא הובאה ארצה ביבוא סדיר.

בשנות השבעים היתה אחת בצבע אפור בירושלים. אפילו לקחתי אותה לסיבוב כי חשבתי לקנות אותה אבל היא לא היתה נוחה לי (קטנה מדי) וירדתי מזה.

היום אני מכיר אחת צהובה לדוד נמרי ויש עוד אחת אדומה.

תנסה לאתר את דוד נמרי אספן סאאב שגר בזכרון יעקב, איש חביב שבטח ישמח לספר לך אודות הדגם. יכול להיות שיבוא מחר לאירוע גלאי ותראה את הרכב ואותו.

שלמה דן גדרון

פורסם

למכוניתו הצהובה של ידידנו נמרי מנוע 2 פעימות.

לפני מספר שנים זכיתי לנהוג על האדומה(שייכת לאחד מחברי הפורום), לה מנוע פורד V4 עם 65 כ"ס. מכונית דו מושבית, קלה(גוף מפיברגלס), זריזה, עם היגוי והתנהגות כביש נהדרים. בניגוד למראה ההצ'בקי, השמשה האחורית קבועה ואינה נפתחת. הישיבה נמוכה מאד, תנוחת הנהיגה ספורטיבית להפליא - ורק מוט ההילוכים נותר מאחורי ההגה, כמו בסאאב משפחתיות מאותה תקופה.

בסונט III, שיצאה בתחילת שנות השבעים, מספר שינויים קוסמטיים בחוץ ובפנים, לרבות מוט הילוכים ברצפה.

יש בי חיבה רבה לסונט - ואני רואה בה את אמה הרוחנית של הונדה CRX המקורית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...