Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפנק למנהל עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דוד שלי החליט שנמאס לו להתנייד ברכבי עבודה כמו הפועלים שלו, וכעת הוא מחפש רכב חדש שיכבד את מעמדו כבעל הבית של העסק.

הדרישות שלו מהרכב הן:

איכות.

אבזור מפנק.

אמינות.

גיר אוטומט.

שנתון מ02 ומעלה.

ייצוגיות.

וכוח זמין (יותר מה1600 המומצעת).

בנתיים הוא שם עין על וולוו S40 משנתון 2005

אני אישית הצעתי סופרב,ולמרות שהוא התרשם רבות משלי הוא לא אהב את האוטו (אחרי טנדר סקודה עתיק הוא לא מסמפט את המותג).

תודה מראש לכל העוזרים

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תסלח לי אבל מקור הפרנסה שלו הוא לא עניין הציבור

ולעובדים שלו יש רכבי עבודה כגון קנגו,אקספרס וקונקט

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

פיג'ו 407 שנת 2007-2008 יכול להכנס יפה לתקציב.

אוטו אמין מאוד,4 שנים בלי תקלות.

אוטו יפה,עם פוזה יפה.

מנוע 143 כ"ס,תיבת הילוכים אוטמט,קצת בעייתית,אבל אוטו יחסית חזק.

נוחות של פיז'ו,ואין מה להוסיף.

פורסם

ראינו כמה C5 ומונדאו שנכנסות בתקציב, כדאי לשקול?

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

בתקציב הנ"ל יש את האופציות הקלאסיות כמו מאזדה 6 או סובארו B4, גם הונדה אקורד ישנה יותר תיכנס לתקציב ואפילו טויוטה אוונסיס שקשה יותר למצוא.

אך יש לי הצעה אחרת, הונדה סיויק מהדגם האחרון. אפשר להגדיר אותה כמשפחתית פלוס. היא מרווחת מאוד, חזקה מהמשפחתומטית הממוצעת, אוטומטית וגם אמינה, העיצוב נאה ובעל ייחוד ותא נוסעים מאוד נוח ונעים. עם הרחבה קלה של התקציב תוכלו להשיג אחת משנת 2006 (הדגם החדש החל להימכר בארץ רק באמצע שנת הדגם 2006) ולדעתי היא תעשה את העבודה בצורה מעולה.

אם הוא מעוניין במשפחתית גדולה בלבד אז לדעתי הפיג'ו 407 היא בחירה מעולה. הכיסאות שלה פשוט כל כך נוחים שלא רציתי לקום האיבוזר עשיר ומפנק והמחיר נמוך משל המתחרות.

פורסם

מה לגבי הוולבו שהזכרתי בהתחלה (S40 שנתון 2005), הוא אומר שהעיצוב קלע בול.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

רכב משפחתי נאה ומאובזר היטב אך צפוף וקטן מהמשפחתיות הגדולות.

אין מה להתלהב מהמנוע הגדול (2.4 ליטר אך בסך הכל 140 כ"ס) הביצועים דיי פושרים ודומים למנועי ה-2 ליטר של הרכבים שהוזכרו קודם. היא תציע אבזור בשפע וגם מקדם ה-"פוזה" יהיה גבוה יותר וזו מכונית מאוד נחמדה במחיר מצחיק יחסית למחיריה כחדשה.

פורסם

הגודל לא משחק תפקיד משמעותי כלכך בבחירת הרכב אלא תחושת האיכות שבנסיעה,סדאן אפילו בגודל מאזדה 3 תספיק, העיקר תספק הרבה נוחות פינוקים ויוקרה

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם

הוולוו S40 ממש לא נראה ומרגיש כמו וולוו.

יושבת על רצפת הפוקוס\מאזדה 3.

לא מתוחכמת במיוחד ולא מרגישה כמו רכב ממותג פרימיום.

אני דווקא הייתי שוקל A4 מבית אודי אולי כזאת.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1288301

או אולי משהו כזה?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1349612

וכזאת למרות שוק לא מזהיר במיוחד,אך מאובזרת היטב.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1319911

פורסם

מחזק את הA4 רכב מפנק בטיחותי וטוב .

הייתי מוסיף גם כמה בימרים מסדרה 3 מהשנים 2002

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם
בתקציב הנ"ל יש את האופציות הקלאסיות כמו מאזדה 6 או סובארו B4, גם הונדה אקורד ישנה יותר תיכנס לתקציב ואפילו טויוטה אוונסיס שקשה יותר למצוא.

אך יש לי הצעה אחרת, הונדה סיויק מהדגם האחרון. אפשר להגדיר אותה כמשפחתית פלוס. היא מרווחת מאוד, חזקה מהמשפחתומטית הממוצעת, אוטומטית וגם אמינה, העיצוב נאה ובעל ייחוד ותא נוסעים מאוד נוח ונעים. עם הרחבה קלה של התקציב תוכלו להשיג אחת משנת 2006 (הדגם החדש החל להימכר בארץ רק באמצע שנת הדגם 2006) ולדעתי היא תעשה את העבודה בצורה מעולה.

אם הוא מעוניין במשפחתית גדולה בלבד אז לדעתי הפיג'ו 407 היא בחירה מעולה. הכיסאות שלה פשוט כל כך נוחים שלא רציתי לקום האיבוזר עשיר ומפנק והמחיר נמוך משל המתחרות.

הייתי אפילו ממליץ על סיוויק דגם מפואר ES שאולי לא כל כך "מנהלים קלאסי"אבל בכל זאת יש לו פוזה של מנהלים מודרניים:|

פורסם
הייתי אפילו ממליץ על סיוויק דגם מפואר ES שאולי לא כל כך "מנהלים קלאסי"אבל בכל זאת יש לו פוזה של מנהלים מודרניים:|

המחיר שלו הוא הרבה מעל לתקציב, אם הפער היה זניח אז התוספת הייתה כדאית אבל הבעיה היא שבשנתון זה רק גרסת ה-ES הציעה 6 כריות אויר ו-ESP. ה-LS הסתפקה רק ב-4 כריות ורק ממודל 2007 קיבלה ESP גם כן. הפערים באיבזור הם מגנזיום, גג שמש חשמלי, שליטה על המערכת מההגה, צ'יינג'ר, ריפודים משודרגים, מראות מתקפלות חשמלית, פנסי ערפל והאבזור הבטיחותי שכבר הזכרתי.

פורסם

צודק על LS גם לא הייתי אולך אם אז -אז רק ES

מה אם ניסן מקסימה?פרמיירה?הם גם לא יקרים במיוחד.B4?אוונסיס (לא ממליץ על 6) אבל טווח המחירים שלהם גם שונה אבל אפשר למצוא יד 80K

• תוכן חדש...