Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו יש נסיון עם Car2Go?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על הרכבים המושכרים לפי שעה ומפוזרים בת"א. מישהו התנסה בשירות ויכול להמליץ/להזהיר?

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

שרות נחמד מאד.

צריך לבדוק את השימוש כי לנסיעה קצרה - עדיף מונית.

ליומיים - עדיף השכרה.

זה מצויין לכמה שעות כל פעם והמחיר כולל לא רק ביטוח - אלא גם דלק !!

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם

אומנם כולל ביטוח, אבל עדיין יש השתתפות עצמית עד 2,000 ש"ח.

אם אתה לא עושה צ'ק אאוט מדוקדק ורק כשאתה מחזיר את הרכב מגלה פגיעה כלשהי (שלמעשה היתה קודם לכן), כבר יש לך בעיה.

יש חברות השכרה שאתה יכול לקנות ביטול השתתפות עצמית ולהרגיש יותר שקט ורגוע.

כמו-כן, חייבים להחזיר את הרכב בדיוק בזמן שנקבע, כי כל חריגה עולה פי 3 (אפילו 10 דקות).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הזמנתי דרך בת דודה שלי מיני קופר לאחה"צ אחד (הפתעה למישהי שחולה על מיני-קופר).

אזהירו אותי שהמכוניות שלהם לא בדיוק במצב פיקס מבחינה חיצונית (בכל זאת - מכוניות השכרה שכל חייהן מסתובבות בתוך ת"א עוברות חיים לא קלים במיוחד)

אז כמו שאני עושה תמיד, צלמתי את הרכב מכל הכיוונים ברזולוציה הכי גבוהה שאפשר במצלמה, עם אור שמש עליו ככה שאפשר לראות את כל המכות/שריטות שיש.

אחרי שהחזרתי את הרכב לא עשו בעיות מיוחדות. לא באו אלי בטענות לגבי אף שריטה שהייתה על הרכב (והיו..).

בסה"כ היה בסדר.

בת-דודתי משתמשת בשירות לעיתים יותר תכופות ולא שמעתי ממנה תלונות.

כפי שנאמר, המחירים סבירים אם אתה צריך רכב לכמה שעות בתוך העיר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נניח 4 שעות = 60 ש"ח

נניח = 40 ק"מ = 72 ש"ח. 30 ק"מ = 54 ש"ח

מונית להגיע לרכב, ומונית לחזור מהרכב = 40 ש"ח.

סה"כ = 172-154 ש"ח.

בחברת השכרה רגילה תשלמו פחות עבור 24 שעות כולל 200 ק"מ. (לא כולל דלק).

אם נשקלל את מחיר הדלק, כנראה שנגיע למחיר דומה עבור 200 ק"מ ולא עבור 40-50 ק"מ.

לענ"ד, מציאה גדולה אין כאן.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

היתרון של CAR2GO זה שהרכב חונה ממש קרוב אליך הביתה ואתה לא צריך מונית אל/מ הרכב.

בניגוד לחברות השכרה שיש להן בד"כ סניף אחד שלא בדיוק קרוב אליך הביתה.

פורסם

דיסקו,

זה לא מדוייק. אומנם יש להם פריסה רחבה, אבל רק בתוך העיר ת"א ועדיין לא תמיד זה קרוב לבית.

למשל: מי שנמצא ברחוב ויצמן אזור איכילוב, צריך ללכת עד עזריאלי מרחק של 1,250 מטר.

או אם אתה נמצא בתחנה מרכזית החדשה, עליך ללכת 1,250 מטר עד לרח' פלורנטין שגם שם יש נקודה שלהם.

כל זה בהנחה שאכן יש רכב זמין בנקודה הקרובה.

ע"פ תעריף 1 במוניות, נסיעה למרחק כזה, אם היא תמשך 3 דקות, תעלה בערך 13 שקלים. מן הסתם ברור שהרמזורים והפקקים יעזרו לה להמשך יותר זמן. כל רמזור יקפיץ את המחיר בערך ב-1.2 ש"ח.

ככל שאתה משתמש יותר קילומטרים ויותר שעות, אתה מגיע למחיר מאוד לא משתלם לעומת השכרה יומית רגילה.

במקרים מסויימים, גם מונית יכולה לשמש אלטרנטיבה.

.

פורסם
דיסקו,

זה לא מדוייק. אומנם יש להם פריסה רחבה, אבל רק בתוך העיר ת"א ועדיין לא תמיד זה קרוב לבית.

.

הם הרחיבו/מרחיבים השבוע גם לגבעתיים.

זה ברור שמי שאין רכב לידו - זה פחות אטרקטיבי (אבל סניף של חברת השכרה יש לידו :silly: ?? )

מה שיפה הוא לתושבי מרכז ת"א שליד הבית שלהם יש רכב, עם חנייה !!

אתה יודע מאיפה אתה לוקח ובטוח שיש לך חנייה כשתחזיר.

זה כמו הרכב שלך - אבל לא שלך..

חוצ'מזה - יש להם גם רכב מסחרי ואם אתה צריך להוביל משהו לכמה שעות, להעביר דירה וכו' - איזה עוד פתרון יש ?

פורסם
דיסקו,

למשל: מי שנמצא ברחוב ויצמן אזור איכילוב, צריך ללכת עד עזריאלי מרחק של 1,250 מטר.

או אם אתה נמצא בתחנה מרכזית החדשה, עליך ללכת 1,250 מטר עד לרח' פלורנטין שגם שם יש נקודה שלהם.

כל זה בהנחה שאכן יש רכב זמין בנקודה הקרובה.

ע"פ תעריף 1 במוניות, נסיעה למרחק כזה, אם היא תמשך 3 דקות, תעלה בערך 13 שקלים. מן הסתם ברור שהרמזורים והפקקים יעזרו לה להמשך יותר זמן. כל רמזור יקפיץ את המחיר בערך ב-1.2 ש"ח.

ככל שאתה משתמש יותר קילומטרים ויותר שעות, אתה מגיע למחיר מאוד לא משתלם לעומת השכרה יומית רגילה.

במקרים מסויימים, גם מונית יכולה לשמש אלטרנטיבה.

.

מה שלומכם חברים?

האינפורמציה שלך לא ממש נכונה

אם אתה נמצא באיכילוב, יש למשל רכב ברחוב בצלאל 700 מטר ועוד אחד בדובנוב במרחק 900 מטר משם

הקונספט שלנו הוא הקלות של לקיחת הרכב, החנייה, הקרבה של הרכב, וההחזרה המאוד פשוטה שלו.

יש לנו מסלולים זולים יותר, המחירים שאתה הצגת הם המחירים במסלול הבסיסי ביותר ולכן הם כלכך יקרים

מעבר לזה, תודה לכולם על התשבוחות

פורסם

לדעתי היה צריך שתעשו פה טופיק עם כל המידע והמסלולים שיש לכם ככה אנשים ידעו האם זה כדאי להם להכנס לעניין הזה.

אני למשל הופך להיות תל אביבי בעוד לא זמן רב וכיוון שיש לי אופנוע הייתי מעוניין בגישה לרכב מידי פעם, אין לי מושג בכלל איך עובד השירות שלכם והאם הוא כדאי לסטודנט עם לא הרבה ממון כמוני.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אם תכנס לאתר שלהם http://www.car2go.co.il תוכל לראות גם מפה (מבוססת גוגל) איפה יש רכבים שלהם וגם את המחירים.

פורסם

העסקה אטרקטיבית רק בפרופיל מסוים של נסיעות. בתוך העיר עדיף להשתמש במוניות משיקולי חניה. ליום יומיים או לנסיעה למקום כמו חיפה עדיף לשכור. אבל אם צריך לקפוץ לפתח תקווה לכמה שעות זה אידיאלי.

בסביבה שלי יש כמה מכוניות. קיוויתי שאולי מישהו יכול לשפוך אור על בעיות זמינות של רכבים, כי אם ישנה בעייה כזו, זה הופך את כל העניין ללא נוח ולא כדאי. כמו כן, מעניין אותי לדעת האם מדיניות חיובי העונשין (כמו מכות, רכב לא נקי, דלק וכו') סבירה או קפדנית יתר על המידה. אגב, העפתי שוב מבט באתר ולדעתי הם הקפיצו את דמי ההרשמה הראשוניים. הם היו 99 ש"ח למיטב זכרוני ועכשיו מדובר על 145. חבל

ודיסקו - לדעתי מה שתיארת לגבי המיני נוגד את ההסכם עם החברה. הנהג היחיד המורשה לנהוג הוא בעל הכרטיס עצמו.

אני מניח שאמשיך להתלבט עוד כמה ימים :lol:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

נכנסתי היום לסניף של אחת מחברות ההשכרה שלהן פריסה ארצית ובררתי מחיר. התשובה שקיבלתי היתה

141 שקלים ל-24 שעות כולל 250 ק"מ לא כולל דלק. עבור ביטול השתתפות עצמית ביקשו 48 ש"ח, (יונדאי גטס וכד').

מבחינתי אין בכלל התלבטות ואני כלקוח אעדיף לשלם את התוספת עבור ביטול השתתפות עצמית.

מעשית אם הרכב חוזר באיחור של עד שעה, אין חיוב נוסף.

כמובן שהמחיר לא כולל דלק, אבל כולל נקיון ומישהו אחר כבר בדק עבורך שמן מים.

.

פורסם

אבל אתה צריך רק לקפוץ לרמת השרון לרופא שיניים (שעה טיפול) ולחזור לת"א.

ההשכרה יקרה (ומונית גם).

ואם בשבת אתה רוצה להגיע להורים לארוחת צהריים ברעננה ולחזור ? השכרה ? ישכירו לך רק ליומיים. שתי מוניות ?

פורסם

מה שאני בדקתי - משכירים גם ליום אחד בלבד. בדוק.

מרחק הנסיעה מת"א לרעננה הוא כ-23 ק"מ, הלוך ושוב = 46 ק"מ כלומר 82.8 ש"ח

נניח 4 שעות שהרכב אצלך = 60 ש"ח

סה"כ 142.8 ש"ח. מתוכם בערך 25 שקלים דלק.

לא לשכוח להחזיר רכב נקי אחרת תקבל קנס.

.

• תוכן חדש...