Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Subaru Impreza WRX - front intercooler, תמונות וממצאים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עבודה יפה, כל הכבוד.

אחת התוכניות בעבר היו לקחת GT, לשים אינטרקולר קדמי, להוריד את הספויילר מאחורה, לשים מכסה מנוע של אימפרזה רגילה ולקבל סליפרית שיודעת לנשוך.

אשמח לשמוע חוות דעת מבעל הרכב לגבי שינוי בהתנהגות/ביצועים.

זו התוכנית שלי בדיוק, לכשאצטרך משפחתית יומיומית, רק אולי על STI ולא על GT.

וכמובן - לצבוע את הג'אנטים בשחור, ולשים GT3071R (אם כבר אז כבר).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ייתכן שעדיף במקרה של רכב שלא שופר מבחינת טורבו וכיוצא באלה להסתפק באינטרקולר משופר - כגון זה של האסתי.

אני חושב שהכלל כאן זהה לזה של הטורבו - לא תמיד גדול הוא טוב.

בכל אופן, נפלא לראות מישהו נוסף מבצע עבודות עצמאיות ואני מקווה שמדובר בהכנה לטורבו גדול והשמיים עם הגבול.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
תפסיק להעתיק תוכניות מאנשים ותתחיל להיות מקורי ילדון 8)

זאת התוכנית המקורית שלי, עוד מלפני שהייתה לך 106 והיא בערך מהתקופה שבעליה של ה- GT המדוברת נסע על 6 צילינדר...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

3. לגבי מים בתוך תא המנוע - אני די מסכים עם הבחור שתהה בנושא.

הרי כאשר האינטרקולר היה מותקן אזי הגרמושקה שמחוברת מהצד הפנימי היתה נלחצת כנגד הקולר וכעת אין לה כנגד מה להילחץ.

לכן הפתרון שאני הייתי מציע- לעשות בניה כמו בתמונות שצירפתי (בנית תיבה לפילטר אויר במידות של הקולר וכניסת האויר דרך הכונס)

הרעיון הוא נפלא, אני גם חשבתי לעשות משהו דומה מאוד,

העניין הוא שלאן יתנקזו כל המים ביום חורפי גשום? הם יציפו את הפילטר?

מה אתם מציעים? לעשות חור ניקוז קטן עם צינורית קטנה עד לכביש? (ממש כמו האוטובוסים :-D)

פורסם

בשבילך יפה, בשבילי וולגארי ומיותר. על טעם ועל ריח ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מעולה! לא הפרויקט (ז"א גם הפרויקט), אני מתכוון לתגובה מעלי שציטטה עמוד מלא בתמונות בשביל חמישה סימנים, גאונות צרופה!

לעניין הפרויקט- יש לך כוונה מקורית לשבלול גדול או שהאינטר' המקורי לא תומך בתנאי האקלים בארץ?

אני שואל כי המחיר בתגובת המצערת הוא די גדול.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
מעולה! לא הפרויקט (ז"א גם הפרויקט), אני מתכוון לתגובה מעלי שציטטה עמוד מלא בתמונות בשביל חמישה סימנים, גאונות צרופה!

התגובה ההיא נמחקה. טוב שהוא לא ציטט את כל השרשור...

:?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...