Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחלון חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בחלון חשמלי ימני קדמי.הוא נפתח רק מהצד של הנהג ונסגר בכל מצב גם בכפתור שלו....לפי מה שהבנתי זאת אמורה להיות בעיה "קטנה" לא מנוע או מנגנון כמו שהחלפתי בעבר שהמוסך אמר אפילו בלי להסתכל ישר ידע שזה מה שצריך הוא הוכיח לי שאין שם כלום חוץ מזה...יכול להיות בעיה במגעים?משהו יודע מה אני אמור לעשות כי פתחתי אותו אבל לא עליתי על משהו מיוחד...

תודה לכל העונים

פורסם

גם לי היו בעיות דומות עם החלון... זה לא משהו שאתה יכול לעלות עליו בעצמך (אלא אם כן באמת התנתקו המגעים אבל אמרת שלא ראית)... קח אותו לחשמלאי רכב שיבדוק, יכול להיות שנדפק המוח של החלונות, שבב בגודל בינוני שצריך להחליף אותו, ככה זה היה אצלי, לא סיפור יקר מדי...

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

על פי תיאורך.

הבעייה כנראה במפסק שעל דלת ימין , המגע בו להורדה מקולקל.

אם אתה מבין טיפה בחשמל , מה שצריך הוא לנסות לקצר בין שתי הרגליים : זו שמביאה 12 וולט אל המפסק וזו שמספקת אותו אל החלון. אם החלון יירד הבעייה בוודאות במפסק.

אם אכן זיהית שהבעייה במפסק ניתן לנסות לתקן אותו ע"י פירוקו לגורמים וניקוי המגעים בתוכו. שים לב - אם אתה מחליט לנסות לפתוח את המפסק - הוא מכיל מלא פלסטיקים קטנים וקפיצים. די מציק להרכיב אותו חזרה.

אם זה לא המפסק אז כנראה יש בעיית חיווט מהמפסק לכיוון המנוע (קלוש מאוד).

• תוכן חדש...