Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

חג חנוכה שמח ומלא בסופגניות!!

אוקיי אז ככה.

יש לי את רכיבי מערכת הבאה:

מגבר: קיקר 700.5

קומפוננט: דוטק אובשיין 6.5

אחוריים: מורל טמפו 6X9

מנחת:סטינגר

סאב: קיקר CVR לא מעוניין לחליף בנתיים.

HU: מקורי של טויוטה קורולה 2010

עכשיו ככה:

יש משהו שמעצבן אותי בטויטרים של הסט הקידמי. הם בווליום מסויים עושים רעשים כזה בז בז בז כאילו נישרפו.מה הבעיה בהם?וזה בעיקר קורא בטראסנים:S

וגם שבקרוס אני מוציא את החלק שאפשר להנמיך ב 3 DB או 0 או -3 שאני מוציא אותו עדיין שומעים את הטויטר והוצאתי אותו לגמריי.זה תיקני?

עכשיו מה כדאי לי לשדרג? סט קידמי?לאיזה אם כן? בלי אטימה בדלת וכ'.

audi A3 1.8T

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

פורסם

חשבתי בלילה על אולי לעבור לבי אמפ. יש לי מגבר שתי ערוצים של BOSS 75 RMS לכל ערוץ, אפשר לחבר אותו לטויטרים דרך הקרוס? ולנמיך גיין.שיהיה לא חזק מידי. ואת המידים לחבר ישירות לקיקר שלי בלי קרוס וכ'

אפשרי?

audi A3 1.8T

פורסם

אפשרי ואפילו מבורך,אבל לעבוד בבי אמפינג זה לעבוד בלי קרוס,זתומרת לעבוד עם הקרוס של המגבר,המנחת יוכל לקבל 2 מגברים כי מה שהבנתי שאפשר לחבר רק מגבר 4 ערוצים או 2 מגברי 2ערוצים יעני 2 זוגות RCA

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

איך אני יעבוד רק אם הקרוס של המגבר?רק וופר אני יכול לעבוד בלי קרוס,

טויטר אין לי אופצייה לתת לו את הטחות תדרים שהוא עובד בהם,רק מ 200HZ ומעלה. שהוא לא יעמוד בזה בכלל.

אז חשבתי לחבר את הטויטרים דרך הקרוס של הסט(דעה מהמומחים יתקבל בברכה) למגבר BOSS שלי. או חשבתי להזמין מגבר של JL אודיו הזה. ואת המידים לחבר ישר למגבר ולתת לו את התחום תדרים מאיפה שהסאב מכוון בתדר הכי גבוהה. ומשם יתחיל הוופר.

תגובות בבקשה?

audi A3 1.8T

פורסם

מגבר: קיקר 700.5

קומפוננט: דוטק אובשיין 6.5

עכשיו ככה:

יש משהו שמעצבן אותי בטויטרים של הסט הקידמי. הם בווליום מסויים עושים רעשים כזה בז בז בז כאילו נישרפו.מה הבעיה בהם?וזה בעיקר קורא בטראסנים:S

המגבר שלך חלש ככל הנראה לקומפ' שלך, חלש יחסית לדרישות בווליום שלך כנראה.. יכול להיות שנגרם נזק ויכול להיות שעדיין לא.

הייתי ממליץ לך לנסות לחבר מגבר טיפה יותר וחזק רציני לבדוק. מגבר חלש שלא שולט טוב על הדרייבר יכול להרוס אותו בקלות.

כמובן תלוי באיזה ווליום אתה שומע.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אוקיי, אמרו לי בפורום שהוא מגבר מאוד טוב, שהוא נותן הרבה יותר מ 75 RMS לערוץ בפועל, (נותן 30% יותר) וגם אמרו לי שהוא חזק.

יש סיכוי שזה בגלל הכבל מתח שלי?יש לי 4 G שהוא בואו נגיד 5G אם אני יקנה 0G או 2G זה ישפיע?

audi A3 1.8T

פורסם

אוקיי, אמרו לי בפורום שהוא מגבר מאוד טוב, שהוא נותן הרבה יותר מ 75 RMS לערוץ בפועל, (נותן 30% יותר) וגם אמרו לי שהוא חזק.

יש סיכוי שזה בגלל הכבל מתח שלי?יש לי 4 G שהוא בואו נגיד 5G אם אני יקנה 0G או 2G זה ישפיע?

audi A3 1.8T

פורסם

audi A3 1.8T

פורסם

כנראה אלה שאמרו לך לא בדיוק יודעים על מה הם מדברים, אחרת לא הייתה חוזר על אותה שאלה 3 פעמים :)

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

רנזי?למה התגובה התת רמה הזאת שלך?

חבר פורום מאוד מאוד וותיק ושמבין באודיו לרכב ויש לו ניסיון מאוד מוצלח אם קיקרים(מגברים)

אז אל תזלזל בדבריהם.

ובמקום לענות על השאלה שלי אתה סתם מגיב ספאם.

audi A3 1.8T

• תוכן חדש...