Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו ספורט ב 150K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול פורסם בעיתון שרנו מוכרת את הקליאו ספורט (הדגם הישן לפני מתיחת הפנים) ב150K שקל, ורק עוד דבר אחד קטן הרכב נרשם כבר כיד שנייה( דבר שממלא ברכבי ספורט לא כזה משמעותי), דרך אגב הדגם החדש עולה 180,000,

הלוואי והיה לי כזה סכום, ההצעה מאד אטרקטיבית לפי דעתי, ואני מאמין שמי שרציני ומעוניין יכול ללחוץ את החברה לעוד כמה אלפים כלפי מטה.

אביב8)

• תגובות 240
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם מבחינתם מוכרים רכב יד שניה שעבר זמנו, הוא אינו מעודכן, היורשת כבר חיה ובועטת וכידוע אין היורשת יורשת כל עוד המורישה בחיים (ציטוט של פרופסור ליבוביץ).

הפרסום הוא שמקבלים הנחה מ180k. אין למחירון שום תוקף. לדעתי גם 120-130 יתקבל בברכה.

פורסם

"עבר זמנו" :lol:

עם הטרנד שעובר על סיגמנט הקטנות החמות ב-5 השנים האחרונות ממשיך, אני באופן עקבי מעדיף את הדגם הקודם. הדגמים החדשים חיים, אבל לא בועטים. הם, במקסימום, עושים פירואט...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
הם מבחינתם מוכרים רכב יד שניה שעבר זמנו, הוא אינו מעודכן, היורשת כבר חיה ובועטת וכידוע אין היורשת יורשת כל עוד המורישה בחיים (ציטוט של פרופסור ליבוביץ).

הפרסום הוא שמקבלים הנחה מ180k. אין למחירון שום תוקף. לדעתי גם 120-130 יתקבל בברכה.

הקליאו ספורט הישנה עדיפה ממרבית הדגמים החמים המשווקים כיום בישראל כחדשים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

עם הטרנד שעובר על סיגמנט הקטנות החמות ב-5 השנים האחרונות ממשיך, אני באופן עקבי מעדיף את הדגם הקודם. הדגמים החדשים חיים, אבל לא בועטים. הם, במקסימום, עושים פירואט...

מעולה so it's a perfect match.

זה שהדגם הקודם עדיף לא אומר שלא עבר זמנו מבחינת החברה. רוצו לקנות, שים 120 על השולחן ולא תיפרד מהרבה יותר מזה בתמורה לרכב. 

בקמור מכרו סדרה 7 ב450 אלף (יד00) במקום 800 כיוון שהוצג דגם חדש. בטויוטה מכרו קרוזר וי8 ב430 במקום 550 (ושם הנחה של 1 שח זה הרבה) כיוון שהיה ״יד 2״. כאן יש שילוב של שניהם.. דגם חדש ויד 2.

פורסם

זה לא בדיוק דגם חדש. סה"כ מתיחת פנים מינורית. הדבר היחיד שאני זוכר מתערוכת פרנקפורט שהוא משמעותי זה שההגה מתכוונן גם למרחק.

אני לא מאמין שכשיגיע הדגם מתוח הפנים תהיה הנחה משמעותית מהמחירון כמו ההנחה הזאת.

פורסם

ולא שההגה של המוחלפת היה מוצלח במיוחד. אם כבר, זו היתה נקודת תורפה בולטת במיוחד למול יכולתה הכוללת של השלדה ואופיה הספורטיבי של המכונית.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

התמחור של הקליאו לא הגיוני בעליל.

תגידו מה שתגידו, אני רוצה לראות את הבן אדם שב 180 אש"ח יבחר בקליאו ולא בשירוקו.

כמות הקליאו ספורט דור 3 על הכביש היא זעומה. ראיתי כזאת רק פעם או פעמיים סה"כ.

גם מגאן ספורט ראיתי רק פעם אחת.

מכוניות מעולות בתמחור גבוה מידי וגם יבואן שלא יודע למכור.

emotion of motion

פורסם
מעולה so it's a perfect match.

זה שהדגם הקודם עדיף לא אומר שלא עבר זמנו מבחינת החברה. רוצו לקנות, שים 120 על השולחן ולא תיפרד מהרבה יותר מזה בתמורה לרכב.

בקמור מכרו סדרה 7 ב450 אלף (יד00) במקום 800 כיוון שהוצג דגם חדש. בטויוטה מכרו קרוזר וי8 ב430 במקום 550 (ושם הנחה של 1 שח זה הרבה) כיוון שהיה ״יד 2״. כאן יש שילוב של שניהם.. דגם חדש ויד 2.

לפני חודש וחצי הייתי בקרסו והציעו לי את האוטו הזה ב- 146,000 ש"ח.

הצעתי 120,000 ש"ח ולספור כסף, שלחו אותי הביתה.

גם היום לא ישחררו את האוטו ב- 120.

אגב, מדובר ב-3 מכוניות נכון ללפני חודש וחצי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
התמחור של הקליאו לא הגיוני בעליל.

תגידו מה שתגידו, אני רוצה לראות את הבן אדם שב 180 אש"ח יבחר בקליאו ולא בשירוקו.

כמות הקליאו ספורט דור 3 על הכביש היא זעומה. ראיתי כזאת רק פעם או פעמיים סה"כ.

גם מגאן ספורט ראיתי רק פעם אחת.

מכוניות מעולות בתמחור גבוה מידי וגם יבואן שלא יודע למכור.

מי שבאמת אוהב לנהוג ופחות פוזה יבחר בקליאו,השירוקו יפה ובנויה היטב אבל השילדה בינונית והרכב מרגיש כבד ולא מתקשר

פורסם

אז כנראה שאין אנשים כאלה.

הייתי רוצה לדעת כמה אנשים קנו קליאו ב 180 מאז שהביאו את השירוקו לארץ. לדעתי אין כאלה.

emotion of motion

• תוכן חדש...