Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ,

רציתי לשאול נניח שאני שיש לי שתי רכבים מאותו דגם ואני רוצה לקחת מנוע מאחד ולהעביר לשני , איך אני מאשר את זה ברישיון?

פורסם

ממש לא נכון. המוסך שמתקין את המנוע יתן לך שטר מכר ועם זה תבצע רישום בעמדה מס' 1 (למרות שנדמה לי שעכשיו ניתן לבצע החלפת מנוע מאותו דגם בכל מכון רישוי).

פורסם

לא אני רוצה לעשות לבד בבית, לקנות רכב לפירוק ולקחת ממנו רק את המנוע ועוד כמה חלקי פלסטיקה אבל זה כבר לא בעיה.

איך אני יכול לעשות את זה מבחינה חוקית?

פורסם

כדי לאשר החלפת מנוע ברישיון אתה חייב אישור מוסך מורשה משרד התחבורה על התקנת המנוע. בלי אישור זה לא ירשמו לך את המנוע החדש ברישיון.

פורסם

אי אפשר. אתה צריך שטר מכר ואת זה מספק מקום שמוכר מנועים חדשים, משומשים או מפירוק, כדי להוכיח מקוריות של המנוע.

פורסם

אפשרי בהחלט, הרכב שנקנה לחלקים זקוק להשבתה ורישיון אדום, אחר כך צריך ללכת לסוחר מנועים ותמורת "כמה שקלים", הוא ינפיק לך שטר מכר חוקי למנוע, עם זה עליך לקבל אישור על הרכבה ממוסך מורשה "שביצע" את העבודה.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

את שטר המכר מנפיק זה שמוכר את המנוע. זה יכול להיות המוסך, זה לא חייב להיות הוא.

אם יש לך 2 רכבים זהים, אתה יכול להעביר מנוע מרכב א' לרכב ב'.

אתה צריך שטר מכר, המעיד על בעלות על המנוע המקורי (גם אם זה אתה).

אתה צריך אישור מוסך על ביצוע החלפת המנוע.

אתה צריך לעדכן את מספר המנוע החדש ברשיון הרכב. (בהנחה שהמנוע החדש הוא כבר עם מספר מוטבע).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קצת סדר

יש מוסכים עם אישור למכירת חלקים שבפיקוח = מוסך עם רישיון סחר

תתחבר למוסך כזה ואצלו תוכל להחליף מנוע באופן חוקי מלא

ולאחר ההחלפה יש לגשת למכון רישוי ולשנות את מספר המנוע על הרישיון שלך

בהצלחה