Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שיש כמה סוגים, עכשיו יש הבדל בין אם אני מעוניין לחבר מגבר אחד או שניים?

מה האיכות של מנחת מיד שניה? זה רכיב שצריך לחשוש מלקנות לא חדש?

איזה מנחתים מומלצים בטווח מחירים של עד 700 שקל?

הרכב הוא סיטרואן C4, ולפי מה ששמעתי יש אפשרות לחבר כבל AUX למערכת?

אני משתמש עכשיו בפיוניר 7000BT, שווה להחליף אותו בישביל מנחת או שהאיכות תרד? ( מדובר במנחת עד 700 שקל )

תודה רבה =]

פורסם

מותקן.

אני מעדיף להחזיר לרכב את המקוריות אם זה לא יפגע באיכות, וכי חשוב לי מאד השליטה מההגה.

פורסם

יש מתאם שליטה מההגה הוא עולה כ 200-250 שקל

בשביל לעשות שיר קדימה / אחורה וליום למלעלה / למטה.

מנחת ירוד באיכותו אל מול הפנאל שלך.

לדעתי המתאם לא שווה את הכסף.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

באמת למה ? 90 אחוז מהשימוש זה ווליום והעברת שירים, לדעתי שלט הגה או שליטה מההגה זה דבר לא רק שנוח, אלא מעלה אדירה בכל הקשור לבטיחות

פורסם

מוטי השלט הזה שאתה מיתכוון אליו הוא עושה טובה שהוא קולט משהו הוא יותר מזיק מאשר מועיל {כשהוא על ההגה}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

מתאם שמתחבר לקונקטור המקורי של הרכב - ואתה מחזיר לעצמך את השליטה מההגה - ב-pioneer שלך בלי לשים מנחתים ולהוריד איכות:

http://cgi.ebay.co.uk/PIONEER-CITROEN-C2-C3-C4-Steering-Wheel-Stalk-Adaptor_W0QQitemZ270474474476QQcmdZViewItemQQptZUK_Cars_Parts_Vehicles_Terminals_Cabling_ET?hash=item3ef988f3ec#ht_2359wt_1165

בהצלחה

פורסם

mindbomb קודם כל תודה רבה.

האם ניתן להשיג בארץ? והאם זה בנוסף או במקום הקונקטור שכרגע יש לי ? ( כרגע יש לי קונקטור שקניתי לרכב צרפתי )

פורסם

שמחתי לעזור.

לא יודע אם אפשר להשיג בארץ, וגם אם כן, זה יעלה לך לפחות פי 2 או אפילו יותר מלהזמין את זה באיביי. חארם.

אל תחשוש מלהזמין באיביי, פתח user ב-paypal וב-ebay ופשוט תזמין. זה יגיע תוך 10 ימים ואין על פריטים כאלה מכס/מע"מ/מיסים/קנסות/צרות..

לגבי השאלה על הקונקטור - אני לא בטח שהבנתי...אבל- אם הכוונה לקונקטור שמחבר את כל החוטים לרמקולים+מתח וכו' והתקינו לך הכל כראוי אז אמורים להיות מספר פינים "פנויים" (CAN-bus) שעליהם תתחבר הצמה למתאם שליטה .

.

פורסם

לא נראהלי שיש מספר פינים פנויים מכיוון שהצמה של המערכת עצמה ( המובנת ) בסופה קונקטור, שמתחבר לצמת חוטים של הפיוניר ( שחוברה לקונקטור שקניתי ) במתרה להתאים בניהם.

אני לא בידיוק מבין איפה השליטה מההגה מגיעה פה.

פורסם

במקרה הזה קשה לי לעזור על גבי דפי הפורום -

יש כמה אופציות:

1. שלוף את הHU וצלם תמונה ברורה ומוארת של הקונקטור מאחורה ותעלה לפורום, אולי נצליח להבין.

2. לך למתקין מקצועי שמבין משהו בצרפתיות/מתאמי שליטה, שייעץ לך.

3. חכה למפגש מרכז הבא, נפגש שם, ונמצא לך פתרון.

• תוכן חדש...