Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עמרי כספי - איזה כיף לראות !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התכוונת לשלם

כי להרשם אני כבר רשום

אבל אין ספק שמגניב לראות אותו מתפקד ככה ברמות הגבוהות ביותר

:wink:
פורסם

אין ספק שכספי הוא הפתעה נעימה מאוד.

השיפור שלו בקליעה מבחוץ, בחדירה ומעל הכל הנחישות המטורפת והרעב בעיניים מפתיעים לטובה.

גם הקבוצה שאמורה הייתה לסבול מפציעות של גארסיה ובעיקר מרטין משחקת כדורסל טוב וקבוצתי ושומרת על רמת משחק גבוהה.

פורסם

כספי תותח על, שחקן לגיטימי במונחי NBA כבר על ההתחלה. ברגע שהוא יתגבר על המחסום הפסיכולוגי שקיים אצלו בזריקות העונשין (זו בוודאי לא בעיית כישרון) הוא יהיה מועמד רציני לחמישיה ברוב קבוצות ה-NBA.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שחקן עם כשרון ממוצע אבל עם ביצים של שור ובגלל זה אני כלכך אוהב אותו.

גם כשהיה במכבי ולא קיבל דקות משחק לא נשאר פראיר, אמר שמגיע לו לשחק וכששיחק הוכיח לכולם שהוא צדק.

הוא מסוג השחקנים שלא מפחד מכלום, הוא לא יתבייש לעלות לגג מול לברון גם אחרי שכבר 10 פעמים לא הצליח.

תותח על, מאחל לו הרבה בהצלחה.

פורסם

קסקט, טמבל וכובע מצחייה כבר אכלתי. עכשיו אני מתחיל את הצילינדר. האיש הפתיע אותי בגדול באופן בו הוא פיתח צדדים נוספים במשחק שלו.

כל הכבוד.

הרבה כבוד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• אחראי פורום
פורסם

הרבה מאוד כבוד.

אני מוצא את עצמי מושך את הלילה כדי לראות אותו משחק.

חשבתי שישתלב בצורה בינונית בעיקר כי לא האמנתי שיקבל הרבה דקות להוכיח,

אבל הבן אדם כנראה מתחרע באימונים וגורם למאמן לתת לו המון קרדיט.

מספיק לראות כמה דקות מאיך שהוא נלחם ולא רואה ממטר גם שחקנים מובילים כדי להבין

את ההתלהבות שיש סביבו שם.

אני מאמין שיגיע לסגל הרוקיז באולסטאר גם בגלל היכולת, אבל גם בגלל ה"מסביבים".

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מצטרף, פשוט תענוג לראות.

אפשר לומר עד מחר שהוא יותר נחוש ממוכשר,

אבל זה בדיוק מה שאני מעריך. לא מפחד, עובד קשה, מעז, נלחם...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שחקן פשוט ענק, נופל מבחינת כשרון מאליהו/הלפרין ועוד אולי כמה שחקנים אבל ביצים שם שור כמו שנאמר, מלחמה, ועבודה קשה מאוד עשו אותו לשחקן חמישיה לגיטימי.

עבד כל כך קשה הקיץ ושיפר את המשחק שלו ללא הכר, במיוחד את הג'אמפ שוט והקליעה משלוש.

ככל הנראה הוא יהיה באולסטאר במשחק של הרוקיס, מי חלם על דבר כזה, כבוד ענק..

פורסם

כספי הוא לא שחקן הרכב, יותר בכיוון של שחקן שישי.

אבל עדין מעלה חיוך לראות שישראלי הגיע לרמה כזאת, אפילו אם זה בקבוצה לא חזקה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

גם אני מצטרף לאיחולים. בהחלט הפתעה נעימה - תמיד אהבתי אותו בזכות הכשרון, ההתמדה והרעב בעיניים.

יש לו חוצפה ישראלית מהזן הטוב, ושזה בא עם השקעה והתמדה וחריצות (שלא כ"כ מאפיינות את הספורטאי הישראלי) - כנראה שזה מתכון מנצח :wink:

אני מאמין שיגיע לסגל הרוקיז באולסטאר גם בגלל היכולת, אבל גם בגלל ה"מסביבים".

ככל הנראה הוא יהיה באולסטאר במשחק של הרוקיס, מי חלם על דבר כזה, כבוד ענק..

ככל הנראה הוא לא יהיה באולסטאר הרוקיס, מכיוון שרק שחקן אחד מכל קבוצה יכול להיות - ורוב הסיכויים שטייריק אוונס (מס' 1 בדירוג הרוקי'ס) יאייש את המשבצת הזאת מטעם הקינגז :-(

לא נורא, אולי נראה אותו בתחרות השלשות של האולסטאר (מקום 2 בליגה כרגע, אחרי מיודענו אנתוני פארקר).

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• אחראי פורום
פורסם

shankly, אני חושב שאתה טועה. אני לא מכיר חוק כזה אז עברתי על ההרכבים של השנים האחרונות

ויש שם לא מעט כפילויות. רק באולסטאר האחרון היו 2 קבוצות ששלחו 4 שחקנים סה"כ לרוקיז.

אמנם זה עניין נדיר יחסית, אבל קיים.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...