Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

הרכב היה במוסך במשך כמה ימים להחלפת גיר, שניסיתי להדליק את המערכת ראיתי שהיא לא נדלקת אז הלכתי לשלטר וראיתי שהוא לא מחובר, החלטתי לצאת מהמוסך ולהגיע הביתה ולחבר אותו כבר שם, אפלא ופלא חיברתי את השלטר הHU נדלק אבל לא נשמע צליל, הלכתי יסתכלתי על המגבר ואני רואה שהוא לא נדלק, בדקתי שעובר זרם (וכן עובר) המינוס מחובר לשילדה כרגיל,

הרמיוט שאין לי מושג לאיפה הוא אמור להיות מחובר(תשובה תעזור) אבל הוא מחובר למגבר בקצה האחד שלו, הפיוזים שעל המגבר תקינים ולא שרופים, ובכל זאת המגבר לא נדלק

תודה מראש, רונאל

פורסם

אני לא מבין בזה בכלל! אני רק יכול לחשוב על תשובה אחת.. לך לבדיקה אצל אחד המתקינים.. לא נראלי שזה צריך להיות עיניין גדול..

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

אמרת את התשובה בעצמך, "הפיוזים שעל המגבר תקינים".

בדוק פיוז של הכבל + שיוצא מהמצבר.

במידה ותקין, יש בעיה עם ה REMOTE, אם אתה רוצה שאני אגיד לך לאן הוא מתחבר, צלם תמונה של החיבורים של המגבר שלך ואני אסמן לך איפה הוא צריך להיות מחובר.

פורסם
אמרת את התשובה בעצמך, "הפיוזים שעל המגבר תקינים".

בדוק פיוז של הכבל + שיוצא מהמצבר.

במידה ותקין, יש בעיה עם ה REMOTE, אם אתה רוצה שאני אגיד לך לאן הוא מתחבר, צלם תמונה של החיבורים של המגבר שלך ואני אסמן לך איפה הוא צריך להיות מחובר.

הפיוז אצלי הוא שלטר במידה שיש קצר יש שלטר שקופץ בקיצור פיוז שלטר 100A

אני אצלם את החיבורים של המגבר ואת החיבורים של הHU

תודה, רונאל

פורסם
באותה הזדמנות שאתה הולך לרכב, תבדוק אם מגיע מתח לחיבור של המגבר.

כן עובר מתח לחיבור של המגבר.

ושוב תודה רבה על העזרה, לא ידעתי שהREMOTE צריך להיות מחובר לHU וראיתי שבאמת החוט לא מחובר וזאת הייתה הבעיה,

שוב תודה רבה

• תוכן חדש...