Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייבוא מנוע מחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אני אקדים ואומר שחיפשתי ומצאתי מידע חלקי אבל לא תשובות להכל,

בתקווה ואולי דווקא האשכול הזה ימנע שאלות בעתיד :-D

נואשתי מלמצוא מנוע בארץ (במחיר סביר יש לציין).

מצאתי בחו"ל כמה מנועים במחירים סבירים מאד ואפילו במצב הרבה יותר טוב מאלו שראיתי בארץ.

רציתי לבקש את עזרתכם בכמה נושאים:

1) אילו מסמכים ואישורים יש לנפק ממשרד התחבורה ואיך להתכונן להגעה אליהם (האם צריך להביא איתי משהו)

2) האם מישהו מכיר חברת ספנות ששולחת ארגזים מארה"ב לישראל דרך הים? מה יהיה המחיר למשלוח בערך? (גם מחיר גס יהיה טוב, האם מדובר במאות או באלפי דולרים וכו').

3) מה אני צריך לבקש מהמוכר לוודא ו/או להעביר אלי דואר כדי שלא יעשו לי בעיות כאשר המנוע יגיע לארץ?

תודה רבה,

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
היי כולם,

אני אקדים ואומר שחיפשתי ומצאתי מידע חלקי אבל לא תשובות להכל,

בתקווה ואולי דווקא האשכול הזה ימנע שאלות בעתיד :-D

נואשתי מלמצוא מנוע בארץ (במחיר סביר יש לציין).

מצאתי בחו"ל כמה מנועים במחירים סבירים מאד ואפילו במצב הרבה יותר טוב מאלו שראיתי בארץ.

רציתי לבקש את עזרתכם בכמה נושאים:

1) אילו מסמכים ואישורים יש לנפק ממשרד התחבורה ואיך להתכונן להגעה אליהם (האם צריך להביא איתי משהו)

רשיון יבוא ואישור תקינה למנוע שעומד בתקני התחבורה בישראל

2) האם מישהו מכיר חברת ספנות ששולחת ארגזים מארה"ב לישראל דרך הים? מה יהיה המחיר למשלוח בערך? (גם מחיר גס יהיה טוב, האם מדובר במאות או באלפי דולרים וכו').

יש אין ספור חברות עם נציגויות בארץ - עלות משלוח ימי בארגז עד משקל 300 ק''ג מהחוף המזרחי יעלה בסביבות 400 דולר

3) מה אני צריך לבקש מהמוכר לוודא ו/או להעביר אלי דואר כדי שלא יעשו לי בעיות כאשר המנוע יגיע לארץ?

שטר מכר חתום ומאומת ע''י המכס האמריקאי, מפרט טכני רשמי של היצרן

תודה רבה,

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תוכן חדש...