Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש בהנעה-פיזו' 205 95'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בתקופה האחרונה כשאני מניע את האוטו, בשניה כשהאוטו מונע רעש שדומה כאילו אני ממשיך לסובב את הסוויץ', רעש של שבריר שניה.עכשיו שמתי לב שהרעש נשמע בבוקר וכשהאוטו קר...ניסיתי כשהאוטו חם כמה פעמים רצופות להניע ולא נשמע רעש יש אפשרות שזה קשור לסטרטר? צריך לשפץ אותו אולי? מה עלויות במקרה כזה?

פורסם

בהחלט יתכן שזה רעש הנובע מהמתנע (סטרטר) ובעיקר בגלל גריז על ציר העוגן שהתייבש ובקור מתקשה יותר ותופס את שינן המתנע (בנדיקס).

לדעתי, לא כדאי לתקן ולשלם כסף ללא בדיקת אבחון שבה ישמעו הרעש קודם.

השאר המכונית ללינת ליילה במוסך/חשמליית רכב ובבוקר ינעיו שם המכונית וישמעו הרעש וידעו במדויק ממה הוא נובע ומה יש לתקן.

בברכה - רפי לין

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בהחלט יתכן שזה רעש הנובע מהמתנע (סטרטר) ובעיקר בגלל גריז על ציר העוגן שהתייבש ובקור מתקשה יותר ותופס את שינן המתנע (בנדיקס).

לדעתי, לא כדאי לתקן ולשלם כסף ללא בדיקת אבחון שבה ישמעו הרעש קודם.

השאר המכונית ללינת ליילה במוסך/חשמליית רכב ובבוקר ינעיו שם המכונית וישמעו הרעש וידעו במדויק ממה הוא נובע ומה יש לתקן.

בברכה - רפי לין

מצטער על ההקפצה...אני פשוט צריך חוות דעת נוספת הלכתי למוסך לאחר שהמוסכניק שמע את הרעש הוא קבע שיש לעשות שיפוץ מלא לסטסטר וכל זאת בעלות כוללת של 550 ש"ח. האם המחיר מוצדק?האם האבחון נשמע מקצועי?

פורסם

אם ממילא הוא מפרק את המתנע (סטרטר) על השולחן, אז בודאי שהוא יחליף פחמים, ילטש את קולקטור הנחושת של העוגן, יחליף תותבים (בוקסות) אם צריך וינקה הכל וזה בעצם כבר השיפוץ.

המחיר סביר בהחלט (כולל פרוק והרכבה מהרכב) ולזה בודאי יש להוסיף 16% מע"מ (שאל וודא אם זה כולל מע,מ).

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...