Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שראיתי כמה מכוניות של אנשים, החלטתי שאני פשוט חושק בצליל המספק הזה של הפורק... אותו "טססססס" אגדי שמרטיט לי את הלב.

האוטו הוא סאאב 9-3 (מנוע 2000T) עם BSR STAGE 1 (קצת מעל 200 כ"ס).

רציתי לדעת כמה דברים:

1) מה העלות של פורק + התקנה

2) הבנתי שהוא לא משפר ביצועים בכלום, אבל האם הוא פוגע בהם?

3) האם התקנה של פורק לחץ אצל בנאדם מומחה תפגע באמינות הרכב?

4) עד עכשיו ראיתי פורק רק במכוניות ידניות, לא נראה לי שזה משנה אבל בכל מקרה - אפשר להתקין גם על אוטומט נכון?

Auto Emoción

פורסם

פורק לחץ נימצא בכל רכב עם טורבו אבל היצרנים מוצאים רכבי טורבו עם פורק פנימי שלא עושה פטססס,פורק חיצוני/50-50 יעלה בסביבות האלפיה עם התקנה בקשר לסוג פורק תתקשר לפיטסטופ/E&A AUTOSPORT גם תקבל הצעת מחיר וגם תברר מה מתאים למנוע שלך

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אין בעיה להתקין על אוטומט, ישנם שני סוגי פורקים שתוכל להרכיב אצלך ברכב,

או 50/50 790 ש"ח כולל התקנה

Colorful-Thunder.jpg

או פורק פשוט יותר של חברת AUTOGAUGE במחיר של 350 ש"ח כולל התקנה.

7888_LRG.jpg

פורסם

פורק חיצוני פורק את כל האויר החוצה לכן יהיה רועש יותר

פורק 50/50 הוא ברירת מחדל ופורק 50% מהאויר החוצה ו50% חזרה לצינור יניקת אויר

כתוצאה מכך רעש הפריקה חלש יותר

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם
חיצוני - משחרר את כל הלחץ אל האטמוספירה.

פנימי - משחרר את כל הלחץ אל הטורבו.

50\50 - משחרר את כל הלחץ חצי לאטמוספירה וחצי חזרה אל הטורבו.

ומה ההשפעות של זה על הביצועים?

Auto Emoción

פורסם

אישית היתי הולך על הפורק שדודי הראה לך ב 800 שקל, גם יותר זול מהפורג ,( גם מתכוונן .? ) וגם אם אני זוכר נכון יש בו יותר מאפשרות של 50 50 , האם הבנתי נכון שהוא יכול להיות גם חיצוני מלא באם רוצים ?

דודי יפרט יותר .

האוטו גייג שדודי הראה ב 350 , אל תתקרב ואל תגע , צר לי להגיד זבל עופות לכל דבר ,וכן היה לי ...

פורסם

מה שאני לא מבין זה מה ההבדל ביניהם.

אם אין השפעה על הביצועים, אז מה ההבדל בין אחד יקר לאחד זול?

הזולים עלולים לפגוע בטורבו?

Auto Emoción

פורסם
אישית היתי הולך על הפורק שדודי הראה לך ב 800 שקל, גם יותר זול מהפורג ,( גם מתכוונן .? ) וגם אם אני זוכר נכון יש בו יותר מאפשרות של 50 50 , האם הבנתי נכון שהוא יכול להיות גם חיצוני מלא באם רוצים ?

דודי יפרט יותר .

האוטו גייג שדודי הראה ב 350 , אל תתקרב ואל תגע , צר לי להגיד זבל עופות לכל דבר ,וכן היה לי ...

לפורק הנ"ל 3 אפשרויות

1. פנימי מלא

2. חיצוני מלא

3. 50/50

790 ש"ח (חבל על ה10 ש"ח זה מנת פלאפל)

אגב זה לא דודי נתי

פורסם

הפורקים של "פורג" מיוצרים בארה"ב או באנגליה ולכן הם איכותיים יותר ויקרים יותר, מאלה המיוצרים במזרח.

ברכב שלך ,ניתן להתקין שסתום פריקה חיצוני מלא (רועש )- ללא תקלות.

אם ההתקנה מבוצעת נכון -לא יהיו כל בעיות ותוכל להנות מרעש הפריקה הנכסף....

פורסם

אני מאוד אוהב את הפורק שנתי הציע בגלל האפשרויות האלה , לך תידע מחר ימאס לך תרצה פנימי , אחרי יומים תרצה חצי חצי , ואחרי שבוע מלא .

אלא אפשרויות מאוד נחמדות שיהו לך , ותאמין לי שכנראה יגיע היום שתרצה להשתמש בהם .

• תוכן חדש...